2015. június 11., csütörtök

~ My makeup addict tag

Sziasztok! Nóri vagyok és sminkfüggő.
Azt hiszem nekem is van egy kicsi, mivel amikor Bikira blogon ráleltem erre tag-re, tudtam, hogy nekem is ki kell töltenem :D Ha érdekel, miket válaszoltam, olvassatok tovább!


1. Melyik az a termék, amiből mindig vásárolsz, pedig már rengeteg van belőle otthon?
Sampon, tusfürdő, amik esetében már korlátozást vezettem be, mert sorakoznak a szekrényben a jobbnál-jobbak. Meglátom őket egy kiárusításon, leárazáson, főleg ha az illatuk is megvesz kilóra (citrusos, parfümös) vagy vágytam rá sokáig vagy bevált, csak az ára visszatartott, nem tudom otthagyni azon az áron. Sminktermékek közül pedig alapozó és BB krém, amiből még van tartalék darab és sokáig nem kell vennem.

2. Melyik az az egy termék, ami nélkül nem tudnál élni?
Miért csak egy?! :D Akkor az az Alverde EyeCatcher szempillaspirál, mert a szemüvegem valamilyen szinten öltöztet és a szememre tereli a figyelmet. Viszont, ha az óriás napszemüvegemet feldobom, akkor csak a Rimmel Lasting Finish 25H Nude alapozó (teszt).
 3. A kedvenc sminkmárkád?
Kifejezett kedvencem nincs, ezektől a márkáktól vannak kedvenc termékeim: Rimmel, Essence, Maybelline, Alverde.


4. Mekkora a smink kollekciód?
Viszonyítás kérdése, számomra pont elég, minden benne van, egy palettát még el tudnék képzelni, de azon kívül kisebb közepes méretű kollekcióval rendelkezem.
Férfi szemmel nagy... :D


5. Hogyan tárolod a sminkcuccaidat?
Amit még nem használok, azokat egy nagyobb fémdobozban tárolom, ez hűvösen tartja őket és a fénytől is védve vannak.
A használatban lévők a 2014. szeptemberi Pixibag táskájában vannak, ebben minden elfér, még azok is, amiket nem feltételen mindennap, de hetente párszor használok, pl. rúzs vagy körömlakk is. Mivel gyakran vagyok M.-nél, oda ezzel megyek. Egy másik kis kockás táskám is van, ebben vannak az alap dolgok, amiket az aznapi táskámba is be tudok dobni.

6. Mennyi sminktermék van jelenleg a táskádban?
A kis táskámban jelenleg 9 sminktermék van. (alapozó, szemöldökceruza, filces tus, szemceruza, 2 szempillaspirál, ajakápoló, rúzs, pirosító).


7. Ha kifoszthatnád egy bloggerina smink készletét, kit választanál?
Djkaty, imádom azokat a színeket, amiket használ, gyönyörű palettái vannak. :)

8. Mennyi időbe telik míg elkészíted a sminkedet és mennyi terméket használsz hozzá?

Ha csak nagyon alap sminket készítek, ami szinte láthatatlan, az nagyjából 10 perc. Ehhez 5-6 terméket használok. Ha már szemhangsúlyos sminket készítek, az 30 perc is lehet, a szimmetrikus tusvonal néha időigényes. Ilyenkor 8-9 terméket használok. Viszont előfordul, hogy belemerülök a dologba, ha előveszem a szemhéjfestékeket, satírozgatok, akkor 1 óra is eltelhet ezzel.


9. Vettél már úgy sminkcuccot, hogy tudtad, hogy nem fogod soha használni?
Úgy sosem vettem még, hogy már a boltban tudtam, hogy nem fogom használni. Fordítva viszont már előfordult, hogy kinéztem valamit, a neten olvasottak alapján úgy gondoltam, hogy kincs, majd a boltban meggondoltam magam, amikor kipróbáltam vagy egyszerűen ott jöttem rá, hogy nem is kell ez nekem.

Remélem tetszett ez a tag bejegyzés! Ti miket válaszolnátok?

4 megjegyzés:

  1. Bár a blogom fő profilja lakk, azt hiszem én is ki fogom tölteni:) Az utolsó kép mindent üt, sajnos nagyon igaz rám...

    VálaszTörlés
  2. A körömlakk szerintem belefér ebbe a posztba bőven, hisz sminktermék a bővebb értelemben :) Majd küldj linket! ;)
    Igen, elég erős és nagyon igaz rám is :D

    VálaszTörlés
  3. Hát, egyre többen pályáztok a sminkgyűjteményemre, mi lesz így velem? :-D Nagyon tetszettek a válaszaid, fel is iratkoztam a blogodra :-)

    VálaszTörlés
  4. Képzeletben mindenkinek a mancsa valamiden rajta van :D lassan széfbe kell tenni őket :D
    Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett és a feliratkozást is! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena