2016. január 12., kedd

Rossetti | Téli szett - a hidegben is stílusosan

A hűvös időben sem kell lemondani a szép kiegészítőkről, sőt ekkor is bátran viselhetünk hangsúlyos ékszereket, a kabát felett pedig mutató sálat, ami melegít is, ezzel egy időben pedig szolid, de stílusos fülbevalót, hajgumit. Ebben most is segített a Rossetti bizsu!


Első körben egy hihetetlenül cuki dolgot mutatok, ami nem más, mint a masnis hajgumi! Jól feldobja az egyszerű copfot, miközben kiválóan tart. A hajgumin rajta van a masni, így ha esetleg nem sikerülne elsőre oda, ahová szerettük volna, egyszerűen elfordítható és máris a helyére kerül. A masni két végén egy-egy arany színű fél bogyó is van, még stílusosabbá téve az összhangot.
Nem töri a hajat, spirális mintájú a bevonata, ennek köszönhetően tart erősen, kellően puha, nem húzza a hajat kivételkor és nem nyúlik ki rögtön, ami feltétele szintén a tartásnak.
Én beleszerettem az első percben!


Ha pedig már az arany színnél járunk, akkor egy ehhez illő, együtt viselhető szettet is szeretnék bemutatni nektek. Az arany és a nude tökéletes kombinációja! A nyaklánc és a fülbevaló akár együtt, akár külön is viselhető. 

A nyaklánc nagyobb méretű, hangsúlyossá tehető egy-egy ruha, legyen szó hétköznapi vagy akár ünnepibb, elegánsabb szettről.  Fehérrel, feketével, szürkével, pirossal nagyon jól mutat. V-nyakú felsőkkel, ruhákkal, de akár garbóval is viselhető, mindenképpen vonzza a tekintetet, így azoknak is bátran merem ajánlani, aki esetleg elégedetlen a dekoltázsával! Nude körmökkel és egy „nomakup” sminkkel tehetitek teljessé a megjelenéseteket!

A fülbevaló ettől kicsit egyszerűbb, lógós, beakasztós, amit szintén tudunk hajlítani, a fülünknek megfelelően, így nem kell tartani attól, hogy szorítana vagy kényelmetlenné válna. A hosszú megfelelő, nem túl rövid, hogy üssön vagy hosszú, hogy beleakadjon mindenbe. Jól eltalált!

A szetthez pedig színben passzoló sálat a végére hagytam, ugyanis az nyerte el leginkább a tetszésemet!
A körsál, amin 3 szín jelenik meg eltolt sávokban: nude, fekete és rózsaszín.  Így elég jól kombinálható a különböző színekkel, bármilyen fazonú és színű kabáttal jól mutat, legyen az elegáns vagy sportosabb, fekete vagy épp piros, imádom ezt a sokoldalúságát!
Megcsavarva bele lehet bújni, kellően bő, nem teszi tönkre a frizurát és utána nyugodtan a kellő fazonra, szorosságra igazítható. Az anyaga picit szöszös, kötött anyag, de nagyon kellemes viselet, nem szúr vagy dörzsöl és a kabáton sem igazán hagy szöszöket.
Gyorsan szárad mosás után és sokáig megtartja a jó illatokat, amit én nagyon szeretek személy szerint, hogy élvezhessem a parfümöt vagy az öblítő jó illatát.
Jól melegít, mégsem túlságosan, hogy az emberről folyjon a víz, ami ilyenkor télen a megfázás miatt veszélyes is lehet!
A fent említett fülbevalóval egyébként szuperül összeillik és viselhetők ezek is együtt!


Korizáshoz, sétákhoz, forraltborozáshoz, forrócsokizáshoz, bátran ajánlom, tuti jól fogtok kinézve vele!


Az említett termékeket megtaláljátok a Rossetti webáruházában, több színben is! Ajándékba is tökéletes szett lehet, hisz még javában tart a hideg idő!


6 megjegyzés:

  1. Ez a hajgumi nagyon édes. :) Szuper szettet állítottál össze az ékszerekhez, nagyon tetszik a pulcsis kép.

    VálaszTörlés
  2. Köszi! Örülök, hogy tetszik! :) A hajgumi nekem újdonság volt és hihetetlen cuki! :)

    VálaszTörlés
  3. De jó, hogy megmutattad felvéve ezt a sálat, pár hete már kinéztem de nem mertem megrendelni. Olyan jó színei vannak. Jól néz ki felvéve is. Köszi.

    VálaszTörlés
  4. De jó, örülök, hogy tudtam segíteni! :) Csak ajánlani tudom, olyan puha! :)

    VálaszTörlés
  5. A nyaklánc nagyon tetszik, tökéletes szinte minden alkalomra.
    (Az utolsó kép Véletlenül nem a Tiszavirághídon készült ? :)

    VálaszTörlés
  6. Ugye? :)
    Igen, ott készült, gyakran járunk Szolnokra. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena