2015. július 1., szerda

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - A boldogító igen napja

Ebben a VKP posztban megosztom veletek az én álomesküvőmet, az eljegyzéstől a karikagyűrűkig, mindent. Ha kíváncsiak vagytok, tartsatok velem!

Az elképzelésem a lánykérésről az, hogy legyen meglepetés, férfi feladatnak tartom a mikor-hol-hogyan kitalálását. Nagy közönségre sem vágyok, ez a párra tartozik elsősorban. Ahogy az is, hogy azért tudják egymásról, hogy eljött az idő erre. Ezt érezni kell, nincsenek szabályok/előírások.
Az álom gyűrűm egy visszafogott, kisebb, szép, többköves, időtálló darab. Az arannyal nem vagyok jóban, egyetlen egy gyűrűm van (az is ilyen 1 nagy + 2 kis köves), amit annó a ballagásomra kaptam, de az összes ékszerem ezüst/ezüst színű.
Nekem ez a gyűrű egy jelkép, amit igen sokáig szeretnék viselni, a karikával együtt.
A belegravírozott dátum nagyon tetszik, egyedivé teszi.

Maga az esküvő számomra egy igen személyes dolog, ami tényleg csak a közeli rokonokra és azokra tartozik, akik őszintén osztoznak valóban az örömünkben, hisz jó esetben egyszer van az életben ilyen. Tehát nem a buli kedvéért jönnek vagy hogy végre történik valami... Így kis létszámú (20-25 fős) esküvő az álmom.
A helyszínt illetően nincsenek konkrét elképzelésem, de egy őszi esküvőt is el tudok képzelni, mert akkor is igen fotogén a környezet, ráadásul több időpont is szabadabb, mint nyáron. Alapvetően anyakönyvvezető, templomi és egy éttermi vacsora, ami szerintem így is elég, szép környezetben. Színek szempontjából én a barnás- lilás-pasztelles árnyalatokkal szimpatizálok vagy a szürkével, feketével mint második szín, mert akkor ezek a színek mindenben megjelennek és számomra jól kombinálhatóak.

A csokor egy kisebb, visszafogott, de mégis szép, kerek formájú. Akár művirágokból készültet is el tudok képzeni.
Kevés emberre a meghívó lehet egyedibb.


A hajamat mindenképpen szeretném, ha ki lenne engedve, picit meg lenne bolondítva pár loknival, de a lazább verzióval, olyan Kate Middleton-osat.
A sminket nem magamnak készíteném, szemhangsúlyosat tudok elképzelni, főleg, hogy szerintem a szemüvegem is maradna. Csipkés és fekete, jól kombinálható. :)
 Elérkeztünk a legizgalmasabbhoz, a ruhához. Furcsa, de nem vágyok hatalmas, hercegnős ruhára. Mivel kicsi és alacsony vagyok, így ez szóba se jönne. Pántosat tudok csak elképzelni.

A cipő max 5 cm magas sarokkal jöhetne szóba, főleg, hogy abban lennék egész nap, másrészt rám ritka találni (35), tehát tényleg kényelmes darab kell.


A karikagyűrűkben elárulom, már nézelődtünk és mindkettőnknek tetszenek azok, amik kiegészítik egymást, ahogy mi is ezt tesszük. :)
Minden más egyéb
És a többi... :)
Egyébként mi már beszélgettünk ezekről, szeretnénk majd, de a részletek úgyis akkor lesznek konkrétabbak, ha élesben kell csinálni! :)

Kíváncsian várom a véleményeiteket és a többiek posztjait is! :)


Blogger

2 megjegyzés:

  1. Jó, hogy ilyen határozott és kiforrott véleményed van ezekről, látszik, hogy már foglalkoztat a téma :) És az is tetszik, hogy nem ragaszkodsz a csinnadrattához. Az a Converse haláli! :D

    VálaszTörlés
  2. Köszi, örülök, hogy tetszik! :) Igen, bár azért érdekes, mert kb. azóta érdekel a téma, amióta M.-mel együtt vagyunk, korábban ki lehetett vele kergetni a világból :D
    Ugye? :D Annyira jó, annyira tetszik! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena