2015. november 6., péntek

Rúzspéntek | Rimmel Only 1

Az elmúlt két hétben teszteltem a Rimmel hamarosan polcokra kerülő újdonságát, az Only 1 rúzst. Ennek a tesztjét olvashatjátok ma.

 Sikeresen bekerültem a szerencsés tesztelők közé és pár nap múlva meg is érkezett a kis boríték, benne egy levélke és a rúzs maga, a 006-os Peachy-Beachy árnyalatban.

Az Only 1 rúzs forradalmi újításnak számít mind a textúra, a pigmentáció és a gyönyörű design tekintetében.

A csomagolás nagyon elegáns, fekete az alapszíne, a rajta lévő csík körbe a rúzs színét türközi, felfelé a kupak kiszélesedik, oldalán Rimmel felirat, a tetején pedig a szokásos kis korona van. Az ezüst rész pár használat után kicsit bemattult. Jól néz ki a ferde vágása, nincs formázva.


Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én szeretem megszimatolni a termékeket, mielőtt használnám (aztán egyébként nem is veszem észre már az illatot használat közben :D ). Ennek kellemes, édeskés-gyümölcsös (dinnyés) illata van, de csak kb. 3 centiről érzeni.

A textúra nagyon krémes, cseppet sem nehéz, csak úgy siklik a bőröm és az ajkakon. Ebből mondjuk adódik, hogy óvatosan kell felvinni, könnyen ki lehet vele szaladni a vonalból, talán erre megoldás lenne a formázottság, így nekem például kicsit nagy a felülete (a kicsi száj hátránya). Ecsettel lehet ezt korrigálni, de akkor nincs ekkora fedése - valamit, valamiért. Ha azonban a bőrre kerül, úgy befogja, hogy ihajj-bihajj! Szóval óvatosan, mert nem rohanós reggelekre lett kitalálva! Igen, a pigmentáltsága szuper, hihetetlen erős és fog rendesen, mint a képen is látszik, ez egy határozott húzás, az ecset meg nem ennyire határozott ugye. Szép, őszi barackos-rózsaszínes árnylat, ami építhető, ettől egy kicsit erősebb hatást el lehet érni úgy. Én azonban inkább a természetesen vonalát szerettem meg, picit megkoptatva.



Az ajkakon hajlamos beleülni és kiemelni a ráncokat, szárazságot, tehát nagyon szép alapra kell tenni, ajakápoló, ha kell és előtte egy radírozás. Frissen főleg hajlamos erre, de ha miután felvittük, kézzel egy kicsit eldolgozzuk, akkor ez enyhül, ahogy a szín erőssége is. Én azóta így használom, természetes hatást lehet elérni.
A tartóssága pár óra, egy lightos-óvatos evés belefér, megkoptatja, látszik még majd a szín, de már messze nem lesz olyan intenzív, a nagyobb étkezés-zsíros étel-leves után főleg. A pohár szélén lehet vele szexi lenyomatot hagyni! :) Tehát nem csókálló... Cserébe viszont nem szárít, puhák maradnak az ajkak, ami ősszel-télen nem hátrány!
Ajakápoló nélkül hajlamos picit befogni az ajkak szárazabb részeit, sminklemosóval azonban gond nélkül lejön.
Nélküle, vele és sminkkel
 A micro szőrszálakért bocsánat, én nem is láttam őket, de a púder igen. :D  

Ha megkérhetlek titeket, mondjatok véleményt az alsó képről, hogy mennyire illik hozzám? 

Ugyanis én először megijedtem tőle, hogy nem az én színem, hogy narancsos (barackos, de a fények játszottak velem) és barátkozok vele azóta is, mivel eddig vagy csak színtelen ajakápolót használtam vagy a Nude verziót a Rimmeltől. Így még picit félve nyúlok hozzá, hogy hogy fog állni. A termék maga jó, talán lehetne kicsit tartósabb, bár akkor valószínű odaveszne a hidratálás... Szóval kíváncsi leszek a többi színre is!  Külföldi oldalakon már láttam pár képet, amin rajta van az összes, az ugye rejtély egyelőre, hogy idehaza mely színek kerülnek a boltokba, de meg fogom őket lesni, az biztos!

Nektek hogy tetszik? Várjátok már az új rúzsokat? Milyet szerettek ősszel-télen használni?

11 megjegyzés:

  1. Szerintem jól áll Neked ez a szín, viseld bátran! Talán szokatlan lehet, mert nem szoktál ilyen színű ajakkencéket használni.
    Régen én is paráztam a bogyós színektől és a pirostól, ma meg már... :D

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, hogy szóltál a hiba miatt, este van már! :D :)
    Igen, elég szokatlan, erősen rá kell feküdnöm a barátkozásra, mert amik jönnek majd, nagyon szépek! *-* :)
    Ma meg nélkülözhetetlen ugye? :D

    VálaszTörlés
  3. Szerintem nagyon jól áll! :) Milyen cuki a szájformád! :D

    VálaszTörlés
  4. Köszii! :) :D
    Elég kicsike, bár a szüleim mindig azt mondják, hogy amilyen kicsi, annyit jár :D :D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jól mutat ez a szín az ajkaidon, harmonizál a bőröd, szemed, hajad színével is és tényleg nagyon kis cuki szád van :)))

    VálaszTörlés
  6. Hát engem meggyőztél, hogy nekem ez a rúzs nagyon nem kell. :D Nagyon szép színe van, de nem szeretem, ha belecsücsül a ráncokba, és figyelgetni kell emiatt. Jobban szeretem, ha csak felkenem, és el is feledkezhetek róla, és ha ránézek, akkor vagy még ott van teljes pompájában, vagy szép egyenletesen lekopott. Meg a külseje is olyan... idétlen... :D Azért puszta kíváncsiságból ránézek majd a választékra, ha kint lesz. :)

    VálaszTörlés
  7. @Szilvi A. Köszönöm! Egyébként korábban még senki nem hívta fel erre a figyelmem, szóval ezt most különösen kedves bóknak veszem tőletek! :)) <3

    @Smejka: Ez is egy pozitív megerősítés, hogy nem :D Sajnos azt én is, hogy reggel egyszerűen feldobom és kész, nekem ez a vigyázás, ami negatív, de kíváncsi leszek a többi színre! :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép és nagyon jól áll Neked :)

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm Anikó, aranyos vagy! :)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon jól áll, nem kell aggódni emiatt :)

    VálaszTörlés
  11. Köszi! :) Kezdek hozzá-hozzá nyúlni már gyakrabban! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena