2015. április 28., kedd

Anyáknapi ötletek.

Május első vasárnapján az Édesanyákat ünnepeljük, kis korunkban verseket tanultunk, papírvirágokat készítettünk, most ajándékot veszünk-készítünk, kicsit másként. Ehhez hoztam ötleteket!

Édesanyának lenni a világ legszebb és egyben legnehezebb dolga lenni, hisz 0-24-es szolgálatban dolgoznak az év minden napján. Később persze ez lecsökken, de az anya attól még Anya marad, örökre. Van miért hálásnak lennünk Anyáinknak. Én is az vagyok az enyémnek. Hihetetlen jó a kapcsolatunk, barátnők is vagyunk, amiért szerencsésnek érzem magam, nincs olyasmi, amiről ne tudnánk beszélgetni, órákig akár. Mindig támogat és bátorít a döntéseimben, velem örül, ha kell tanácsot ad, utat mutat, de nem kényszerít, a döntés az enyém marad, amiért nagyra becsülöm őt.

Ezért ezen a napon szeretem én is meglepni őt valami aprósággal.
Akinek még esetleg nincs ötlete mivel lephetné meg az anyukáját, az tartson velem, hátha megjön az ihlete az én összeállításimtól. :)

A legegyszerűbb, csoki és/vagy virág. A csokoládét és a virágot az emberek többsége szereti, így nehéz vele mellélőni. Egy minőségi bonbon vagy csokoládé és egy szép csokor a kedvenc virágából szerintem nagyon szép és kifejező ajándék. Arra kell figyelni, hogy a csoki ne olvadjon meg és a virág ne hervadjon el, tehát nem a legjobb választás ha több 100 km-t tesz meg az ember ezekkel a meleg kocsiban.
Az én anyukámnak csak csokit lehet venni: "azt meg lehet enni, a virágot sajnálom kidobni, legyen ehető csokivirág" mondá ő mindig. :)

Az Anyukák is nők, akik imádják az ékszereket és a szépségápolási dolgokat. Egy anyák napi karkötőt, nyakláncot biztosan büszkén fog viselni minden anyuka. Csak az ízlését kell eltalálni.
Bármilyen szépségápolási terméknek, dekorkozmetikai terméknek is szintén nagy sikere lehet, ha tudjuk milyen a bőrtípusa, mit használ rendszeresen. Egy szempillaspirál, körömlakk vagy paletta, hozzá pedig neszesszer igazán nőies ajándék.

 Az otthon dekorálására, a mindennapokba is beépíthető ajándékokról minden nap eszükbe juthatunk, velük lehetünk. Egy bögre a mindennapi kávé/tea mellé vagy párna, gyertya, szerintem kedves ajándék ilyen célból. Ma már bárhol csináltathatunk egyedi mintájút ezekből.
Emellett egy kedvenc magazin előfizetése, kupon (akár vásárolt, a kedvenc helyére vagy kézzel készített "egy kávédélután a lányoddal") igazán kedves gesztus lehet. Esetleg egy táska, hogy "vele menjünk vásárolni" :)

Ezeknek persze végtelen kombinációját állíthatjuk elő. Ha kertes házban lakik, akkor kiegészíthetjük bármilyen aranyos kertészeti holmival, ha van hobbija vagy sokat szorgoskodik a konyhában, akkor valamilyen kiegészítővel szintén levehetjük a lábáról. Egy számít: szívből válasszuk és adjuk, hisz ez adja egy ajándék valódi értékét! Minden ajándék annyit ér, amekkora szeretettel és odaadással választjuk. Ne, ne csak lekapjuk a polcról, hogy jó lesz ez...


Én ezzel a bejegyzéssel kívánok minden kedves Anyukának nagyon boldog Anyák napját előre is valamint mindenkinek a sajátomhoz hasonló, igazán jó kapcsolatot az Anyukájával! :)


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena