2016. február 23., kedd

Rossetti | Tavaszváró kiegészítők

Lassan jön a tavasz első hónapja és mindenki egyre jobban várja a jobb időt, ami természetes. A mostani szürke napokat is sokkal könnyebb túlélni egy-egy színes kiegészítővel. A Rossetti Bizsu termékeiből váltogattam!

A tavasz számomra egyenlő a színekkel, a napsütéses, de még hűvös idővel, amikor elkél egy vékonyabb sál. Ez a szerelmes, flamingós sál azonnal megfogott.
Pihe-puha anyaga észrevétlenül melegíti a nyakat, védve azt a hűvös, szeles reggeleken. Nem fojtja az ember lányát, hanem hagyja azért szellőzni a bőrt és kellemes érzést ad a viselete.
A fehér alapszín, amihez a tisztaságot, ártatlanságot, egyszerűséget párosítjuk, elég kötetlenné teszi, bármilyen kabáttal, pulcsival megállja a helyét, ezzel nem lehet mellényúlni. Szolid, de még is feldobja a szettet! A romantikusabb vonal kedvelőinek szerintem kötelező! :) Állásinterjúra és randira is felvehetitek, mert a kötelességtudatot és a békességet, hűséget sugallja. Sose tudni, mikor jön jól egy ilyen üzenet a ruhánkkal.

Nekem nagyon tetszik rózsaszínes rúzzsal vagy hasonló színekből készített szemsminkkel, kiegészítik, valamint fel is erősítik egymást. A flamingók színe jól eltalált rózsaszín, a pici zöld pedig kontrasztot ad.


Picit gyűrődésre hajlamos, de ha összehajtva tároljátok, nem lesz semmi gond!

Ha élénk színek és melegség, akkor piros!
Tudtátok, már attól megváltozik a hőérzet, ha például piros szobában tartózkodunk? Ugyanez a helyzet a ruhákkal, amelyeket viselünk. A piros melegítő, élénkítő hatású és általában a szenvedély, az erő, az élet és a tűz színe. Ezzel ránk is nagyon jó hatást gyakorol, még ha csak egy nyaklánc vagy fülbevaló formájában viseljük. Sokszor maga a tudat is bőven elég, hogy a kabátunk/sálunk alatt lapul egy ilyen kiegészítő.



A Rossetti nyaklánc, fülbevaló szettje (ami egyébként még további, más színekben is kapható!) pont ilyen. Az exopi körből álló nyaklánc és a hozzá tartozó fülbevaló bármilyen szettet feldob, engem már a látványa is felderít. Akár egy hétköznapibbról vagy akár egy elegánsabb párosításról legyen szó, jó választás lehet.
Én piros táskát, körömlakkot (és cipőt) választottam hozzá, a siker nem maradt el! :)


Nagyon szépen felfekszik a bőrre, ráadásul állítható, így magunk választhatjuk meg, milyen kivágású felsőhöz milyen hossz tetszik.

A fülbevaló szinte súlytalan, abszolút nem zavaró és szolid. Akár a nyaklánc nélkül (és fordítva) is felvehetjük.

A végére hagytam a legjobban variálható darabot, ami nem más, mint egy karkötő. Szélesebb, 3 különböző, velúr hatású sorból áll, mégis egységes darab. A két szélső sor fehér strasszokkal van kirakva, míg a középső, vastagabb sor hematites. Csodásan csillogó darab, ami akár egy kis fekete ruha vagy épp egy bőrkabátos szett mellé is tökéletes.


Két patent van rajta, így azok is bátran választhatják, akik hozzám hasonlóan kicsi csuklóval rendelkeznek, mert egész kis méretre állítható a belsővel! Nagyon puha, hajlékony, egyáltalán nem zavar semmiben. A fekete színének köszönhetően nem kell kompromisszumot kötni a színek terén!
Én teljesen beleszerettem! :)



Ha bármilyen megtetszett, bátran keressétek fel a Rossetti Bizsu webáruházát, ahonnan gyorsan és egyszerűen rendelhetitek meg!

Flamingós stóla - 1190 Ft ( Link )
Nyaklánc, fülbevaló szett - 2390 Ft ( Link )
Karkötő - 1340Ft  ( Link )

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena