2015. november 30., hétfő

~ Novemberben történt

Az ősz utolsó hónapja is elszaladt, hihetetlen és mennyi minden történt!

Rögtön a hónap második és harmadik napján a fogorvosnál voltam, befejezte a gyökérkezelést, betömte, másnap pedig rátette a fedőtömést. Furán is néztek rám a másik orvoshoz várók, ugyanis a fedőtömésnél 10percet voltam bent és már mentem is haza. :D
Nagyon vicces élmény volt, hogy egy "jólöltözött (melegítőnadrág+farmerszoknya+kardingán+garbó+sportcipős)" nő mindenkit végigkérdezett a rendelőben : "magaahhnák is húúznák?" Én szerencsére nem az ő dokijához vártam, így kihagyott, mert nem ott ültem. Nah, ő is ki volt akadva, hogy én már hazafelé megyek miközben ő még az érzéstelenítővel vár, pedig már azelőtt megkaptam, hogy én bementem volna. Mondjuk valaki előtt bepofátlankodott, lehet ezért?!

Szülinapomra utólag rendeltem magamnak 2 palettát a PinkPanda.hu-tól az ingyenes szállítás keretén belül, pénteken rendeltem és kedden reggel 8-kor már meg is érkezett. Iconic 3 és Essentials Matte 2. A teszt lesz belőle a héten! Várjátok?? :)


Ismét találtam egy cuki zoknit a Tesco ruházati részlegén, leárazva. Annyira cuki szarvasos!

Már nagyon rég ki akartam próbálni az Oreo tejberizst, hatalmas siker övezte, így hamarosan ismét készíteni fogok. A receptet holnap megosztom veletek a blog Facebook oldalán, ahová nem csak azért érdemes benéznetek, de az lejjebb kiderül! ;)

Sőt egy hónapot csúszott az egyik helyi étteremben való ebédünk, amit az 1000. lájkért kaptam a ceglédi La Toscana Bisztróban! Isteni finom, laktatós párolt lazacot ettünk, spenóttal, asztalt paradicsommal és pesztós pennével. A rólunk készült fotót a fenti linken találjátok, a konyhafőnökkel és tulajdonossal jót beszélgettünk! A helye maga nagyon hangulatos, igazi kis olasz étterem, ha erre jártok, feltétlen térjetek be, kedves a kiszolgálás és az ételek is pazarok, igazi különlegességeket is meg lehet kóstolni.
A blog és a Facebook oldalán látható "profilkép" ez után készült. Egy Benetton ruha volt rajtam, ami pont olyan hosszú, mint a kabátom. Ekkor döntöttem el, hogy többet fogom hordani a vastagabb ruhácskáimat, mert a korábban vásárolt harisnyám szuperül melegít, jobban éreztem benne magam, mint nadrágban!


Volt szerencsém részt venni a Richter Gedeon sajtó tájékoztató - kerekasztal beszélgetésén, amiről bővebben ITT olvashattok. Még ezen a napon hazafelé beugrottam a Westendben lévő Quick Hair-be, ahol ismét szuper hajat vágtak nekem, kicsit az én szememet is kinyitották és a nőiességhez való hozzáállásomat megváltoztatták, pozitív irányba! :)

Ez után rögtön jöttek a Joy-napok, amire ismét listával készültem, hatalmasat spóroltam és jó időre betáraztam mindenből, nem csak magamnak, hanem M.-nek is. A beszámolót erről ITT olvashatjátok!


Állásinterjún is jártam, az Amnesia egyik üzletében.

Pesten keresztülutaztunk autóügyeben és hazafelé végre megkóstoltam a Meki csokis-narancsos pitéjét, tömény, de finom! Egyszer mindenkinek meg kell kóstolnia! A fagyiját egyébként tegnap kóstoltam és az is finom, téli íz abszolút.

Az ezt követő fogorvosi kezelés nem úgy sikerült, ahogy elterveztük a dokival, így csúszott a fogkőleszedés, ugyanis előtte lévő napon az a fogam, ami még megmenthető lett volna, kitört egy darab belőle és elérve az idegkamrát, fájt, így a húzás mellett döntöttünk, fogszabályozási célokat is segítve (keskeny állkapcsom van és torlódnak 2helyen a fogaim). Nagyjából 40.000Ft-ba került volna a megmentése, ami utána még mindig nem lett volna 100%-os a biztossága, lévén nagyőrlő fog. Ismét 20percet voltam bent, ebből 15percet kint ültem a váróban az érzéstelenítőre várva. Másodpercek alatt kint volt a fog, egyben és az orr kifújós próba is gond nélküli volt. Nem mondom, hogy kellemes volt, de megkönnyebbültem.

Megviselt ettől függetlenül a dolog, szerencsére minimális, inkább kellemetlen, húzódó érzéssel megúsztam, így Anyukám mire felébredtem az egyik ilyen "gyógyuló" alvásomból meglepett a Joy + Éva magazinnal és egy kis csokival! Hát nem tündér? :)


Még aznap reggel voltam a háziorvosomnál is beutalóért, mert vérvételre kellett mennem azon a héten, TSH mérésre. Ő ekkor utasított kötelező szoláriumozásra, heti 1-2 alkalommal mennem kell. :D Előrelátó voltam a Joy-napokon és egy picit sötétebb alapozó jött velem haza, lassan már semmilyen különbség nem lesz!

A Rossmannban kapható az Isana limitált kiadású vanília-karamell tusfürdője, aminek az illata csodás, nem tudott nem landolni a kosaramban! Minimum, hogy meg kell szimatolnotok! *-*



Másnap viszont nem egyedül mentem, ugyanis Apukámmal együtt mentünk vérvételre, mert őt ez után műtötték.
Ez volt az első olyan vérvételem, ami előtt még ha kicsit paráztam is, bátor voltam, mert tudtam, hogy Apukám se bírja a tűket és az ilyesmiket, ekkor én mutattam példát és mentem előre!
Ő hamar végzett, nekem ismét fekve vették le, mert szédültem (hát igen, megszokta a szervezetem, hogy ébredés és gyógyszerbevétel után fél órával eszek.. itt jó esetben 2 óra telt el már ekkor) és még az eredetinél is fehérebb voltam. Egyébként egy fiatal férfi csinálta a vérvételt, nem fájt, szinte semmit nem éreztem, nyoma nem maradt csak 2 napig, még nevettem is, mert a többi dolgozó megjegyezte neki, hogy "Már korán reggel lefektetsz egy nőt?! Nagyon figyelni fogunk!"

Apukámat korán reggel bekísértük a kórházba, ahol egy nagyon régi ismerős mellé került, így nem volt legalább egyedül. Szerencsére nem altatták, csak deréktól lefelé kapott érzéstelenítőt, mivel a térdét műtötték. 1,5 óra volt az egész és délután már mentünk is vissza hozzá. Ez is megviselt, nem mondom, hisz féltettem, mert az egyik szomszédunk egy ilyen műtét után lebénult deréktól lefelé az epidurálás miatt. Neki minden rendben ment. Én pedig legyőztem életem legnagyobb félelmet, a tűktől, vértől és egyebektől valót, mert ott ültem mellette és fogtam a kezét, amíg ott voltunk. Nem érdekelt a vér a padlón a kezében lévő kanül miatt, amit bekötöttek neki, csak az, hogy vele lehetünk és jól van. Másnap jöhetett haza.

Én ez alkalomból sütöttem a nagy kedvenc csokidarabkás, amerikai kekszet. Gyakoroltam a karácsonyi adagra is! :D 

Ez után pedig egy nagyon jó dolog történt: a Rossetti Bizsu társszerkesztő bloggere lettem! 
Az az öröm, amit az e-mail elolvasásakor éreztem, nem tudtam leírni! A egy hete meg is látogattam őket az irodájukban, ahol megnézhettem az egész raktárat! Szépségek is jöttek haza velem, amikről nemsokára írni fogok! ;)

Volt egy VKP bejegyzés is, a hobbikról. ITT elolvashatjátok. Elfogytak #2 is ismét volt!

A múlthéten 3 csomag is érkezett, az egyikről a hétvégén kikerülő bejegyzésben lesz szó, ami nem más, mint a Rami által megszervezett Gift Swap csomag! Remélem már várjátok a bejegyzést! :)
A Bioderma Facebookos nyereményjátékán nyertem egy Bioderma Sébium Global arckrémet, amit azóta tesztelek és majd beszámolok az élményről.
A Kreatívajándék nyereményjátékán pedig nyertem egy hópihe szettet, amit azóta már fel is díszítettem, erről kép a blog Facebook oldalán és az Instagramomon találtok (ahol egyébként átléptük az 1000 követőt).

A hónap pedig különleges is, ugyanis 27-én lett a blog egy éves!! Ennek alkalmából pedig indítottam egy nyereményjátékot, amire ITT tudtok jelentkezni! :)

A végére pedig jön a szokásos statisztika
Oldalmegjelenítések: 27 922
Feliratkozók: 57 fő
Facebook oldal: 143 lájk 
 
Nektek milyen volt az október?
 

2 megjegyzés:

  1. Tényleg mozgalmasra sikerült a novembered! :)
    Apukádnak jobbulást és jó egészséget kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Egy kicsit :) :)
    Köszönöm a nevében is, átadom neki! :) <3

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena