2016. január 7., csütörtök

Elfogytak #3

Ismét megtelt a szatyor, jöhet a poszt!
Test- és hajápolás

Pantene Pro-V sampon festett hajra: az illatát szerettem, nagyon kellemes, de színvédő hatása nem volt és gyakran fel volt töltődve ez után a hajam. Nem éreztem elég alaposnak a tisztítását, kevésbé habzott. Lassan fogyott, de az utolsó cseppig ki tudtam nyerni belőle a sampont.
Újravenném? Nem. Az AquaLight és a Natural Fusion viszont bevált.


Adidas Control Ultra Protection dezodor: Ismét elfogyott egy ebből, de ez tényleg nyári dezodor, mert foltot hagy a pulcsikon és kevésbé véd a váltakozó izzadástól (pl. kint lehűlök és ha bemegyek egy boltba, ott elég meleg van, megizzadok és nem nyújt olyan komfortérzetet, mint nyáron, amikor folyamatosan meleg van).
Újravenném? Nyárra igen, el is tettem egyet addigra.

Yves Rocher Mexikói zöldcitromos tusfürdő: nyári tusfürdő volt, maradt benne egy kicsi, amikor eltettem valamiért és végül elhasználtam, ne maradjon ott egy kevéske benne. Az illata nagyon tetszik, citromos, nem mű, de hamar elillant. Az állaga nagyon folyós, legalábbis nekem, folyton kifolyt a kezemből, ennek köszönhetően gyorsan is fogyott. Nem kell, hogy krémes legyen, de azért ne folyjon ennyire. :D
Amúgy jól tisztított, habzott is.
Újravenném? Igen, ki is szeretném majd próbálni a többi illatot is. Nektek melyik a kedvencetek?

Yves Rocher Aranyalma tusfürdő 50ml-es, limitált kiadás: A Gift swap-en kaptam Emytől, 3 használatra volt elég és nagyon tetszett! Édes, almás illata volt, amit éreztem a bőröm még a zuhanyzás után pár óráig.
Újravenném? Szívesen használnám nagy szerelésben.

Isana Narancsvirág & Joghurt tusfürdő: Ez már a sokadik belőle, annyira szeretem az illatát, narancsos, lágy. Kicsit folyékonyabb a kelleténél, de az ára miatt megéri. Nagyon jól habzik és nem szárította a bőröm, de ez is inkább a jó időben kellemesebb, télen kell egy kis plusz krémesség a bőrömnek.
Újravenném? Megtörtént, várakozik egy a szekrényben.


Arcápolás

Nivea Visage Pure Effect Thermo melegítő hatású mélytisztító magnólia kivonattal: Nagyon rövid ideig tartott a meleg hatás és el kellett találni. Tisztít tényleg, összehúzza a pórusokat, jó az illata, de sajnos nekem az arcom a használat után pár órával úszott a zsírban, nem csak tükörarcom lett, de érzésre is zsíros volt, nem csak a T-vonalon, hanem kb mindenhol, pedig nem szokott!
Újravenném? Nem.

Eucerin DermaPurifyer nappali hidratálókrém 30-as fényvédővel: Részletes tesztet ITT olvashattok róla, ez az első hidratáló krém, ami minden szempontból jó a bőrömnek és azóta szebb is. Erre a kis mintára nagyon vigyáztam, hogy elég legyen.
Újravenném? Megtörtént, hála a tündéri nővéremnek, aki megharcolt érte a Joy-napokon. :)

Oriflame arctisztító szivacs: Ezt a szivacsot szeretem, mert kellően vékony, de nem szakad, gyorsan szárad, puha és olcsó. Abból is látszik, hogy kettő is van a képen, amit elhasználtam, 1-3 havonta cserélem őket, attól függően mennyit használom és milyen állapotban vannak. Általában az esti arcmosáshoz használom, reggel a gumisat szoktam, az lágyabb, felébreszt, ez este alaposan tisztít.
Újravenném? Van kettő a szekrényben és egy azóta használatban.


Smink és egyebek

Astor Big Beautiful Bfly szempillaspirál: Illett már elhasználni, pont lejárt volna a 12hónap, amit ráírtak. Szerettem, mert szépen ívelt pillákat készített, dúsított is mellé. Részletes teszt ITT volt róla.
Újravenném? Most nem hiszem, mert rengeteg spirálom van, egy kis függőség van. :D

L'oréal Paris Prodgy hajfesték balzsama: Ismét volt azóta egy festés, ez azt jelenti és azóta is szeretem! Az illata és a hatása szuper. Nem zsírosít. Még mindig a gallonos kiszerelésért kiálltok! :D
Újravenném? Még szép, ha lehetne külön kapni, így viszont 2 festék lapul a szekrényben.

Oral-B fogkefe: A fogászati kezelések miatt sűrűbben kellett váltanom a keféket, az egyik ez volt. Kettes csomagolásban lehet kapni, így havonta tudtam cserélni. Szerettem, mert van rajta nyelvtisztító, stabil a fogása és kicsi viszonylag a feje. Sokáig bírta amúgy és közepesen puha volt, a minta ráadás, hogy csajos.
Újravenném? Nem, már nem használok manuálisat.

Signal: Ez is kettes csomagolású, mert cserélnem kellett így, ezt azért kaptam le a polcról, mert a doki szólt, hogy attól a naptól másik kefe kell, de csak 2 hétre. Berohantam a Rossmannba és ez tűnt szimpinek két hétre... Nagyobb a feje és ez a törés nekem nem jött be benne, keményebb is volt, mint vártam és nagyon gyorsan kopott, két hét múlva, amikor kiselejteztem, hogy már kopottak indikátor szálak... (a fogápolásos posztban erről is lesz szó)
Újravenném? Nem, egynek se.


Gyertyák, viaszok

Fahéj& narancs gyertya üvegben: Ajándékba kaptam a nővéremtől és egy évig volt elég, főleg, hogy csak karácsonyi időszakban használtam. Pár perc alatt belepi a szobát az illata, nekem még melegség érzetet is adott, imádtam! Most is, ha beleszimatolok, meleg alma-fahéj illatot ad. Egyedül az nem tetszett, hogy így kormosra sült a széle és amikor már lejjebb volt a kanóc, nehéz volt úgy belenyúlni, hogy ne legyek én is olyan...
Újravenném? Igen. Ebből még a nagyi sütije és karácsonyi konyha tetszik.

Pajoma Duftdrop illatviasz, karácsony illat: Szintén a nővéremtől. :) Nagyon cuki az érintetlen viasz. Maga ez a karácsonyi illat tetszett, sőt amíg dobozban volt, csak úgy árasztotta és még most is, de melegítve kevésbé volt erős.
Újravenném? Talán, majd körülnézek, milyenek vannak még.



Nos, ennyi minden fogyott el körülbelül 2 hónap alatt. Remélem tetszett és a következőt várjátok!

Nektek mi fogyott el mostanában?

2 megjegyzés:

  1. Szia!

    Jó gyorsan fogynak nálad a tusik. Nekem is megvan az Yves Rocher Aranyalma tusfürdő, szintén kis kiszerelés, 2x tusoltam már vele és még a 2/3-a tele van a kis flakonnak. Neked 3 alkalomra volt elég? Húha, pedig én se spórolok vele. Ez a tusi is nagyon folyós, amúgy tetszik az illata.

    VálaszTörlés
  2. A két nagy, az csak megmaradt nyárról, pár használatnyi volt bennük, de valamiért elbújtak a szekrényben, aztán elhatároztam, hogy mindent kifogyasztok, amiben kevéske van. Amúgy 1-1,5 hónapig tart egy Isana tusfürdő, én borotválkozáshoz is ezeket használom, így mindenhol bekenem magam velük. :) Mondjuk a folyósok nálam mindig valamennyire elfolynak, kicsi a kezem is :\
    Amióta fürdőszivacsot vettem azóta kevesebbet használok, mert azzal felhabzik. Amúgy meg nehezebben habzanak csak simán rajtam, kézzel. Nem tudom miért :s

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena