2016. április 15., péntek

Rúzspéntek | Isadora Perfect Matt rúzs

Instagramon és Facebookon is megosztottam veletek, hogy kaptam egy Isadora csomagocskát húsvétra, amit ezután el is kezdtem használni és elsőként a rúzst fogom Nektek bemutatni!
Amikor megláttam, már a cuki és hihetetlen nőies, elegáns, letisztult csomagolás megfogott. Ez a 2,5g-os méret, de ez is rengeteg amúgy! A normál kiszerelés 4,5g-os. Kopnak kicsit a neszesszerben az ezüst részek.

Nagyon kíváncsivá lettem így a tartalmára is. Az én árnylatom a 03-as Red Carpet. Milyen találó név! :)

Amit ígér:
Szatén matt finist biztosító matt rúzs.
– Gazdagon pigmentált, intenzív matt árnyalatok a legfrissebb trendeknek megfelelően
– Bőrpuhító, hidratáló és a bőrt védő hatással
– Extra tartós hatás, egész nap kellemes viselet
– Finoman siklik az ajkakon

Hatóanyagok: Papaya és orchideavirág kivonat

Illatanyagmentes. Klinikailag tesztelt.

Valóban nincs illata, ami tetszik, hogy nem kell külön érezni egy rúzs vagy parfüm illatot. 


Valóban könnyen siklik az ajkakon, nem kellett sehol sem rányomni, nem húzott-nyúzott, bár a precíz munkát igénylő sarkokba érdemesebb rúzsecsettel dolgozni, javítani is van lehetőség! Egy rétegben is fed és nem folyik meg az apró ráncoknál. De előre látom, hogy a Joy-napokon be kell majd szereznem egy piros ajakkontúr ceruzát, mert úgy lesz a legeslegszebb az eredmény! :) 


A színe engem elvarázsolt, mert ez az az igazi piros, amire én úgy vágytam! Szép matt a végeredmény, semmi narancssárgás vagy lilás beütés. Vörös. 
Szuperül pigmentált, mint ahogy a képeken is látszik. A fogaimra csak a felkenés után egyből kerül egy pötty, de később direkt nézegettem, semmi gond nem volt.


Szárad valamennyit, onnantól pedig valóban nagyon tartós! Én még amíg lehetett nyomtam egy puszit a kézfejemre, de már akkor se volt annyira erős a hatás.
1 órával később ebédeltem, nem vigyáztam rá és így is szinte hibátlan maradt! A felső ajkamnál volt egy pici csík kifelé, szóval étkezés után azért érdemes ránézni. Újrafesteni nem kellett.
Nem szárított, ami plusz jó pont, hidratálást nem tapasztaltam, így alá külön kell azért, hát mindent nem lehet egyszerre. :)

A lemosása ennek ellenére nem problémás, nem is kell hozzá külön vízálló sminklemosó sem. Az ajkamat a  szárazabb részeken picit beszínezte, de sminklemosós tisztítás után ezek is eltűnnek.

Megnéztem a többi árnyalatot és nagyon ígéretesek! Az Isadora honlapján Ti is megnézhetitek őket! Nektek melyik tetszik? :)

Egyébként egy másik Isadora terméket is viselek a képeken, arról jövőhéten számolok be! ;)

Ti hogy álltok a vörös rúzsokkal? Megvan már az Igazi?

3 megjegyzés:

  1. Szép ez az árnyalat, és jól is áll neked! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép rúzz! Hófehérke vagy vele! :) És cuki a mosolygós-vigyori kép!!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm lányok! <3 Az utolsó kép az egy elkapott pillanatom :D Valóban egy nagyon szép rúzs, azt hiszem megtaláltam a nagy Ő rúzsomat! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena