2015. március 4., szerda

Astor Big & Beauftiful Bfly szempillaspirál TESZT.

Vonzódok a szempillaspirálokhoz, mert alapvető sminktermék nálam. Ha nincs is kedvem, időm másra, azért egy kis spirált feldobok. Ezért nagyon örültem karácsonykor az Astor Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirálnak, amiről most itt a teszt!


A csomagolás nőies: metál rózsaszín. A tubus formája a többi Astor szempillaspirállal megegyező. A feliratban a pillangó helyettesítés ízléses és utaló.
Kibontva kiderül, hogy pontosan miért is Butterfly a neve. A spirál keféje a pillangó szárnyára hasonlít. Nagy, pufi, sűrű sörtéjű kefe.

Bár szempillaspirált nem szoktunk szaglászni, de találkoztam már olyan spirállal életem során, aminek borzalmas szag volt és érezhető is volt festés után. Szóval megszimatoltam és nagyon emlékeztet a patikaféle fertőtlenítő illatára, de ez csak így érezhető.
A szára rövid, így könnyebb vele navigálni. Bár pár használat kell, hogy az ember lánya megtanulja használni a különleges kefét, hogy hogyan fordítsa,  hogy neki a legjobb legyen. Szerencsére a festék mennyiségével, állagával nincs gond, talán a végén gyűlik meg picit több, amit könnyű lehúzni.
Gyorsan szárad a festék, ezért több rétegre nincs is idő, maximum a kettő, ha ügyesek vagyunk. Ha sokat várunk, akkor póklábas lesz az eredmény, ami nem cél.
Érdemes alkalmazni a "fűrészelő" mozdulatot, hogy a nagy kefe kifejtse dúsító hatását, de bele ne nagyon pislogjunk, mert hajlamos felkerülni így a festék a szemhéjra. A hajlítás miatt ívelté is teszi a pillákat.


A kefének köszönhetően pedig nem csak a pillák külső része lesz ívelt, hanem a középső rész is, tényleg megnyitja a tekintetet ezáltal.
Az eredmény: nyílt tekintet, dús pillák, amelyek a végekig látszanak.
Egyáltalán nem irritálja a szememet, elég tartós is, bár néha leesik egy-egy apró darabka, de nem maszatol, nem kopik meg. Lemosni nagyon könnyű, micellás vízzel, minden dörzsölés nélkül tűnik el, másnap reggel sem kell aggódni a pandamaci effekt miatt.
Én egy nagyon picit erősebb dúsítást el tudnék viselni, de így is az ár-érték aránya szerintem teljesen jó. Főleg, ha akciósan jutunk hozzá!

Ti milyen szempillaspirált használtok? Mi alapján választotok? Ezt kipróbáltátok/kipróbálnátok?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena