2016. október 5., szerda

Glamour-napi + szülinapi kívánságlista

Last minute lesz, mert ma már tart a 0.nap, de tudom, hogy sokan majd csak a hétvégén fogtok elmenni, ezért még megosztom veletek a Glamour-napi listát is!

A kettő nagyon közel is van egymáshoz (pontosan egy hétre), így a listákat összevontam, a vásárláshoz pedig adok pár tippet! :)

Drogériás dolgok kellenek elsősorban
Dove tusfürdő, amennyiben lesz ez az illat vagy valami jó, ha nem, akkor Fa tusfürdő, abból pedig szintén a kedvencek jöhetnek vagy ha végre van valami új illat felénk is, venni fogok. A 25% és 50% elég kecsegetető.

Schauma vagy Pantene sampon, mert már fogytán van nagyon a samponkészlet, égetően kell betáraznom belőle! Balzsamot pedig a L'oreal-tól szeretnék. Az 50% nevetve megéri!!

Az Alverde alapozóvilágosítóját most így érdemes kipróbálni szerintem, főleg, hogy a kedvenc Isadora alapozóm csak nyárra jó, szeretném még használni.

Valamilyen borotvát is kell vennem, ezt nem tudom pontosan milyen lesz, de kell és ami lesz. :) Valószínű inkább az Isana lesz, ami már jól bevált.

Az egyik nagyon fontos a Catrice folyékony korrektora, nagyon remélem, hogy lesz a Rossmannban!

F&F-ből csak fehérneműt szeretnék, aztán meglátjuk, mi lesz. 

A születésnapomra igazából magamat akarom meglepni, de ha valaki meglep ilyesmivel, akkor nagyon  boldog leszek, az biztos!
Ilyen a körmöst és a fodrász, az elmúlt stresszes időszak után szükségét érzem.
A karórám szíja elkezdett megkopni, csúnyává válik, így egy fémet szeretnék majd, lehet majd később csak, de kelleni fog.
A kedvenc lila táskám is kezd elhagyni, ráadásul pont nem fér bele a jegyzetem, kímélni akarom, kell egy utód neki.
A telefonomon lejárt az előfizetés, már nagyon olcsón cserélhetem le, tehát valamikor ez is esedékes lesz. A Huawei, ami nagyon megfogott, de a szívem Sony-hoz húz, nehéz lesz :D

Tippek, tanácsok
Előtte pár nappal menj be körülnézni! A kiszemelt terméket ott próbáld ki, a tesztert (ugye ezt mondani se kell, hogy csak azt?? :) ) így lesz időd átgondolni, hogy biztos kell-e és aznap már csak le kell kapni a polcról. Nem lesz nyomás, hogy megvedd, csak mert nehogy más elvigye.
Ruhákra is ez érvényes! Így nem kell aznap a hosszú sorokat végigvárni a próba-fülke előtt, csak elhozni.

Ha teheted egy kevésbé központban lévő üzletet válassz! Itt nagyobb az esély, hogy második napon is tudsz vásárolni vagy akár a harmadikon és még a tömeg is kisebb lesz. Az útvonalat is tervezd meg, kevesebb idegeskedés, újratervezés és benzin megy el vele.

Ahová lehet és tudsz, oda menj nyitásra és az első napon! Tudom, hogy bizonyos időbeosztás mellett ez lehetetlen, de ha mégis, akkor érdemes az első fél-egy órában letudni, mert ekkor még nincsenek sokan általában, kicsit kómásak is az emberek - te pedig villámként száguldhat keresztül a bolton, nem is fognak elkapkodni semmit a szemed elől! Egy kis kávé azért kell ehhez, de nem lehetetlen! ;)

Azért az első napon, mert legutóbb nem történt utántöltés mindenhol és aki a 3. napon érkezett, már csak üres polcok fogadták. Elég hervasztó...

Legyen nálad a listád és a kuponok! Sőt azok is, amikre azt mondtad, hogy talán. Inkább legyen nálad, maximum nem használod fel, mint nincs nálad, de mégis kellene, mert megláttál valami szuper dolgot.

Figyelj arra, hogy mire érvényes a kupon! Melyik üzletben, milyen mennyiségben, az egész márka/választék vagy csak egy konkrét termék/szolgáltatás, összevonható-e kedvezménnyel, van-e az adott termékre akkor épp akció. Ne ott derüljön ki, kellemetlen szituáció lehet belőle, főleg a tömegben néznek ilyenkor csúnyán az emberre...

Olyasmit vegyél elsősorban, amiről tudod, hogy bevált, kell! Ezek legyenek a legfontosabbak, majd csak ez után jöjjön az, amit meglátsz, megfog és mérlegeld a kedvezmény mértékét ( 20% nem mindig a legjobb, mert sokszor a boltokban később egy sima akció lehet akár 30-40% is, akkor pedig lehet bánni fogod)! Egyébként pedig ezek a nagyobb kedvezmények jó lehetőségek egy olyan termék beszerzésére, amiket ki szeretnél próbálni, kisebb összeget sajnálunk, ha nem válik be.

Döntsd el, hogy szükséged van-e egy társra ekkor! Sokan szeretnek társaságban vásárolni, mert jól jön a tanács, helyetted sorba állhat, meglát olyasmit, amit te nem, segíthet. Én személy szerint a drogériát egyedül szeretem lerendezni, gyorsan. A ruházathoz és egyébhez viszont nem szeretem, ha nincs velem valaki, aki segít egy-egy ruhadarabról eldönteni, hogy áll.

Vigyél magaddal vizet és egy kis túlélő nasit! Sőt egyél indulás előtt, mert az üres gyomor + nyomás idegessé, ingerültté tesz! Sokszor nem is a benti rész a stresszes, hanem a kijutás, akár az üzletből, akár a parkolóból.

Figyeld a blokkot és a pénztárost! Emberek, ráadásul elég húzós lesz ez a 3-4-5 nap, hibázhatnak ők is. Nálunk annyira rendesek mindig a drogériás lányok, hogy ha kuponod van, sok a kedvezményes dolog a kosárban, nem csak ilyenkor, visszanézi, mondja, hogy mire, mennyi járt, de nincs mindig, mindenhol erre kapacitás.

Ti miket fogtok venni a Glamour-napokon? :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena