2015. május 6., szerda

Joy-napok wishlist!

Holnap startol a Joy-napok, amire én is gőzerővel készülök és összeállítottam egy kívánságlistát, hogy miket szeretnék megvenni ebben a 3 napban. Tartsatok velem!

Elég sok kupon áll a rendelkezésünkre, amikben vannak átfedések, tehát ha valamit nem sikerül az adott helyen megvenni, máshová is van hasonló vagy ugyanolyan kupon. Ezt én is kihasználom most és nálam lesznek az alternatívák is, felkészülve a kifosztottságra.
Egyetlen negatívumot kell megemlítenem: a kuponok kiszedése/kivágása nehézkes volt sérülés nélkül. Ezért akad pár kupon, ami kicsit megszakadt, egérrágta lett. Ezért szerintem jobb lenne, ha külön lenne a magazinhoz mellékelve vagy az oldalak perforálva lennének, hogy ki lehessen gond nélkül tépni.

Elsősorban a Tesco kuponokra fogok lecsapni.
Imádom az F&F ruházati cikkeit, ezért első az F&F végösszeg 20% kupon.
Nadrág: gumis derekú jegging, egy ilyenem már van sötét farmerszínben, de szeretnék egy világosabbat is mellé, mert egyszerűen beleszerettem. Kényelmes, jól kombinálható és nőies.
Cipő: balerina, mert az előző még hordható, de látom már, hogy csak ezt a szezont fogja kibírni és annyira édes ez a "csipkés" design, hogy méltó utód lehet. Fűzős cipő, igazi rohangálós cipellő, sétákhoz, bevásárláshoz abszolút megfelelő, hosszú és rövid nadrággal is viselhető, fekete színben mindenhez megy.
Fehérnemű: Melltartó, hihetetlen kényelmes és tökéletes fazonú darabokat gyártanak,elérhető áron (főleg ha kiárusításban van az adott darab). Nagyon megszerettem a T-shirt bra elnevezésű darabokat, mert van belőle olyan, amiben nincs push-up, így van hová tenni a saját árut :D. Csak egy vékonyabb réteg, hogy ne legyen átlátszó. Ráadásul van 34C méretük, ami ritkábban beszerezhető méret. Egy feketét és egy fehéret szeretnék a T-shirt verzióból, ez a Navy kék melltartó pedig szemet gyönyörködtetően szép darab. Fürdőruha alsó, fekete felsőm van, egy alsó hiányzik hozzá, mert az előzőből kifogytam, más színűvel pedig valahogy nem akarom párosítani már. Ez pedig a rajta lévő hajtásokkal nem annyira egyszerű.
Felső: ez a nude színű, laza esésű, mégis hihetetlenül nőies darab nagyon megfogott, az Y-nyak pedig külön vonz.
Emellett biztosan el fogom használni az Ajándék Extra 100 Clubcard pont kupont is.
A Home részlegről még nincs konkrétum, ezért inkább nálam lesz a 20%-os kupon, mintsem, hogy utána sajnálkozzak, hogy "dejólettvolna". Ugyanígy lesz a 20.000Ft felett 2000Ft kedvezmény kupon is a pénztárcámban lesz, mert most pont erre az időszakra esik majd a nagybevásárlás is, ezért erre is van esély.
 A tescos 30%-os Remington kupon is felkerült a listára, mert szeretnék egy hajsütővasat, de nem a csíptetős verziót, hanem a simát, amire csak fel kell tekerni a hajat. A karácsonyi listámon is szerepelt már ez.
Így a Media Markt szépségápolásra vonatkozó 20%-os kuponok is velem fognak tartani, hátha látok egy ár-érték arányban megfelelő darabot. (Márkák: Remington, Babyliss, Braun,Philips)
Ha van valakinek bevált ilyen terméke, legyen kedves ossza meg vele a tapasztalatait! :)
A Praktiker végösszeg 20%-os kupont anyukámék javára kell beváltani elsősorban, szeretnének egy új porszívót, ez pedig jó alkalom. Ezenkívül ha M. talál magának valamit (igen, ő is várja és kivágta magának azokat a kuponokat, amik kellettek neki!), akkor arra is szuper lesz.
Anyukám is kiveszi minden évben a részét, ő most a Spar-os Silan 40%-os, Ariel 30%-os, Lenor 30%-os és Persil 35%-os kuponokat kérte.

Most jönnek a dekorkozmetikumok!





Itt vannak az átfedések, amiről írtam.
Első és legfontosabb számomra: hajfesték! Anyukámnak Anyák-napjára utólag ezt is szeretnék venni, vagy Palette (DM, 25%) vagy Garnier (DM, 50%). Ez attól függ, hogy melyikből milyen szín lesz, ugyanis neki a lilás-kékes-padlizsános árnyalatok tetszenek, azokat használja.
Magamnak pedig be szeretnék tárazni sötétbarna/barnás-fekete festékből. Eddig Garnier Sensationt használtam, de valami történt, mert nem az igazi. Ezért én vagy L'oreal (Rossmann, 40% vagy Müller, 20+30%) vagy valamilyen Palette (DM, 25% mivel több terméket lehet egyidejűleg megvenni) hajfestéket fogok venni.
Ha valakinek szintén van tapasztalata ezekkel, kérem ossza meg velem, mert a Garnier elvarázsolt, most pedig tanácstalan vagyok. :(

Rimmel
Dm 50% vagy Rossmann 50% vagy Müller 20+30%
Így bárhol megvehetem azt, amit szeretnék. Ez elsősorban alapozó, a Long Lasting Finish 25H-ás alapozók közül vagy a Nude verziót fogom elhozni, utánpótlásként, amiről korábban készült teszt vagy a sima verziót. Ezt majd ott eldöntöm.

Astor

Dm 50% vagy Rossmann 50% vagy Müller 20+30%

Innen konkrétan  nincs kinézett darab, ez inkább csak nálam lesz, arra az esetre, ha valamit meglátok. Anyukám pedig még gondolkodik.

Maybelline
Rossmann 40% vagy Müller 20+30%
Szempillaspirál az elsődleges, amit kinéztem. Dúsítót szeretnék, illetve egyet a hétköznapokra.

S-he/Alverde
DM 50% 1db-ra
Ha a S-he szemöldökformázó pora jó (ennek még utánaolvasok) akkor arra váltom be, ha nem, akkor ez anyukámé lesz, mert ő nagy S-he rajongó! :)

DE szemöldök formázó port, filces szemhéjtust bármelyik márkából szívesen vennék, így ezért lesznek nálam ezek.

Adidas
Rossmann 50% vagy DM 50%
Dezodor, a fújós verziók beváltak nálam! Nagyon hatékonyak és jó illatuk van.

Garnier
Rossmann (Miracle Skin Cream) 40% vagy Müller 20+30% (bármely termékre)
Szemkörnyékápoló krémet szeretnék, mert küzdök a lilás karikákkal (vizsgaidőszak, kell magyaráznom?? :|)
Sampont és balzsamot is szeretnék, mert puhává, selymessé, fényessé és könnyen kezelhetővé teszik a hajamat. Valamilyen jó kis kombinációt fogok nézni a Müllerben.

Blend-a-med
DM 50%
Fogkrém, most kell betárazni belőle értelemszerűen.

Ti készültök? Nektek mik szerepelnek a listátokon? Írjátok meg kommentben!


A következő posztig iratkozzatok fel a blogra, kövessetek Instagramon és a blog Facebook oldalán, ahol újdonságokat osztok meg veletek és elsők között értesülhettek mindenről! :)


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena