2015. július 3., péntek

~ Júniusban történt

ÚJ SOROZAT indul, amiben minden hónapot összefoglalok minden téren.

Rögtön a hónap elején az okmányirodában kellett kezdenem, ugyanis lejárt a személyim, de mivel nem volt másik fényképes okiratom, ezért csak a lejárat másnapján csináltathattam újat, addig nem. (utólag kiderült, hogy de, csak az egyik ügyintéző ezt mondta, a másik azt...). Persze ezért az egy mondatért sorszámot húztam és vártam... Az adott napra ezért leszerveztem az útlevél készítést is, már időponttal, ami jó ötlet volt, ugyanis kilométeres sor állt már reggel korán. Ez maga vicces volt, mivel többet álltam az időpontos pultnál, mint a két útlevél és a személyi elkészítésének ideje volt. A néni 3x elmondta mikor-hová-mit-milyen ügyben és eközben bejött egy telefonhívás, szintén időpontért és 3x felsorolta neki az összes elérhető időpontot, majd neki is 3x, hogy mikor-hová-mit-milyen ügyben. Itt éreztem, hogy 5 évet öregedtem, de meglett!

Enyhítésként ekkor érkezett meg hozzám az Anikónál nyert ajándékcsomagom, tele csupa jó dologgal, amit innen is köszönök neki! :) Lesznek tesztek, sminkek a közeljövőben! 

Ugyanekkor érkezett meg az aranytetoválás.hu Instagramján szervezett játékán nyert egy ív arany-ezüst tetoválásom is, amit azóta előszeretettel használok. Ezt még magamon kívül 5 embernek nyertem, örültem, hogy megoszthatom ezt. :)

A szüleim 39. házassági évfordulóját (40éve ismerik egymást) megünnepeltük a hónap elején egy vacsorával. Nagyon büszke vagyok és fel is nézek rájuk!

Ekkor kellett a Braun Silk Épil9 spa epilátor tesztjét beküldeni és a kérdőíveket kitölteni, nagyon élveztem a tesztelést, azóta is használom a gépet.

Előrendeltem és megvásároltam nagyon kedvező áron a Libriből Johanna Basford - Secret Garden című felnőtt színezőkönyvét, ami egyszerűen elvarázsolt! Annyira gyönyörű és abszolút a gyerekkoromra emlékeztet.
Adalék infó: bezár 12 Alexandra és Libri lesz helyettük, augusztus 31. után. 
 Ráadásul vissza kellett fognom magamat, ugyanis ha elkezdtem volna, akkor tuti nem tudtam volna a vizsgáimra felkészülni! :D

Megszületett az első VKP bejegyzésem. Nagyon tetszik az egész, mindig várom a következőt! Azóta már két másik is készült. Linkek itt és itt.

Sokat készültem a 19-én megírt az írásbelire, ami egy központi írásbeliből és egy gyakorlati részből állt. Sajnos a gyakorlati rész elég komplex volt, nem igazán egyértelmű infókkal és gyengébben sikerült, így lehúzta a jegyemet. 
Másnap önjutalomként megnéztük a Jurassic World-öt 3D-ben, imádtam! Egyébként előre foglaltam 4 nappal jegyet, mert egyszerűen helyben esélyünk se lett volna, így is örültem, hogy sikerült kifogni jó helyet. 
Spoiler veszély: Volt pillanat, amikor rendesen megijedtem és borzongtam, hogy mi lesz és azért humort is sikerült belecsempészniük. Ki látta már? Vélemény?

Ezután beleástam magam a szóbeli tételekbe, nagyon izgultam. 20 tétel volt, mindegyikben volt 3 egymástól független tétel - összesen tehát 60 tételt kellett megtanulnom. 

Egyetlen kívánságom volt, hogy az első 10 tételből húzzak a vizsgán, ez be is jött, a 6-os számút húztam, ezt tudtam a legjobban egyébként. :D  Ráadásul az első 6 emberrel be is mentem, 3. emberként pedig túl is voltam 29-én a szóbelin
Most már elmondhatom magamról: munkavédelmi technikus lettem!! :)

Ezen kívül már csak apróság, hogy két webáruházzal is kellett tárgyalnom ez idő alatt, mert az egyiknél elveszett a csomagunk a GLS depónál (amit utólag nem bánunk, mert nem lett volna jó alkatrész) a másiknál pedig rosszat rendeltünk véletlenül, de készségesen kicserélték, külön futárt küldtek érte, aki már hozta is az újat, minden gond nélkül.
Valamint a Telenorban is sorba álltunk jó 1,5 órát egy mondatért, hogy akkor felírjuk a számodat és majd értesítünk, mert most nincs raktáron... köszi.
 
Statisztikai adatok júniusban
Oldalmegjelenítések: 9999-en állt a mutató 30-án :D
Feliratkozók: 20 fő
Facebook oldal: 90 lájk

Nagyon jó látni, ahogy ezek a számok, még ha lassacskán, de növekednek, ezt pedig nektek köszönhetem! Innen is küldök egy nagy virtuális ölelést! :)

Július is remélem hasonlóan jól fog telni, hisz névnapom lesz 11.-én! :)
Nektek mik a tervek júliusra?
Ezzel kívánok szép hétvégét és kellemes júliust!

2 megjegyzés:

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena