2016. május 17., kedd

Teszt | Isadora Nude Super Fluid alapozó + 2 primer

Már rég nem volt alapozó teszt, de most ez is bepótlásra kerül két primer társaságában.

A két primerrel kezdek, mert ezek az alapjai egy tartós sminknek.


UnderCover Face primer

A csomagolása egyszerű fekete alapon fehér feliratos tubus (ez a kisebb verzió, a rendes 30ml-es is hasonló egyébként, csak annak a vége lapított egy kicsit) csőrös véggel, amivel nagyon könnyű az adagolás. Kinyomva még van színe, egészen világos sárgás, géles állagú. Eldolgozva színtelen és jól hidratál, bár lehet egy nagyon száraz bőrnek ez nem elég, de szerintem simán lehet a hidratáló fölé is tenni. Képen sajnos nem látszott a különbség, de puha és matt lesz tőle a bőr. A pirosodást enyhíti, de el azért nem tünteti, tehát alapozó azért kell fölé. Lényegesen tovább bírja a smink felette és a pirosító élénkebb tőle! Bőrproblémát nem okozott, fényvédő nincs benne. Félre is tettem olyan eseményekre, ahol valóban erre a szuper tartósságra lesz szükségem, mert egy hétköznapi sminknek szerintem nem kell 12+ órát kibírnia hibátlanul, de egy esküvőre kötelező darab!

Amit tudni kell róla:

A tartós és hibátlan smink titka ez az egyedülálló primer: láthatatlanul simítja el a bőr kisebb egyenetlenségeit, kitölti a tágabb pórusokat és a kisebb ráncokat. Nem csomósodik, nem ül meg a pórusokban. Természetes hatást kölcsönöz a bőrnek, és meghosszabbítja a smink tartósságát.

- Elfedi az apróbb bőrhibákat
- Hidratáló összetevőkkel
- Enyhíti a bőrpírt és az arc duzzanatait
- Mattító hatású
- Elkendőzi a hiperpigmentációt, a bőr sötétebb foltjait
- Minden bőrtípusra

Használata:
Az alapozó használata előtt várjon pár percet, míg felszívódik a bőrön a primer
Közvetlen a megtisztított arcon használhatja, így hidratáló hatását is azonnal kifejtheti
Alapozó alá, és önmagában is használhatja, ez esetben természetes hatást kölcsönöz a bőrnek.

Kiszerelés: 30 ml / 1 Fl. oz.
Illatanyagmentes. Klinikailag tesztelt.

ProTect face primer - tinted

Csillámló, bézs alapon barna feliratos, szintén csőrös tubusú termék. Ebben van 30-as fényvédő, tehát ezt lehet akár magában is viselni, ráadásul színezett is. Nincsenek benne csillámok, tehát a csomagolása ne tévesszen meg senkit és világosodik is. Folyósabb, lágyabb, alapozóra emlékeztető állagú. Ez a színezés miatt még tartósabb hatást ad, de vizsgálni kell vele nagyon, hogy csak leheletnyit használjunk belőle, mert nagy mennyiségbe bele tud ülni a redőkbe és megkopik (a kezemen látni ezt, az a kis bogyó is mennyire sok). Szépen élénkíti az arcszínt.

Amit tudni kell róla:
Lenyűgöző hatású primer, mely segít megőrizni a sminket az egész nap folyamán.
SPF30-as fényvédőfaktorral véd az UVA és az UVB sugarak ellen, egyedülálló kollagén peptidjeinek köszönhetően pedig segít a finomabb ráncok halványításában.

– SPF 30
– Anti-aging, öregedésgátló hatás
– Hidratáló
– Minden bőrtípusra

Kiszerelés: 30 m l/ 1 Fl. oz.
Illatanyagmentes. Klinikailag tesztelt. 

Mindkét primerről elmondható, hogy örök életre elég körülbelül! :)


Nude Super (Nude Sensation) folyékony alapozó

Matt, 30ml-es üvege van, ami alul picit ducibb és nehéz.A rajta lévő összes felirat domború és nem kopik. Átlátszó kupak van rajta, aminek a tetején ott van az árnylatcímke. 
Pipettás alapozóról van szó! Nekem ez az első ilyenem és igazán luxushatású így az egész.


Amit tudni kell róla:

Újgenerációs alapozó közepes fedéssel és finom, természetes hatással és fénnyel.

– Folyékony és fényes
– Szinte azonnal eggyé válik a bőrrel
– Nude hatás
– No make-up érzés
– Közepes fedés
– Hidratál és méregtelenít
– Minden bőrtípusra

Kiszerelés: 30 ml / 1 Fl. oz.
Illatanyagmentes. Klinikailag tesztelt.


A pipetta használat játszi könnyedségű, nem is vesz fel túl sokat szerencsére, kettő nem egész szívásnyi elég is a teljes arcomra. Csak mindig figyelni kell rá, hogy felrázzuk, különben különösen folyós lesz.
Az illata növényre emlékeztető, picit folyékonyabb az állaga, mint a pumpásoknak, de nem vizes ettől függetlenül és a fedése is igen szép, közepes, tehát pattanásokra kell külön korrektor azért, de a foltokra, hibákra nem kell az biztos. Egészen vékony rétegben kell felvinni, mert építhető és így idomul a bőrhöz. Az enyém (16 Nude Almond) fél árnylattal még sötétebb hozzám, vagyis az arcomhoz, de a nyakamhoz viszont már pont stimmel.
Amit imádok benne, az a természetes érzet! Annyira nem érezni, hogy rajtam van, semmit, nincs az a réteg "van rajtam valami" érzés, hogy sokáig fogdostam a bőrömet, hogy tényleg így van! :) Szemmel se igazán látni, hogy van rajta valami. Púderrel már igen, de az nagyjából mindig ilyen.
A finishe természetes, félmatt egy kevéske bőrfénnyel, de púderrel szépen mattítható.
Púderrel 4-5 óra múlva fényesedik át az én kombinált bőrömön a T-vonalamon. A primerekkel ez nem történik meg amúgy! Tehát magában így zsíros bőrre egyáltalán, kombinált bőrre hozzám hasonlóan púderrel, normális és száraz bőrre viszont annál inkább ajánlom, mert abszolút nem szárít! A primerrel bárkinek! Esti lemosás után semennyi nem marad belőle a bőrön, puha érzet maximum, ráadásul amióta használom, látom, hogy az orrom két oldalán kevesebb a mitesszer. Amikor visszatértem az előző alapozómra, akkor ismét tapasztaltam a fekete is pöttyöket, szóval ebben benne valami, ami ezt nem csinálja.

Beautyblenderrel és ecsettel a legszebb a végeredmény. A képen ecsettel dolgoztam, majd átmentem rajta a végén a beautyblenderrel. 

 
 #nomakeup - bizony, itt tart az aknéstop


Nagyon szívesen nyúlok érte és használom, mert megadja azt, amit egy alapozótól elvár az ember, miközben nem érzem sminkelve magam. Ez az akné után megváltó érzés, hogy nem kell kompromisszumot kötnöm.

A Douglas üzletekben lehet őket megvásárolni!

Remélem nem untátok meg a teszteket így a végére, én nagyon élveztem, hogy kipróbálhattam ezeket a termékeket, megismerhettem így a márkát és rátalálhattam ezekre a szuper kis sminktermékekre. 

A márkától a korábbi teszteket itt találjátok:

2 megjegyzés:

  1. Szia! Most olvasom először a blogodat,de már most teljesen meggyőztél! Nálam a smink a szempillaspirálon túlra nem terjed,és azt is csak ritkán rakok fel. Alapozót eddig nem akartam venni,attól tartva hogy rosszat vagy rosszul választok,viszont a bejegyzésed után meginogtam. Köszönöm!:)))

    VálaszTörlés
  2. Szia! :)
    Ez így reggel nagyon boldoggá tett! :) Én köszönöm, remélem sikerül megtalálni a megfelelőt és szívesen fogod használni! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena