2016. március 25., péntek

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Kedves Nóri...

A következő VKP téma, rendhagyó számomra, hisz korábban még sosem írtam ilyesmit, de ennek is elérkezett az ideje! 
Levél a 10 évvel idősebb énemnek, aki ekkor már közeledik a 32 felé.

Kedves Nóri!

Vajon most is úgy érzed, hogy már 32 vagy inkább, vagy már elmúlt ez és még 31? Igazából mindegy, hisz a korral jönnek a jó dolgok. Most pont annyi vagy, mint Judi (a nővérem), amikor ezt a levelet írom és bár sosem lesztek egyidősek, hisz 10 év az 10 év, de a kapcsolatotok csak egyre jobb lehet és már csak nevettek a gyerekkori papucs-csatákon, veszekedéseken, sőt lehet már az unokahúgodnak/öcsédnek mesélitek, milyen is volt a ti gyerekkorotok! Istenem, milyen jó is volt és a mai gyerekeknek ebben nem lehet részük! 
Remélem a mai napig fiatalabbnak néznek, de ez valószínű, hisz nem sok esély van arra, hogy 160 centi fölé mentél volna. :D Ajánlom, hogy vigyázz arra az alakra, amit megalkottam neked és még fogom is szépítgetni addig! ;) Kérlek, becsüld meg bőröd, amit hosszú, kínkeserves évek árán bababőrré tettem! Megannyi munka, türelem, fájdalom és könny van benne. 

Apropó munka... A munkavédelem területén dolgozol? Nagyon örülnék neki, főleg ha még mindig olyan meglepődést és kisebb rettegést váltanál ki az emberekből, amikor meghallják mi is vagy, annak ellenére, hogy milyen törékeny nőnek nézel ki. Felejthetetlen és diadalmas érzés a nálad erősebb férfiak arcára rémületet és meglepődést festeni! :D 
Ajánlom a sorsnak, hogy addigra már megadja a lehetőséget, hogy elégtételt vegyél azokon, akik valaha is bántottak, hogy te nevethess utoljára!

Gondolom azóta már rég élvezed a jogsi nyújtotta élményeket, milyen autód van? A megálmodott kis Honda? Mikivel biztos rengeteg időt beleöltetek, hogy csajos legyen.

Ja igen, Miki, sejtésem, hogy már házasok vagytok (kis esküvő, szép ruha, fiatalon), hisz nincs még két ennyire összeillő ember, akik így megértenék egymást. Sose felejtsd el, hogy ő akkor is szeretett, amikor rengeteg km választott el benneteket egymástól, mert hibáztál, amikor azt hitted, hogy nem létezik ez a szerelem, pedig de és ő töretlen szeretettel és szerelemmel fordul hozzád! Melletted volt, amikor úgy érezted, feladod, mert nem látod az alagút végét, amikor orvostól-orvosig rohangáltál és féltél, sőt messze nem a legszebb nő voltál a világon, de neki mégis mindig az vagy! Tiétek az az álomlakás, amiben ott a te kis saját szobád, a hatalmas tükrös szekrénnyel és piperés asztallal. Látom magam előtt. 
Még mindig blogolsz? Jó lenne! ;)
Nagyon kíváncsi vagyok, milyen a hajad, sejtésem szerint még mindig sötétbarna és hosszú, és élvezed, hogy egy év alatt 15-25 centit nő. :D De azt is el tudom képzelni, hogy long bobra váltottál.
Bár láthatnám a divatot és a természetet, hogy milyen lesz, mire számítsak, de ettől lesz izgalmas az élet.

Egy, na jó, két dologra kérlek meg levelem végén. Az első és a legfontosabb, hogy mindig legyen időd magadra és legyél fontos magadnak! 
A másikhoz pedig nézz a szívedbe, oda, ahol egy kis tűz ég, amit szeretném, ha táplálnál, bár tudom, hogy sosem fog kialudni a lovak és a lovaglás iránt érzett szenvedély, de ez a legrégebbi, a gyermekkori éned is egyben és jó lenne, ha évente egyszer legalább valamilyen kapcsolatba kerülnél ezzel, még ha nem is ülsz fel, de kapcsolódj ki így! A gyerekeidnek is feltételen add meg ezt a lehetőséget, hogy átélhessék, jusson eszedbe, hogy neked mennyi mindent adott!

Nincsenek jó tanácsaim, azon kívül, hogy sose becsüld alá a tudásod és képességeid, merj belevágni a dolgokba! 

Szeretettel a 22 éves éned.

Azt hiszem, ez egy igen személyesre sikerült bejegyzés, de remélem élveztétek a levelemet. Kíváncsian várom a többiekét is, akikét a lenti részben találjátok!

Nektek mi lenne a legfontosabb tanácsotok a 10 évvel idősebb éneteknek?



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena