2016. március 29., kedd

Glamour-napok kívánságlista + tippek 2016

Rohan az idő, hisz újra közelednek a Glamour-napok, most április 6 és 7-9. között vásárolhattok kedvezményesen, sőt lesznek plusz napok is! Idén is készülök, listát is állítottam össze, hogy könnyebben menjen a vásárlás. Valamint, egy pár tippet is adok!

Az elmúlt évek tapasztalata, hogy lista nélkül nem érdemes nekivágni, mert a tömegben könnyen el lehet felejteni dolgokat, amiket szerettünk volna. Valamint így egy útvonalat is ki lehet találni, szóval érdemes előre tervezni.

Most megkönnyítik a helyzetet, hogy lesz 0.nap és vasárnap is érvényes kuponok, reménykedem, hogy ez valamennyire csökkenti a nyomást és tömeget majd, bár nem kergetek azért hiú ábrándokat... :)

A 0.napos kuponok a DM-ben érvényesek, de jól nézzétek meg őket, ugyanis nem mind érvényes ezen a napon, van, ami csak 7-től, bár ezt nem értem teljesen miért.

Következzen az én listám, hogy mit szeretnék (aztán majd meglátjuk, mi sikerül) beszerezni.

DM 
0. nap (2016. április 6.) szerda

S-he Stylezone, 50% kedvezmény, 1 db termékre
Ajakkontúrceruzát szeretnék ettől a márkától

Parodontax fogkrém, 25% kedvezmény, több termékre
A Whitening verziót használom és elégedett vagyok vele, az ízével is nagyjából 3 hét alatt szoktam meg és most már minden más fogkrém édes.

Blend-a-med fogkrém, 50% kedvezmény, több termékre
Ettől függetlenül a fehérítő hatású fogkrémet szeretném beszerezni, plusz tartalék fogkrémet is ilyenkor szoktam venni. Mikinek is ilyenkor vásárolok be belőle.

Aquafresh 1db-os fogkefe, 50% kedvezmény, több termékre
Utazáshoz és tartalékba kell fogkefe, hogy ha pl. a pótfej tönkremegy idő előtt és nincs máshoz nyúlni hirtelen, vagy vendégségbe jön valaki és nem hoz. Plusz Mikinek is kell, így megéri megvenni, hogy egy évre elég legyen.

Gillette, 25% kedvezmény, egy termékre
Mikinek kell borotva, ha meggondolná magát, akkor borotvahab. Bizony, eljön mindig a nők életében, amikor már nem csak maguknak kell ezeket a kuponokat válogatni és kivágni, hanem valaki kéri őket, hogy neki is! ;)

Old Spice, 25% kedvezmény, több termékre
Ez szintén neki kell, tusfürdő, de azért, mert én nagyon szeretem az illatát. :))

DM
1. nap (2016. április 7.) csütörtök

Playboy, 50% kedvezmény, több termékre
Szintén pici pasis, mert elsősorban Miki használja a dezodorokat, de én is bátorkodni fogok kipróbálni egyet. :)

Rimmel, 50% kedvezmény, 1 db termékre
Ezt meghagytam arra az eshetőségre, ha valamit meglátnék. :))



Rossman
1.naptól 
A -10% végösszeg-kupon postai úton dobják be az adott településen, rajta, hogy pontosan melyik üzletben beváltható

Adidas dezodorok, 50% kedvezmény, több termékre, és a -10% végösszeg-kupon
A nyári dezodorom ettől a márkától kerül ki mindig.

Garnier micellás vízek, 40% kedvezmény, több termékre, és a -10% végösszeg-kupon
Nagyon ki szeretném már próbálni, itt lesz a lehetőség, bár még nem tudom melyik fajta jön velem haza.

Garnier Pure arctisztítók, 40% kedvezmény, több termékre, és a -10% végösszeg-kupon
Valami újat ki szeretnék próbálni tőlük, mert még nem volt Garnier arctisztítóm, ideje lesz!

Isana, 30% kedvezmény, több termékre, és a -10% végösszeg-kupon
Körömlakklemosó, mert az állandó és örök, tusfürdő, ami szintén fogyóeszköz, arctisztító kendő, ajakápoló kell a raktárba, valamint egy új hajkefén is agyalok, mert sajnos érik a csere, a hosszú haj megköveteli.

Rossmann dekorkozmetika, 25% kedvezmény, több termékre, és a -10% végösszeg-kupon
Catrice Camouflage folyékony korrektor utánpótlás, Essence The Gel lakk kék árnyalatban.



Müller
1.naptól

20% végösszeg-kupon és erre épülnek a többiek

Innen szintén tusfürdő és sminklemosó kendő kell, teamécsest és fogkefe pótfejet fogok zsákmányolni, utóbbit már nagyon vártam, mert piszok jó árban lesz az Oral-b 8db-os fej. Utángyártottat már nem fogok venni soha! 

Mi idén valószínűleg az Árkádba és/vagy Kecskemétre fogunk menni. 
Tesco, Hervis, Saxoo London, New Yorker, Takko, Converse.

Az F&F mindig jól jön, most aktuális a fehérneműk beszerzése, főleg, hogy jó minőségű, magas pamuttartalmú alsókat és egyebeket kínálnak! Egy topánka is jól jönne, hátha látok valamit. 

A Carte D'r fagyit is érdemes így megvenni, hadd legyen a nyárra.

Saxoo Londonból kell ing Mikinek az esküvő(k)re és Converse tornacipőt szeretne, én is gondolkodok egy rózsaszín darabon. Hervisben új foci cipő vásárlása esedékes a nyárra szintén neki és a Levi's-ből pólót akar. Nekem a Decathlonból kellene jóganadrág inkább, de ki tudja, hátha lesz a fentiek között is valami ilyesmi.
A KFC kupont is kihasználjuk, tavaly nyár óta nem voltunk!
A többi pedig a legyen nálam, ki tudja, mi tetszik meg alapon kell.



Nagyon remélem, hogy sikerrel fogunk járni és valamennyire jó időpontot fogunk majd ki. 

Tippek, tanácsok
Előtte pár nappal menj be körülnézni! A kiszemelt terméket ott próbáld ki, a tesztert (ugye ezt mondani se kell, hogy csak azt?? :) ) így lesz időd átgondolni, hogy biztos kell-e és aznap már csak le kell kapni a polcról. Nem lesz nyomás, hogy megvedd, csak mert nehogy más elvigye.
Ruhákra is ez érvényes! Így nem kell aznap a hosszú sorokat végigvárni a próba-fülke előtt, csak elhozni.

Ha teheted egy kevésbé központban lévő üzletet válassz! Itt nagyobb az esély, hogy második napon is tudsz vásárolni vagy akár a harmadikon és még a tömeg is kisebb lesz.

Ahová lehet és tudsz, oda menj nyitásra és az első napon! Tudom, hogy bizonyos időbeosztás mellett ez lehetetlen, de ha mégis, akkor érdemes az első fél-egy órában letudni, mert ekkor még nincsenek sokan általában, kicsit kómásak is az emberek - te pedig villámként száguldhat keresztül a bolton, nem is fognak elkapkodni semmit a szemed elől! Egy kis kávé azért kell ehhez, de nem lehetetlen! ;)

Azért az első napon, mert legutóbb nem történt utántöltés mindenhol és aki a 3. napon érkezett, már csak üres polcok fogadták. Elég hervasztó...

Legyen nálad a listád és a kuponok! Sőt azok is, amikre azt mondtad, hogy talán. Inkább legyen nálad, maximum nem használod fel, mint nincs nálad, de mégis kellene, mert megláttál valami szuper dolgot.

Figyelj arra, hogy mire érvényes a kupon! Melyik üzletben, milyen mennyiségben, az egész márka/választék vagy csak egy konkrét termék/szolgáltatás, összevonható-e kedvezménnyel, van-e az adott termékre akkor épp akció. Ne ott derüljön ki, kellemetlen szituáció lehet belőle, főleg a tömegben néznek ilyenkor csúnyán az emberre...

Olyasmit vegyél elsősorban, amiről tudod, hogy bevált, kell! Ezek legyenek a legfontosabbak, majd csak ez után jöjjön az, amit meglátsz, megfog és mérlegeld a kedvezmény mértékét ( 20% nem mindig a legjobb, mert sokszor a boltokban később egy sima akció lehet akár 30-40% is, akkor pedig lehet bánni fogod)! Egyébként pedig ezek a nagyobb kedvezmények jó lehetőségek egy olyan termék beszerzésére, amiket ki szeretnél próbálni, kisebb összeget sajnálunk, ha nem válik be.

Döntsd el, hogy szükséged van-e egy társra ekkor! Sokan szeretnek társaságban vásárolni, mert jól jön a tanács, helyetted sorba állhat, meglát olyasmit, amit te nem, segíthet. Én személy szerint a drogériát egyedül szeretem lerendezni, gyorsan. A ruházathoz és egyébhez viszont nem szeretem, ha nincs velem valaki, aki segít egy-egy ruhadarabról eldönteni, hogy áll.

Vigyél magaddal vizet és egy kis túlélő nasit! Sőt egyél indulás előtt, mert az üres gyomor + nyomás idegessé, ingerültté tesz! Sokszor nem is a benti rész a stresszes, hanem a kijutás, akár az üzletből, akár a parkolóból.

Figyeld a blokkot és a pénztárost! Emberek, ráadásul elég húzós lesz ez a 3-4-5 nap, hibázhatnak ők is. Nálunk annyira rendesek mindig a drogériás lányok, hogy ha kuponod van, sok a kedvezményes dolog a kosárban, nem csak ilyenkor, visszanézi, mondja, hogy mire, mennyi járt, de nincs mindig, mindenhol erre kapacitás.

Ti mentek? Mire fogtok idén lecsapni? Mik a trükkök? :)

4 megjegyzés:

  1. De jó, hogy írtad a DM nulladik napos dolgot, én ezt nem is figyeltem. Már rééég megvettem az újságot és kivágdostam amire szükségem van. De most meg fogom nézni a DMbe szólókat. Pedig már beleéltem magam, hogy szerdán nyakamba veszem a DM-et és legalább ott letudom hamarabb : s

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy segíthettem így! :) A felkészült vásárló! ;)
    Én is egyébként meglepődtem, ahogy írtam össze, hogy mire, mi vonatkozik, látom, hogy nincs a sarokban a 0. napos jelecske és a hátulján is 7-9. :O Pedig milyen jó is lett volna valóban egy nap alatt letudni a DM-et.

    VálaszTörlés
  3. Szia :) hogyan kerhetek 10%os vegosszegi kupont?

    VálaszTörlés
  4. Szia! Az adott boltban célszerű megkérdezni, hogy náluk van-e, ha igen, sokszor ott is van! :) Ha nincs bent, akkor postás hordja.

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena