2016. március 5., szombat

Változások a blogban

Bizonyára észrevettétek, hogy mostanában csend volt kicsit, valamint hogy a blog neve és fejléce megváltozott, sőt az Instagramon is változott a nevem. Ebben a szösszenetnyi posztban jön a változás oka, mivolta és a továbbiak.


Már hosszú ideje érik bennem a névváltás, főleg, hogy jön a tavasz, de a nap bloggere bejegyzésben is megkérdeztétek, hogy vajon milyen nevet választanék, ha újra lehetne, éreztem, hogy nem illik már a bloghoz, hisz nem csak recepteket teszek fel, sőt, teljesen más irányt követek, hosszú is. Ezek a szépségápolással kapcsolatos dolgok, elsősorban pedig a tesztek. Na, erre találjon az ember jó nevet... Anyukám kreativitása ad meg a tökéletes nevet. Ez végül is kritika, ami tükröt tart a termékek elé, minden oldalukról megvizsgálja őket. Így lett Nóra tükre. Egyszerű, rövid és nincs másik! :) Nektek mi a véleményetek?

A blog Facebook oldalán már elindítottam a változást, pár nap biztos kell hozzá. De facebook.com/noratukre ezen a címen fogjátok megtalálni, valamint az Instagram nevemet is átírtam erre @noratukre. Itt majdnem napi szinten osztok meg képeket, szóval érdemes követni. :)

Tervben van a Youtube csatorna elindítása is, szóval nem maradtok enélkül sem! Ezzel kapcsolatos technikai dolgokat még intézem, türelmetek még kérem hozzá, de remélem ott is követni fogtok.
A jövőben hasonlóan, mint eddig túlnyomó többségben lesznek a szépségápolással kapcsolatos dolgok, elsősorban tesztek, de az ehhez kapcsolódó egészségre irányuló posztok is megjelennek majd, hisz női téma ez is és szerintem fontos róla beszélni. 
A posztokban nagy változások nem lesznek, heti 2-3 bejegyzést igyekszem hozni, de addig Facebookon/Instagramon mindig be szoktam számolni a tervekről, ott megjelennek itt meg nem jelenő dolgok is, szóval iratkozzatok fel, lájkoljatok, ha van kedvetek írjatok! :) 
A design még lehet fog változni, mert nem vagyok elégedett a technikai részével (komment gondok), de remélem találok olyan személyt, aki ebben segíthet majd.

Nem terveztem ezt a bejegyzést hosszúra, hisz viszonylag egyszerű a magyarázat, hogy miért változtattam meg, de mindenképpen szerettem volna így is tudatni veletek ezt! Hisz Ti vagytok a legfontosabbak, ti követtek, olvastok és Veletek válik a blog közösséggé. :)


Follow my blog with Bloglovin

9 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik a változás :) ...és a Nóra tükre név is nagyon találó :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt jól esik olvasni Ancsa! :) Köszönöm szépen és örülök! :) <3

    VálaszTörlés
  3. Szuper lesz, csak így tovább! ;)
    Ha egy kis segítség kellene, csak szólj!

    VálaszTörlés
  4. Köszi, én is nagyon remélem, igyekszem a lehető legtöbbet beletenni! :)
    Szerintem majd fogok írni neked, mert nekem a design nagyon másik világ. :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem is tetszik az új név, és kíváncsi vagyok a YouTube csatornádra is - akkor még jobban megismerhetünk :)

    VálaszTörlés
  6. De örülök ennek :) Remélem mielőbb ott is elindulhatnak a dolgok és valóban jobban megismerhettek! :)

    VálaszTörlés
  7. Jajj már úgy várom, hogy lássalak beszélni, nagyon kíváncsi vagyok.

    Hajrá tovább teljes lendülettel, mert jól csinálod!

    VálaszTörlés
  8. Nekem is nagyon tetszik az új név! :)) Sok sikert a youtube-hoz is, már várom :)

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm lányok jól esik a biztatásotok! <3 remélem mielőbb el tudom kezdeni a videózást, a technika és az arcom állapota nem szól közbe :D

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena