2015. március 10., kedd

~ Tavaszváró rúzsaim + OUTFIT.

A ragyogó napsütés, a 10 fok körüli hőmérsékletek számomra a tavaszt harangozzák be, amivel együtt úgy érzem ideje tavasziasabbra váltani. Bár az öltözködésben még csak álmodozás szintjén tart a dolog, de a sminkben már bátrabban lehet váltani.
Ehhez hoztam egy kis inspirációt és rúzsokat.


A rúzsok az elmúlt fél évben épültek be a rutinomba, de még mindig nem mindennaposan, arra ott az ajakápoló.

Balról jobbra haladva az első az Avon Ultra Color Rich Renewable rúzsa, Twinkle Pink színben. Metálos, sötét pink, kocka alapú hasáb, pontosabban négyzetes hasáb (azt hiszem ezt így az érettségi óta nem is használtam :D) csomagolása van.
Vágott a rúzs formája, vagyis volt, mivel nálam ez már csak egy kráter, mert ecsetet használok, hogy tartósabb legyen, a színe miatt.
Az illata édeskés, nagyon kellemes, ahogy az állaga is krémes, könnyed. Szinte nem is érezni, ahogy hozzáér a szánkhoz.
A szín maga pinkes-mályvás, picit fénylő. Eléggé tartós, óvatosabb ivás mellett órákig bírja. Kell alá egy pici ajakápoló, hogy ne üljön bele a ráncokba és ne szárítson, mert magában sajnos ezt teszi.


A második a Miss Sporty Dr. Balm ajakápoló, 01-es Sweet Kiss SOS árnyalatában. Tudom, nem rúzs, de nekem ez a színezés is ebbe a kategóriába esik. :)
Barack-babakék csomagolású kupak, ami henger alakú, a test pedig fehér. Gyümölcsös illatú, gyönyörű barackos árnyalatú, selymes textúrájú termék. Sok hidratálást sajnos nem tapasztaltam, de azt a minimális színt, amit ad, imádom! Lassan kopik, elég ragaszkodó hála.

A harmadik a L'oreal Color Rich ajakrúzs, 240-es Dune árnyalatban.
Szintén négyzetes hasáb alapú, arany színű csomaglása van, ami elegáns, nagyon nőies. Érdekes, hogy ha levesszük a kupakot, akkor egy csonka testet kapunk (azt hiszem sokat foglalkoztam mostanában a matekkal és a fizikával :D).
A színe elkápráztat, barnás-aranyos, csillogó, még az én hófehér bőrömhöz is illik, természetes és beleolvad.
Igazán gazdag, krémes állaga van, ami picit ragacsos lehet vastagon kenve, közepesen tartós. Ez alá nem is kell ajakápoló, ugyanis nem szárítja az ajkakat.

A jobb oldali az Alverde 26-os Softly Nude rúzsa.
A virágos, zöld csomagolás már sugallja, hogy natúr-kozmetikum, igazi rúzs illattal.
A színe a L'oreal-hoz hasonlóan elvarázsolt, valamivel sötétebb barnás árnyalat, de annyira természetes, hogy bármilyen sminkhez illik, nem túl hangsúlyos, mégis "öltöztet" egy kicsit. Elég gyakran nyúlok is ezért a rúzsért, mert hihetetlen krémes, lágy és nagyon tartós. Ez alá sem szoktam ajakápolót kenni, mert nem szárít a rúzs önmagában sem, viszont vastagon kenve beleülhet a ráncokba, erre érdemes figyelni.

Az alsó pedig kicsit kakukktojás, mert csak mintám van belőle. Ez az Astor Rouge Couture 201-es Red Velvet névre hallgató rúzsa.
A csomagolás így nálam eltérő, az eredeti fekete színű és kicsit kötözött sonka. Ez csak dundi. :)
Illata az az igazi régi rúzsra emlékeztető. Ami a színét illeti, nagyon piros, ez a nagybetűs PIROS RÚZS. Inkább kicsit alkalmi, vagy csak egy egyszerű szempillaspiálos smink mellé való.
Könnyedén siklik, krémes állagú, jól kenhető, emiatt viszont nem annyira tartós és sajnos fogra is átvándorolhat. Ehhez kell bevetni a trükkjeinket. Nálam ez az alapozott szájra történő felvitel, ecsettel, majd zsebkendővel való leitatás és javítás. Így sokáig fent marad, de picit befogja az ajkakat, hiába mosható könnyen.

Az összes, a leírtak sorrendjével, felkenve:

Ami a ruhákat illeti, az egyik kedvenc időszakom jön, amikor előkerülnek a hosszú ujjú felsők, pólók, ballonkabátok és blézerek. Kis csizmák, cipők és egyéb kiegészítők.
Ezt én a saját ruhatáramról mintáztam, onnan vettem az ötleteket.

Remélem tetszettek a rúzsok és a ruhák.
Ti már várjátok a tavaszt? Elkezdtétek valamivel már a hangolódást?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena