2015. július 31., péntek

~ Júliusban történt

Eltelt egy hónap és itt az új sorozat következő része!

Körülbelül egy hétnek éreztem ezt a hónapot, elsuhant.

Július 4-én kezdésként megnéztük a Terminátor Genesys-t egy pizzázós est keretein belül. "Terminátor szűz" voltam, szóval az első részt direkt megnéztem előtte, hogy tudjam, miről lesz szó. Nekem nagyon tetszett, Schwarzinak jól áll a kor és a csepp humor. :)
Valamint végre valahára elkezdtem a Titkos kertet! Annyira megszerettem, sokat szoktam gondolkodni, hogy milyen legyen, szeretek egy témát követni az adott színezőn valamint a szimmetria is közel áll hozzám. Sőt Facebookon és Instagramon is elég jó csapatkovácsoló ez az egész, jó megosztani egymással a tapasztalatokat és a #szinezzunkegyutt hashtag-nek köszönhetően megnézhetjük egymás alkotásait.
A következő hétvégén volt a névnapom, amire anyukám isteni mascarpone-gyümölcs sütit készített és a barátokkal elmentünk vacsorázni, utána pedig iszogatni kicsit, végre jó volt beszélgetni, nevetni.


3 nyereményjáték nyereményei is megérkeztek. A Kialakító és a CaoNatur közös játékán nyertem egy sampon és egy balzsam (amit én választhattam) + egy ajándék pipereszappan csomagot.
Ezzel egy időben nyertem a Szütyő blog nyereményjátékán a L'oreal csomagot, amiben az arckrém kívánságlistás volt. A szőkítőkrémmel sajnos még nem tudom mi lesz, mivel nekem festett hajam van és az is sötét ehhez.
Ez után pedig az Aden villámjátékának köszönhetően kaptam egy folyékony, tartós rúzst.

A Müllerben és a Tescoban a kifogyóban lévő dolgokat pótoltam. Az Essence kiárusításán csupán egy szempillaspirálra tudtam lecsapni, mert ki volt fosztva minden. Ezért kárpótolt a Takko, ahol egy gyűrűszettet (450Ft) és egy szuper trikót sikerült vennem (500Ft).

Ugye szeretnétek ezekről tesztet?? :) Kommentben várom, hogy melyik legyen az első!

24-én pedig másfél évesek lettünk M.-mel, aminek alkalmával lasagne-t készítettem neki, az egyik kedvence, nagy volt a sikere! :)

A hónap vége kicsit kellemetlen volt, ugyanis vérvételre kellett mennem. Az #aknestop legutóbbi jelentésében meséltem erről, de ide is bemásolom:  nálam ez tortúra. Bevallom, anyukám elkísért, mivel gyűlölöm a látványt, hogy tű kerül a bőrbe és a szúrás hangját (szerinte nincs is hangja, szerintem van :D) és berugdalt kb. Ez egy 5órai kelést jelentett, fél 6-ra már az SZTK-ban voltam (6.15kor kezdődött a vérvétel), sorszámhúzás, regisztrálás és így is 10. voltam,de nagyon gyorsan haladt a dolog és pár perc múlva már bent is voltam, ahol hófehérré váltam, ezért a vérvételes hölgy nagyon aranyos volt, inkább fekve vette le a véremet és folyamatosan beszélt hozzám. Jobb is volt, ugyanis megszédültem, ezért feküdtem még egy kicsit. Mint kiderült, az előzőt, ami miatt rossz élményem van erről, rosszul szúrták, túl ferdén, ezért van meg a nyoma és fájt. A mostani nyoma pár nap alatt eltűnt és nem fájt. Ez után jutalmaztam magamat egy Oreoval és kakaóval.
Ti hogy bírjátok a vérvételt??

Ebben a hónapban ismét két VKP bejegyzés született nálam, itt és itt olvashatjátok el őket.

Instagrammon pedig én is igyekszem feltölteni a képeket a #bestofsummerphotochallenge alatt,amit ismét Moon Angel indított.

A végére pedig egy kis statisztika, amiért nagyon hálás vagyok Nektek! Virtuális ölelés! :)


Oldalmegjelenítések: 13275
Feliratkozók: 29 fő
Facebook oldal: 97 lájk

Apránként mennek felfelé a számok, aminek nagyon örülök, remélem a következő hónapban is gyarapodásról számolhatok be! :) 

4 megjegyzés:

  1. Szia! Bocsánat kellett egy kis idő, mire az Instagram profilodban észrevettem, hogy te is vezetsz blogot. :D No, de a lényeg az, hogy most már fel vagyok iratkozva. :)
    Ennyi minden összenyerni!!! Tuti, hogy azon az Instás játékon is nyerni fogsz! Lottón gondolkodtál már? :D
    Vérvétel: bármit, csak azt ne... Egyszer terheléses vérvizsgálatot írtak elő, ami abból áll, hogy - ha jól emlékszem - óránként egymás után háromszor veszik le a vért és kettő között cukros löttyöt itatnak veled... Nekem a sima vérvétel után is szokott kicsit fájni, de ezután még legalább két napig éreztem... :S Szóval, együttérzek veled!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Semmi baj, a lényeg, hogy itt vagy! :) :D
    Szerencsés időszak volt, az biztos, még én se hittem el! :D Amúgy igen, csak sosem jutottam el, hogy fel is adom, de lehet most ezen a hétvégén, hátha... :D Ha nyerek, akkor mindketten nyerünk szerintem Instán.
    Megnyugtat, hogy nem csak én vállalok bármi mást, csak tűt ne :D Az elég durva, már így leírás alapján is, nem, hogy átélni. Így nem csoda, hogy érezted még utána, én is éreztem picit, mintha még mindig benne lenne valami. :|
    De amúgy hallottam egy egészen új megoldásról, ami pont ilyen helyzetekre készül, tervezik piacradobni: tű nélkül veszik le a vért, HemoLink nevű készülékkel, fájdalommentes csak lassú. Áldás lenne!! :D

    VálaszTörlés
  3. Beteg vagyok, hogy kifejezetten szeretem a vérvételeket? :D
    Grat a nyereményekhez! :)

    VálaszTörlés
  4. Nem, te jobb helyzetben vagy! :D
    Köszi! :) :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena