2015. július 29., szerda

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Álommunkám

A mostani Vigyázz-kész-posztolj keretein belül leírom, milyen munka lenne számomra az álom, ahová még hétfőn is szívesen mennék be.

A végzettségem munkavédelmi technikus, jelenleg pedig munkát keresek. Elsősorban ehhez van megfelelő papírom, így ez a cél, de ha elrugaszkodtok a valóságtól, akkor egy kicsit mást csinálnék, hiába ez volt az álomszakmám.

Vonzanak a kosztümös munkák, ahová nőiesen lehet bejárni.

Az álom munkám az újságírás, beauty irányban. Vagy, ami már voltam: terméktesztelő újságíró!
Az írói vénámat itt tudnám a legjobban kamatoztatni. Nagyon testhezállónak érzem ezt, szívvel-lélekkel tudnám csinálni, az biztos. Hétfőn reggel nem lenne jegesmedve effekt, hogy húzom magam. Kihívás lenne inkább és jó érzés.
Azt hiszem jól tudok teszteket írni, beszámolókat, tapasztalatokat átadni (szóljatok, ha nincs így! :D). Ezért ebbe az irányba szeretnék elhelyezkedni, ha adódna lehetőség! Itt azt hiszem igazán igaz, hogy a papír nem minden, mert vagy megvan a plusz, ami kell vagy nincs és nem lehet kikényszeríteni.

Ha pedig az eredeti szakmámnál maradok, nagyon szeretnék elsősorban munkavédelmi előadó lenni és emellett végezni az adminisztrációt, kapcsolódó dolgokat. Erősségem az ellenőrzés, rendben tartás, kicsit maximalista vagyok. A határidők mindig jót tesznek nekem, pici nyomás alatt valahogy jobban teljesítek, ha tudom, mikorra kell megcsinálnom valamit.
Nem vonz a vállalkozás, értékesítés. Nem az én világom, gyűlölök hazudni, rátukmálni valamit az emberekre, amit én se vennék meg...

Remélem nem haragszotok, hogy csak ilyen rövidke lett ez a poszt, de nem kell szerintem ennél jobban kifejtenem, mert elég konkrét. Várom a többiek álmait. :)


Nektek mi az álom munka?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena