2015. április 17., péntek

Tavasz tag 2015

Alíznál, a Firkász bloggerénél találtam erre a tag posztra és úgy döntöttem én is kitöltöm, főleg, hogy a napokban igazán jó idő volt végre.



Melyik a kedvenc tavaszi sminkterméked?
A spirál és a szemceruza/tus örök kedvenc, de kifejezetten ilyenkor a pirosító és a BB krém a kedvencem.

Melyik a kedvenc tavaszi körömlakkod?
Pasztell színek, barack-narancs-piros. A kékkel egyenlőre barátkozom. Az Essence piros géllakkjának tesztje után most ebből a fajtából fogok ilyen színeket beszerezni.

Kedvenc tavaszi virág?
A nárciszt imádom. Annyira tavaszias, friss és üde számomra. Emellett a tulipánt és a krókuszt kedvelem.

Hordasz tavasszal napszemüveget?
Szemüveges vagyok, így azt hordom, de az autóban van egy napszemüvegem, amit ott hordok. Nagyon tud bosszantani, amikor a napellenző csak a napot nem takarja! :D Most rendeltem egy újat az Ebayről, már várom. ( a képen lévőhöz hasonló, oversized darab)

Miben változik az öltözködésed tavasszal?
A kiskabátok és blézerek kerülnek elő, nagyon szeretem őket, mert mindenhez illenek, kellően melegek, kombinálhatók. Színesebben és lengébben öltözök. A csizmát is lecserélem kiscsizmára vagy sportcipőre, később balerina cipőre. Az ékszerek esetében szeretem ilyenkor a nagyobb, feltűnőbb darabokat. Ami a táskákat illeti, a húsvétra kapott kis válltáskámmal rohangálok, ha pl. csak fagyizni megyünk vagy sétálni. (ilyen pénztárca-telefon-kulcs elfér benne darab)

Tavasszal eszel fagyit?
Még szép! Már túl is vagyunk két fagyizáson idén, az első igazából Mekis McFreez volt, de fagyi! :D A második a múlthéten volt, igazi tölcséres fagyi.

Milyen a tavasz ott, ahol élsz?
Itt az Alföld kapujában meleg, picit szeles, igazi kirándulóidős. A fák, parkok nagyon hamar elkezdenek kizöldülni, a virágok is felbukkannak és színesítik a várost.

Mit szeretsz a tavaszban?
A meleg szelet, a napsütést, a villámgyors záporokat, amik után felfrissül minden, annak az illatát is szeretem. A sokféle friss zöldséget, gyümölcsöt, a fagyizást., a salátákat, könnyű ételeket. Végre nem kell vastagon öltözni, jöhetnek a rövid pizsamák! :)

Tavaszi nagytakarító vagy?
Igen, tavasszal mindig tartok egy szelektálást, mielőtt a tavaszi-nyári ruhák a gardróbból beköltöznek a szobai szekrényembe és mielőtt a téliek kiköltöznek a gardróbba. A szobámban is tartok egy nagytakarítást és kidobok minden felesleget.

Tervek tavaszra?
Elsősorban a szakmám megszerzése, amiből már csak 1,5 hónap van hátra. Kezdek izgulni is. Emellett a némettudásom fejlesztése, a nyári tervek miatt. A blogon is szeretnék gyakori bejegyzéseket, aktuálisokkal.
Egészséges életmód és mozgás porondon van, így erre is rá kell erősíteni.


Remélem tetszett a tag! Töltsétek ki ti is és írjátok meg kommentben, mert szívesen olvasnám másoknál is, hogy hogy állnak a tavasszal! :)


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena