2016. március 17., csütörtök

Teszt | Avon Nailwear Pro+ Desire

A tavasz az élénk színekkel társul elsősorban, na, de mi a helyzet, ha valaki ennyire nem bevállalós? Vagy nem teheti? Egy visszafogott, igen jól kombinálható körömlakkot fogok ma nektek bemutatni!
Közel állnak a szívemhez a nude, természetes színek, így ez a lakk is nagyon megfogott. Szeretem a tartósabb lakkokat, mert szeretek több napig gyönyörködni egy-egy színben.

A Modern Romance kollekció Desire névre keresztelt homokszínű, barnás lakkja csinos kis rózsaszínes dobozban érkezett. A lakk csomagolása a jól megszokott, téglalapos, üveges, 10ml-es kiszerelés, fekete kupakkal. Szeretem, hogy a feliratok ezekről lassan vagy egyáltalán nem kopnak le, így meg tudom mondani később is, hogy pontosan melyik lakkról van szó. 

Az ecsete egyenesre vágott, vékonyabb fajta, amiről nagyon könnyű lehúzni a felesleget, néha még túlságosan is sikerül, de inkább legyen rajta kevesebb és kelljen újra mártanom, mint, hogy tocsogjon a körmöm a lakkban, befolyjon mindenhová. Az illata erős, igazi körömlakk, ami után érdemes lehet szellőztetni is. 
Állagra pont jó egyébként, nem túl sűrű és nem is túl híg, jól kezelhető,eltalált.

Az első réteg kis fedést ad, néha csíkoz is, cserébe viszont alig 1 perc alatt megszárad, így amint körbeérek, már mehet is a második réteg. Ez már kicsit lassabban szárad, de itt már nálam teljes a fedés, semmi csíkozás, ráadásul nagyon fényes is. Fél órát szoktam várni minden lakkal, szóval ezzel is, ennyi idő alatt biztosra szárad. A képeken láthatjátok a fényességet és a fedést is, nincs rajta fedőlakk!
Volt, aki géllakknak nézte. :) 


Összesen 5 napot bír a körmömön alap- és fedőlakk nélkül, két rétegben, ami szerintem elég jó. Így a lepattogás és a kopás nagy. Ha alá és fölé is kerül alap+fedőlakk, akkor ez jobb, bár maximum 6 nap. Ekkorra már megkopik a vége és van egy-egy pici sarok lepattanás, ami az én szememet mindig nagyon bántja. 

3 nappal a festés után

Lemosni nagyon könnyű acetonmentes lemosóval sem kenődik sehová, csak a vattakorongra és a körmeimet sem fogja be.  

Ez a barnás-homokszín kiválóan kombinálható, akár egy farmer-fehér póló összeállítással, de akár piros vagy kék ruhákkal is jól mutat. Nálam ez amolyan Jolly Joker, nem érzem feltűnőnek, mégis ápolt hatást ad.

Elég sok árnylatban kapható ezen kívül, amelyek most akciósak ( ITT találjátok) a további 6 új árnyalatot, melyek között ez is szerepel, ITT megtaláljátok. Sőt ezen felül most a tavasz jegyében van 3 pasztell árnyalat is ITT.

Az ára: 1398Ft ennek az új árnyalatnak.

Az általam használt alap- és fedőlakk (a tesztje ITT olvasható) az Avon Nail Experts 5 in 1 körömápoló lakk.

Ti milyen lakkokat részesítetek előnyben?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena