2016. május 2., hétfő

Teszt | Brushegg ecsettisztító

Ezt  a kis cukiságot már jó ideje birtoklom, de még nem is mutattam be nektek, szóval most már ideje lesz!
Szeretek ecsetet mosni egyébként, csak egy gondom volt vele sokáig, hogy az alapos (ezek szerint nem volt az) öblítés ellenére habzottak sokáig az ecsetek, némelyik mosás után nem, csak használatkor. Mondom se kell ugye, hogy ilyenkor mit éreztem?!
Ebay földjén bóklásztam, amikor rátaláltam erre a kis ecsettisztító tojás névre keresztelt cukiságra, azonnal megtetszett és meg is rendeltem. Filléres tétel amúgy, 300Ft volt, ettől az eladótól rendeltem.


3 hét alatt érkezett meg, ez az átlagos idő, alaposan becsomagolva. Az első használat előtt kapott egy meleg vizes-szappanos mosást, a biztonság kedvéért.

Három ujjamat tudom beledugni, nekem aztán kicsik az ujjaim. :D Viszont ezt a módszert így már nem használom, mert egyszerűbb kívülről fogni, mert lecsúszik, ha víz megy bele, könnyebb letenni is és semmi gond.

 (előtte)
A CaoNatur pipereszappanját használom ecsetmosásra, mert szépen tisztít, az ecsetek puhák a használata után és gazdaságos is. Alaposan bevizezem a szappant, utána az ecseteket is és jöhet a mosás.

A nagyobb fejű ecseteket (pirosító-, púder-, és alapozóecsetet) a vízszintes bordás részen mosom, oda-vissza húzó mozdulatokkal, nagyon gyorsan megvan a tisztítás és mélyedések elvezetik a színes habot. A kismosáskor is áthúzom őket ezen és már kész is!

(utána)

A kisebb fej ecseteket (szemre, szemöldökre, ajakra való ecseteket) pedig a pici pöttyökből álló részen mosom. Itt nagyon intenzív a habképződés, mivel ezekben több a festék és erősebb színeket is használok velük, kicsit több idő, de max 1 perc az egész. A kimosáshoz szintén használom, hogy biztos kijöjjön belőle minden szappan.

A beautyblenderemet valamiért simán nem tudtam tisztítani, de kipróbáltam a bordás részen és pár húzással rajta eltávolítja az alapozót belőle. Meglepett, de kellemesen és azóta is így használom gond nélkül.
Abszolút jó vétel szerintem, sokkal könnyebb és gyorsabb vele az egész ecsetmosás, az ecsetek nem szívják meg magukat vízzel, alapos munkát végez!

 (utána)
A sablonokat is mosom, igaz nem ezzel a "tojással" :D de a tus és a szemceruza különösen be tudja fogni őket, de azért a bőrrel való érintkezés is koszolja őket, jobban érzem magam, ha tiszták, ezekről a kis sablonokról majd külön fogok írni! :)

Ti hogyan tisztítjátok az ecseteiteket?

4 megjegyzés:

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena