2015. november 16., hétfő

Haul Hétfő | Joy-napok szerzemények

Elszaladt ez a 3 Joy-nap is és én se maradhattam ki a jóból persze! Megmutatom, mit sikerült beszereznem.
Már jó előre kis listával készültem, alaposan áttanulmányoztam a kuponokat, összeegyeztettem a kerettel és a szükségletekkel, mert ugye igyekszünk tudatosan, spórolva, szükséges dolgokat beszerezni. Szikével szépen kivágtam azt, amire szükségem volt. Így valamivel szebb formájában sikerült megtartani az újságot.


Most tudtam menni már az első napon nyitásra! A DM-ben kezdtem, ahol elsősorban nem magamnak vásároltam (szuper kezdés :D ), mert előbújt a gondoskodó énem, hogy M.-nek megvegyem kedvezményesen a kedvenceit. Ez Old Spice és Playboy dezodor volt (25% és 50% kedvezménnyel). Sőt Anyukának is megvettem a hajfestékét, ami a Londa 52-es árnyalata. Ezen kívül alapvetően akciós volt a Fa tusfürdő (2db vagy több esetén 399Ft/db), amit én imádok, mert kellően krémes, borotválkozáshoz is megfelelő és jók az illatok, nem szárít. Ebből 2db jött velem haza a kedvenc illataimban és a tervezett Garnier dezodor. Na, de ebből csak én hittem, hogy a megszokottat hozom. Ezen nem zöld a felirat, hanem rózsaszín és esküszöm, hogy rovarirtó szaga van! Még a szüleim is megerősítették, Anyukám optimistán nézett a dologra: most már azt se kell venni, egy bogár se fog megközelíteni! :D
Itt 3000Ft körüli összeget hagytam (a blokk felszívódott menet közben).


Ez után jött a Rossmann egyből, mivel egymás mellett vannak.
Itt kihasználtam ki a L'oréal Prodigy-hoz járó samponos dolgot, vagyis én azt választottam, a festett hajra valót, ha már festéket vettem.
A Rimmel féláras akcióját most nem hagytam ki, korábban már írtam talán, hogy a Lasting Finish Nude verziója most, hogy jön a pulcsis-kabátos időszak, leszerepelt tartósságból és érintésállóságból. Annyira, hogy órákkal az alapozás (púder is ment rá) után lazán le lehetett törölni, sőt mindent fogott, amihez csak hozzáért, kabát, sál, pulcsi. Estére nagyjából semmi nem maradt belőle rajtam. Fogyóban is van, tehát megvettem a nagytesót, a Lasting Finish 25H-t komfort szérummal (100 Ivory). Ezt egyébként a teszter segítségével a kezemen leteszteltem 3x a Rossmannban és DM-ben mielőtt megvettem.Valamint mellé a Stay Matte púder 001-es Transparent árnyalatban.


Jött velem haza Adidas dezodor, mert verhetetlen a félár, ahogy M.-nek is vettem, neki tusfürdőt is. Ilyenkor kell szerintem betárazni ilyesmikből, főleg, hogy férfi és amúgy megvenné, minden akció nélkül. :D Persze ezután nagyon örült, hogy lesz hosszú időre és olcsóbb volt. Itt 12.000Ft helyett fizettem 6.300Ft-ot, nagyon büszke voltam! :D


Nekem van egyébként a legtündéribb nővérem a világon! Mivel én nem jutottam volna el a legközelebbi (szolnoki) patikába időben, hogy megvegyem az Eucerin krémet, megvette nekem első nap reggel! :)

Az F&F-et végül nem használtuk el, az álomcipő, csak a Home-ot, amit nem mutatok meg itt, mert akié lesz, az olvassa! :D Annyit elárulok, hogy nagyon cuki és édes! :)

A Müller-szombatot is kihasználtam, itt még egy doboz hajfesték jött velem haza és a képen látható, cuki, fenyő alakú, citrom illatú szappanok is, ezek majd a szekrényekbe kellenek, illatosítónak.

A New Yorkerbe már csak lézengésként mentünk be, ahol megláttam ezt a kertésznacit! 1200Ft-ért nem tudtam otthagyni, mivel már a nyáron is akartam, de mindenhol vagy horror áron volt vagy nem tetszett a fazon. Ez most stimmelt, XS-es méretben pont jó rám, amik ki voltak árusítva (ez most jót tett a lelkemnek, hisz megállt a mérleg nyelve, tehát jó irányba hat a pajzsmirigy-hormon).


Ti voltatok Joy-napozni? Miket vettetek? :) Várom kommentben!
 

6 megjegyzés:

  1. A Joy napok nálam most főként könyvekről szóltak. A Libribe volt még pluszba egy 1000 Forintos kedvezmény kupon, és a vásárlás mellé ajándékba kaptunk még egy Kis herceg könyvet is.
    Ezeken kívül az F&F-ből jött még életmentő melltartó utánpótlás, és egy új pizsama, a Rossmannból Rimmeléktől egy rúzs és egy púder, illetve a DM-ből egy She szemcerka.

    VálaszTörlés
  2. Az egyik kedvencem a Kis herceg! :)
    De jó olvasni, hogy végre nem csak én használom melltartó pótlásra az ilyen alkalmakat :D Oh milyen pizsi? Mert engem megvesznek mindig annyira édesek, csak a pénzügyi kereten múlik, hogy nincs onnan vagy 10 :D
    Rimmel elég népszerű lett ahogy észrevettem az ismertségi körömbe, tudnak valamit! :)

    VálaszTörlés
  3. Először egy puha cukorkapálcás-sütis volt a befutó, aztán egy mézeskalács páros... :D Végül egy szürke alapszínű mellett döntöttem, a nadrág részén apró csillagok vannak, a felső része világos és azt hiszem az szerepel a csillámos feliraton, hogy "Dream under the stars". Nagyon aranyos :] Le volt árazva, 2390-re, abból jött még le a kuponos kedvezmény, de tény, hogy szívem szerint én is felvásárolnám az összeset :D

    Oh, és ez a felső is hazajött még velem: https://www.instagram.com/p/9-tl1_QUzE/?taken-by=agihanna

    VálaszTörlés
  4. Az nagyon jó áron volt! Láttam azt én is, nagyon édes! :) :) Mondjuk melyik nem?! :D
    Az a felső nagyon cuki! :D
    Hogy én eddig miért nem követtelek Instán? :O Most bepótoltam az elmaradást! :)

    VálaszTörlés
  5. A púder nagy kedvencem! :))
    A fenyő alakú szappanok pedig nagyon édik!

    VálaszTörlés
  6. Szuperül mattít! :)
    Az illatuk nagyon erős és kellemes, ráadásul csak 200ft darabja. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena