2015. december 7., hétfő

Karácsonyi kívánságlista 2015

Idén sem maradhat el a kívánságlista, ami végre valahára megszületett, családtagjaim örömére! :D


Mindig fejtörőt jelent az ilyen jellegű lista, de a családtagoknak nagy fejfáját is okozok, ha nincs ilyen, mert szeretik tudni, ha van valami esetleg, amire vágyok.Most ez még időben is sikerült! :D *hero életérzés*

Lévén, hogy a nyakunkon van a 2016-os év, nagyon szeretnék egy határidőnaptárat! A/5-ös, valamilyen módon zárhatót, amiben a napok mellé lehet írni, nem alá, az engem sajnos idegesít. A puha bevonatúak különösen vonzanak, de a szép minták is. A lényeg az összhangon van.



Égető szükségem van egy új pénztárcára és mivel karácsony előtt kezdte magát megadni a mostani, megfogadtam a szokásos tanácsot: "Ha valamire szükséged van karácsony előtt, ne vedd meg!!":)
Ezeket a nagy, téglalap alakú, pattentos darabokat imádom, sok-sok kártyának kell elférnie benne (a sok törzsvásárló és egyéb, ugye lányok? :D ) valamint aprónak és egyéb kuponoknak. Kell a hely, na!
Fekete, kék, sötétbordó, ami jóba jöhet nálam.


A Syoss hajkefém 4 év kitartó szolgálat után, most kezdi a gyengélkedést, néha kijön a kefe része a foglalatból, így lassan utódot kell találni neki.
A hajam hajlamos, főleg télen, a statikus feltöltődésre, ami miatt lelapul, össze-vissza áll, ezért erre is kell valami megoldás. Bizonyos hajkefékre csak elég ránéznem és már olyan. Rettenetes!
Ezeket a nagy, lapos, széles keféket kedvelem, hosszú hajon nagyon könnyű velük dolgozni.



A mostani tükrömet egy dobozra kell tennem, hogy kellően magasan legyen, ami nem túl esztétikus és már elég csúnyácska is szegény. Nem vagyok egy könnyű eset, ugyanis a téglalap alakúak tetszenek ebből is (most látom, hogy kb. mindenből eddig :D ). A két oldalas lenne a megváltás, mivel szemüveg nélkül annyira nem jó belemászni a tükörbe reggel, amikor amúgy is homályosabban látok. A megvilágított és a több oldalas már csak hab a tortán, de nem hagyhattam ki, annyira tetszenek! *-*


Tavaly is szerepelt, idén is a 26-32mm-es hajsütővas, mert év közben elbizonytalanodtam párszor, hogy kell-e, vajon megtartaná-e a loknikat az én hajam (vékonyszálú, hajlamos a lelapulásra), de most ismét felmerült és felkerült a listára. Sőt hajvasalóban is gondolkodom, bár az enyém (Remington S2002) még mindig hibátlan, semmi baja a lekopott feliraton kívül (lekopogom), de sose lehet tudni lassan 8 év után.
Ha hajápolás, akkor Remington nálam! :)


Aki már látott élőben, az tudja: sápadt vagyok. Ez amúgy valószínűleg a vérszegénység miatt van és mivel kötelezően szoláriumra lettem utasítva a orvosom által, így örülnék egy szolibérletnek. Eddig kétszer voltam és elég erősen látszik a különbség, direkt magamon hagytam a bugyit, hogy lássam mekkora a változás. :D
Valamiért az állóban jobban barnulok amúgy! Cegléden most nyílt egy új szolárium, ahol PowerPlate is van. Nektek arról mi a véleményetek? Én még sose próbáltam.

A végére azt hagytam, amivel kilóra megvehető vagyok és mindig meg lehet vele lepni, az ékszereket.
Rá kellett jönnöm, hogy jó lenne valamilyen fülbevaló, mert azon kívül,  hogy csak ezüstöt bír a fülem, egy van ilyen, amit állandóan hordok, jól jönne egy váltás darab. Ami mindennel jól kombinálható és visszafogottan szép.
A különböző kristály nyakláncok is tetszenek, ahogy a charm-os karkötők, mint gyöngyös, mint sima verzióban. Annyira édesek a kis charmok és a különleges gyöngyök.
Kezdek megbarátkozni a rosegold árnylattal is, mert különleges és visszafogott, ízléses.


Nekem ennyi lenne a kis listám, remélem tetszett, esetleg segített is egy kicsit!
Nektek van listátok? Mi került rá?

6 megjegyzés:

  1. Hajkeféből a fából készültet ajánlom. Nem töltödik fel tőle a hajszál. Nem tudom, hogy mítosz vagy valóság, hogy a hajnak is jobb-e tőle, de ártani nem árthat.

    És igen, azok a tükrök. Te jó ég. Egyszer, egyszer lesz egy hatalmas tükröm :)

    Haj hajcucc, akkor én is Remington fan vagyok, semmi más nem jöhet szóba. Most egyre több (más márkájú) cuccot látok, ami egyben hajvasaló is és göndörítő is. Ha vennék valamit, olyat vennék. De lusta vagyok a mostani használni (mondjuk ezt a kábelátalakítók miatt)

    VálaszTörlés
  2. Olyan Kikki.k gyűrűsnaptárt néztem ki én is, csak kékben :) De megvárom a karácsonyt, ahogy te is írtad :D Anya karácsonyra ilyen pénztárcát kap, találtam gyönyörű nőcis bőr pénztárcát, remélem neki is tetszeni fog. Remélem, találsz a fa alatt a listádból meglepit :)

    VálaszTörlés
  3. @Ildie: igen, én is hallottam ilyet, valamint a vaddisznósörtét. Körül kell néznem ez ügyben, mert ilyenkor ez borzalom.

    Tipikus KELL kategória :D

    Nálam is hajmárka a Remington, nem csalódtam még benne. Azokra én is gondoltam, aminek a külső fele göndörítéshez való, digitális kijelzővel, kikapcsoló gombbal. Nagyon fain lenne! :)

    VálaszTörlés
  4. @Panna: Annyira szépek, stílusos, miközben egyszerű marad. :) Ilyenkor sajnos muszáj megvárni, ha pedig nem voltunk esetleg elég jók (ilyen elő se fordulhat ugye? :D ) akkor megvesszük magunknak a leárazásokon, év elején :D
    Tuti örülni fog neki, egy nőcis darabnak nem lehet nem örülni! :)
    Köszönöm, remélem és viszont kívánom neked, hogy te is megtaláld a kívánságaidat a fa alatt! :)

    VálaszTörlés
  5. Én egy sima DM-benvettem anno a fa hajkefét és most 5 év után van csak vele bajom, pedig ketten vagyunk rá. Ugyaninnen van a bvaddisznóször kefe is, de azt inkább relaxáációnak használom és a férjet fésülgetem egy órán át.

    VálaszTörlés
  6. Rossmannban megnéztem ma és 2000huf a nagy vaddisznósörtés :)
    Nagyon strapabíró akkor! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena