2016. augusztus 9., kedd

Tartós szempillafestés

Régóta gondolkodtam már azon, hogy kipróbálom, mert a legjobban a szememet szeretem magamon, most a nyaralás előtt eljött az ideje, meg is osztom veletek a tapasztalataimat!

Cegléden nemrég nyitott meg az Ízisz szépségszalon, ahová ezért ellátogattam. Nagyon gyorsan és könnyen tudtam időpontot kérni (Facebookon is nyugodtan lehet, ami hatalmas plusz pont!), sőt a havi akció keretén belül ajándékba járt a szemöldökszedés is a szempillafestés mellé. Izgatottan vártam már, ugyanis holnap indulunk nyaralni, ahol nem akarok sminkkel bíbelődni, lévén wellness és aquapark lesz a program.


A szalon könnyen megközelíthető, csajos és tágas. Műkörmös is van náluk, akinek a keze alól szép munkák kerülnek ki!



Reni kedves, alapos és nagyon ügyes kezű kozmetikus!

Az ajándék szemöldökszedéssel kezdtünk, először gyantával dolgozott, ami egyáltalán nem fájt! Nem a sokak által ismert, rettegett túl forró és papíros verzióval, hanem a kézzel letéphetővel csinálta, a bőröm nem is pirosodott ki, mire hazaértem nyoma nem maradt a dolognak és nem volt utána a korábbról ismert zsibbadás, érzéketlenség. Gyorsan megvolt vele, csipesszel is ügyesen bánt, szinte semmit nem éreztem.

Ez után előkészített a szempillafestéshez. Ülő helyzetben voltam végig.
Mivel még nem volt festve, csak a hajam, így a kékes-fekete festéket használta, mert annál sokkal kevesebb az irritáció és az allergia esélye. Először eltávolította az esetleges sminket, zsírtalanította a szempilláimat és a szemhéjat. Vazelint kent az alsó szempillasorom alá és feltette a vazelines, nedves alátétet. Innentől már nem nyithattam ki a szemem. Majd a szemhéjamat is bekente vazelinnel és elkezdte a festést. Akaratlanul is meg-megrebbentek a pilláim, ahogy hozzájuk ért a kefe, de erős voltam és könnyen meg is lett vele Reni. Végül került rá egy nedves szemhéjfedő, hogy ne akarjam kinyitni és mozgatni a 10perces hatóidő alatt. Az utolsó 2-3percben már kicsit nehezebben ment, de irritáció és csípő érzés nélkül kész is lett.


Ez után még mindig csukva kellett tartanom, ugyanis jött a lemosás. Ez picit oldalra döntött fejjel egy vesetál felett történt. Ügyesen, minden gond nélkül letörölte Reni és már kinyithattam. Bórvízzel még nyugtatta és meg is nézhettem. Ekkor a szemöldökömre is került gyantaolaj, hogy lejöjjön, ami esetleg ottmaradt.


Sokkal hangsúlyosabbak lettek és jobban látszanak a pilláim, a végük is és az alsók is! Mellé a szemöldököm is megszépült és én is feltöltődtem. Kaptam egy vendégkártyát, amibe be is került a következő festés időpontja, sőt jön velem Anyukám is, ami szerintem sokat elmond az, mert ő is szeretne szép pillákat!

Természetesen nem egy dúsító szempillaspirállal ér fel, tehát, aki ezt várná tőle, azt el kell keserítsem, még nem vastagít ez a fajta festés, de minden reggel nagyon szép pillákkal lehet ébredni és legalább 2hétig tartósak! Így most a nyaraláson nem kell festenem őket, a víz nem tesz kárt bennük, látszódnak is majd, nem leszek ázott kutyus.

A piszkos anyagiakat tekintve: 600Ft volt a szempillafestés + ajándék a szemöldökszedés. A további kezelésekről, árakról a Facebook oldalukon tájékozódhattok!

2 megjegyzés:

  1. Régebben én is megcsináltattam párszor, szintén kékesfeketével, de aztán valahogy elmaradt...Pedig tényleg jó dolog :)

    VálaszTörlés
  2. Ugye? Bár valószínű ősszel én se fogom már, de nyáron tökéletes! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena