2016. április 1., péntek

Rúzspéntek | Avon rúzsceruza - Mauve model

A márciusi kedvencek között is szerepelt ez a rúzsceruza, ott nem akartam lelőni, hogy milyen pontosan és most mutatom be Nektek részletesen!
A karácsonyi kiadású rúzsceruza után, most egy más árnyalatot is kipróbáltam, ez a  Mauve Model. 
Ezek a ceruzák a hétköznapokra kínálnak megoldást, ugyanis egyszerre tudunk velük kontúrozni és rúzsozni. 

A csomagolása a megszokott jumbo ceruzára hasonlító fekete, masszív test, a végén pedig a színnel megegyező tekerő, így ezt nem kell hegyezni! ;) 
Sajnos a rajta lévő felirat gyorsan kopik, így a videóban sem tudtam hirtelen megmondani az árnyalat nevét. Ezt sajnálom bennük.


A kupakot még nem kentem össze, pedig van tehetségem hozzá általában, a használata ebből a szempontból könnyű, nem kell vissza sem húzni a rúzst, mert a kupak nem ér hozzá, bőven van hely. A rászorulása elég ahhoz, hogy a táskában se éljen önálló életet, de ne legyen erőfeszítés kinyitni. A duci csomagolás pedig pont kézre esik.

A rúzs kúposra van alakítva, nem vágott. Emiatt a száj két szélén óvatosabban kell vele bánni, mert könnyű ott kimenni a vonalból, főleg, ha már annyira nem "hegyes".  A többi részen szépen irányítható, egészen precízen lehet vele dolgozni.


A színe egy kellemesen sötét, mályvás bogyószín, benne sok apró csillámmal. Így ezt szinte csak szájhangsúlyos sminkhez érdemes használni vagy alkalomra.


Abszolút nem kell rányomni, egy normál erősségű húzással egy rétegben is szép eredményt lehet elérni! A képeken rajtam is mindössze egy rétegben van. Közepesen krémes, tehát azért nem egy nagyon lágy rúzs, ebből következik, hogy nem folyik és nem is mászik el onnan magától, ahová felvittük, de nem is tépi az ajkakat. Eddig egyszer találkoztam benne egy nagyobb csillám-összeállással, ami karcolt, de ki tudtam szedni és megszűnt a gond. 

Sajnos nem hidratál, ha nem hidratálok alá, akkor kiszárítja az ajkaimat, de ajakápolóval együtt már nincs gond. Fáradtabb reggeleken volt, hogy elfelejtettem és később éreztem, hogy kellett volna az aláhidratálás.


A tartóssága átlagos, ha nem eszik-iszik, csak beszél az ember, akkor 5-6órán keresztül tartja magát. Az étkezés, ivás az ellensége, de a bögre szélén olyan jól mutat amúgy a nyoma. :) Ilyenkor hajlamos el is kenődni, szóval figyelni kell erre, de a csillámok megmaradnak, azok nagyon ragaszkodók és néha vándorolni is képesek. 

Az ára 1400Ft körül van, de akciótól függően kedvezményesebben is meg lehet vásárolni. 3g terméket kapunk ennyiért, ami igen sokáig elég.  

Ti hogy álltok a sötétebb rúzsokkal? Bevállalnátok? :)

2 megjegyzés:

  1. Most egy kicsit off lesz, amit írok, mert nem vág a témába, de tegnap telefonról nem akartam kommentet pötyögni. :)
    Szóval: nagyon, de nagyon örülök, hogy videókat is készítesz!
    Hatalmas gratula, amiért kiléptél a komfortzónádból! :)
    Remélem, sok örömöd leled majd benne!

    VálaszTörlés
  2. Oh, egész nyugodtan, telefonról én se szeretek kommentelni, pedig ott többet olvasok. A technikai.. :)

    Olyan jó olvasni ezt és nagyon jól esik, köszönöm szépen! Igaz, hogy még nem olyan, amilyennek kellene úgymond, de egyszer mindent el kell kezdeni, tapasztalni és alakul a dolog. :) Köszönöm a biztató szavakat! :) <3

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena