2015. december 29., kedd

Teszt | Miss Sporty újdonságok

Még karácsony előtt érkezett ez a 4 szépség, de most már teszteltem őket eleget ahhoz, hogy szilárd véleményt alkossak róluk. Kíváncsiak vagytok?


Korábbi kívánságlistákon láthattátok már, hogy vadásztam egy szemöldökformázóra, de nem találtam az igazit, így nagyon örültem, hogy lapul egy a borítékban.

Studio Eyebrow Kit

A csomagolása masszív, erősen záródó műanyag, átlátszó fedéllel, fekete alappal. A felirat is elég strapabíró.
Egy wax (1,1g) és egy por (1,3g) részből áll, a wax le van ragasztva, hogy ne menjen bele semmi, azonnal látszik, ha valaki más kinyitotta előttünk.


Kapunk mellé két pici eszközt is, egy sűrű, de puha, spirálos fejű kefe és egy kétvégű, vágott, ferde ecset.
Az ecsetekkel nagyon könnyű pontos, egyenes vonalat húzni. Érdemes minden használat után kifestegetni belőle a maradék waxot, mert megszáradva elég merevvé teszi az ecsetet, ekkor nem lehet vele dolgozni.
A kefe is jó használatot tesz, a végén akár enyhíteni is lehet vele az élesebb széleken. 001-es Medium Brown árnyalatban érkezett, amiből a por nekem nagyon világos, így csak a wax részét használom
Anyukámon viszont pont jól mutat a por, így neki elég gyakran megcsinálom vele a szemöldökét, mert ő is megszerette. :)


A wax vöröses meleg árnylat, nagyon erősen tapad, így kisebb lépésekben érdemes haladni, hogy ne vigyünk fel sokat és ne ragadjanak össze a szálak sem. A szálak száradás után picit megkeményednek, de nem vészesen, alig érezhető. Én a Makeup Revolution Essential Matte 2 paletta sötétbarnáját használom porként.
Bizony: A wax az első lépés, hisz ebbe tapad majd a por és a végén kell ismét átfesülni a kefével, hogy garantáltan beleüljön a por a waxba! 


Nekem nagyon tetszik az eredmény, természetes, de mégis hangsúlyos szemöldök.
Minimális kopást tapasztalok csak, ami alig észrevehető, de hála nem fog a száradás után, nem mosódik el! Este a lemosása könnyű, sminklemosó kendővel vagy lemosó tejjel is szuperül lejön.

Ha már szem, akkor jöjjön a másik, ami nagy mániám: a szempillaspirál!

Studio Lash Dark Lashes szempillaspirál



A csomagolása keskeny, hagyományos, egyenes henger alakú. A felirat kopásra hajlamos, de a neszesszerben jól bírja.
8 ml festéket tartalmaz.


A kefe új, 3D technológiával készült, kicsi, hajított, rugalmas, sok-sok apró gumis sörte van rajta. Érdekes, hogy nem lehet lehúzni a festéket róla egyáltalán, így figyelni is kell, hogy ne vigyünk fel túl sok festéket vele.
Tetszik, hogy mivel pici, hozzá lehet férni vele a belső szempillákhoz is.
Nem a legjobb módszer belepislogni a spirálba, hanem maradva a hagyományos, nyitott szemmel festésnél lehet a legszebb eredmény elérni, már 1 rétegben is! Még így is gyakran akaratlanul is befesti az alsó pillákat, persze csak szolidan, de azokkal később már nem kell bíbelődni. :)
Előtte és 1 rétegben így néz ki:


A 001-es Extra Black tényleg nagyon fekete, félmatt. Nyitja a tekintetet és szépen hosszabbít, erősen dúsít, befedi a szálakat! Engem kilóra megvett. :D A pillákat egy kicsit kimerevíti, de így nem is potyog és este is a helyén van minden.A lemosása egyszerű, de alaposnak kell lenni, két kört érdemes csinálni, különben reggelre pandamaci lesz az ember lánya. 


A rúzsra nagyon kíváncsi voltam, mert kezdenek rabul ejteni a sötétebb rúzsok. 

My BFF rúzs


A csomagolása masszív, erős, letisztult. A kupak átlátszó rózsaszín, a test fénylő ezüst. Szinte lehetetlen volt olyan szögből fotózni, hogy ne csillogjon.


Édes, krémes illatú rúzs, könnyen siklik a bőrön, ajkakon. Egy rétegben is erős fedést ad, a ferde vágású végének köszönhetően pedig könnyű vele dolgozni, nincs szükség ecsetre pluszba.

 A 201-es My amazing fuchia egy gyönyörű fukszia szín, ami világos bőrhöz is passzol, de inkább Jolly Joker a színek közül. Nekem tetszik és gyakran nyúlok érte, mert nem annyira feltűnő, de mégis mutatós szín. Szájhangsúlyos sminkhez nálam nyerő!
Magában minimálisan szárít, aláhidratálással kiküszöbölhető a dolog.
A tartóssága átlagos, evés-ivás lekoptatja, utána újra kell kenni. Érdemes a fogainkra azért vigyázni, mert oda is kerülhet, ha sokat viszünk fel, főleg az ajkak belső oldalára.
Lemosni cserébe nem gond, a bőrt nem fogja be, az ajkak bőrét sem, de az esetleges száraz részeket igen, ott picit meg kell dörzsölni.


Az utolsó egy korrektort, aminek a színe nekem sajnos sötét és sárgás, így csak nagyjából tudok róla írni, amit a kezemen tapasztaltam.

Perfect Stay 10H folyékony korrektor


A csomagolása neszesszerbarát, kicsi, kompakt. A felirat nem igazán kopik. Applikátoros, ami kellően hosszú száron van, kicsi, hogy hozzáférjünk a szemzughoz is, puha, leadja rendesen a festéket.


Hozzám a 002-es Medium árnylat érkezett, ami, mint a képen is látszik, nekem sötét és sárgás (ehhez nagyon sok szoli kéne még :D )
A kezemen kipróbálva szépen eldolgozható, nem ül bele a ráncokba és tapad a bőrhöz, nem ragacsos, szépen beleolvad a bőrbe. Órákkal később is láttam a bőrömön, pedig kezet is mostam párszor.



Mit szóltok ezekhez? Nektek melyik keltette fel az érdeklődéseteket? Milyen Miss Sporty termékeket szerettek?

2 megjegyzés:

  1. Jó kis bejegyzés lett! :) (de máskor figyelj a helyesírásra is) Puszi! :-*

    VálaszTörlés
  2. Köszi :)
    Néha a blogger kiszúr velem, mert a szerkesztőben javítom, nálam mutatja, a közzétettnél pedig még nem :S
    Puszi! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena