2015. november 20., péntek

Elfogytak #2

Majdnem napra pontosan volt az előző (egyben első) elfogytak poszt és már itt is van a következő!

Ismét jópár dolog összegyűlt, sorra veszem őket témakör szerint, milyenek voltak és újravenném-e őket.

Test

Dusch Das mandarin & citromfű tusfürdő: Kellemes, nyári tusfürdő még. Ez M.-nél volt, nála használtam. Jó mandarin illata volt, meg is maradt pár óráig, de nem volt erős és annyira nem habzott. Egynek elment, mert olcsó volt.
Újravenném-e? Most nem, nyáron lehet, ha nem találok mást éppen majd.

Original Source Limonette tusfürdő: Ő párszor vetődött köztünk M-mel. Kipróbálgattam, hol tetszett, hol nem. A flakonban imádom az illatát, lime nagyon pici mentával, magamon viszont undorodtam tőle! M-en megint csak tetszett.
Újravenném-e? Magamnak nem!

Adidas Control Ultra Protection dezodor: Imádom a púderes illatát, ami beleolvad a parfümömbe. Véd és hűsít tényleg. Nem irritálta a bőröm sose, borotválkozás után sem. Egyetlen hibája, hogy foltot hagy.
Újravenném-e? Már meg is történt!

Garnier Mineral Invisible dezodor (zöld feliratos): Ez is púderes és egyébként felülmúlta az Adidast, mert nem hagy nyomot semmin! Ez inkább téli dezodor nálam, valamivel hatékonyabb és a pulcsis időszakban nekem ez kell, hisz folyton hideg-meleg váltakozást rosszabbul viselem valamiért.
Újravenném-e? Megtörtént, csak rózsaszín felirattal, aminek csótányirtó szaga van! xD

Haj

Garnier Ultra Doux Regeneráló balzsam avokádó & karité: Sérült és töredezett hajra való, de nekem nagyon bevált hosszú, fénytelen hajra. Az illatával vett meg a Sparban, majd megláttam, hogy féláras! Sűrű, krémes volt, sokáig kitartott, nem kellett sok belőle és fényes, puha hajat eredményezett.
Újravenném-e? Igen!

L'oréal Prodigy hajfestés utáni balzsam: Amennyire először megijedtem, hogy semmit nem ér, a hajam kuka lett a festés után, ez se segített, most akkora szerelem! Puha lesz tőle a hajam és abszolút nem nehezíti el! Gallonos kiszerelésben szeretném már látni! :D
Újravenném-e? Ha lehetne külön is, azonnal, festékkel együtt már megtörtént pár doboz formájában.

Dove Oxygen Moisture hajpakolás: Vékonyszálú, lelapuló hajra volt még a Pixibagből. Nekem vékonyszálú és lelapulásra hajlamos a hajam, de nem sok eredményt láttam sajnos. Ha a tövére is tettem, gyorsan zsírosodott, ha oda nem tettem, nem volt hatása. Pedig az illata szuper és az állag, ez a könnyed, buborékosság tetszett!
Újravenném-e? Nem.

Kallos Hővédő hajvasaló permet: Még a Brand.hu-n vásároltam csak úgy. Az illata nem a legjobb, de kifújás után eltűnik, a haj sem tartja meg. Én törölközőszáraz hajra fújom mindig, mert csak mosás után kell vasalnom a hajam. Ha tisztességesen befújom minden mosás után-vasalás előtt, akkor nem törik olyan gyorsan, sokkal tartósabb a vasalás eredménye és fényesebb is, nincsenek kiálló szálak, végek. Nem zsírosít. Ráadásul nagyon-nagyon olcsó (440Ft a 200ml) és kiadós.
Újravenném-e? Igen, 4 éve teszem. :D


Arc és egyebek

Cadea Vera Young törlőkendő normál bőrre, sárgadinnye kivonattal: Jó nagy kendő, erős sárgadinnye illattal, amit imádtam, mert sokáig éreztem még utána és nagyon hatékony tisztítást adott, eltalált nedvességtartalommal, lassan szárad ki, az egész arcról le lehet eggyel törölni mindent. A vízálló smink se volt gond és a bőröm is szép volt miután áttöröltem vele. Egyetlen gondom az vele, hogy erős szemsminknél, ahol többször át kell menni a szemen, néha bepirosodott tőle, túl erős is volt talán a tisztítás. Oda azóta gyengéden használom és igyekszem először rányomkodni, óvatosan letörölni, így kellemesebb és nem pirosodik.
Újravenném-e? Igen, vettem is egyet még régebben, hogy legyen.

Aktiferrin lágy kapszula: Vas tabletta, nap 2 szemet kellett szednem belőle. Semmi íze nem volt, könnyen lenyelhető. Színezi a székletet, mint kb minden vastartalmú készítmény... De nem bántotta a gyomrom és nem kellett rágnom sem, amik ki nem állhatok.
Újravenném-e? Kelleni fog, bár nem tudom, hogyan fog megvalósulni a pajzsmirigy hormon mellett. De minden menstruáló nőnek ajánlom évente 1x, hogy szedje végig, mert sokkal jobban éreztem magam utána, kell a szervezetnek a vas és a szögnyalogatás nem megoldás! :D

Colgate Max White One Optic: Pixibagben volt még és a kis mérete miatt utazó fogkrém lett. Jó kis kék paszta, kellemes, frissítő mentolos ízzel. Szerettem, bár nem tetszett, hogy utána nagyon sokáig kék volt a nyálam és a mosdókagylón nagyon megragadtak a kék pöttyök. Van fehérítő hatása, de optikai, mint írja és csak pár óráig.
Újravenném-e? Nem.

Nivea Creme Smooth tusfürdő (minta): Az illata valami eszméletlen jó! Ezt mindenkinek meg kell szimatolnia, olyan kakaós, de közben amúgy shea vajas! Annyira krémes és habzó volt, csak épp kevéske!
Újravenném-e? Talán, ha akciósan látom vagy nagyon vágyok egy drágább tusira.

Essence vízálló szemhéjtus: Filces volt, mattra száradt és tényleg vízálló, mert soha nem jött le, se víz, se könnyek. Viszont nem jöttünk ki jól ennek ellenére sem, ugyanis valamiért (testmelegre szerintem) a vonal feltükröződött napközben a mélyítővonalam fölé. Borzasztó látványt nyújtva!
Újravenném-e? Nem, de már nincs is forgalomban.

Schaebens csokis arcmaszk: teszt is volt róla, most fogyott el az utolsó adag, így összesen 4x használtam. Jó kis kényeztetés volt tényleg, főleg az illata!
Újravenném-e? Inkább ajándék kategória, ritkán veszek maszkokat.

Blend-a-med 3D white fresh fogkrém: Nagyon jó mentolos volt, nem fogott be semmit. Természetesen fehérített, picit tartósabb volt, mint a Colgate. Tetszett.
Újravenném-e? Talán, másik fajtát vettem belőle.


Most végre ismét kiüríthetem a kis szatyromat és újra gyűjthetem bele az üres flakonokat! 

Remélem várjátok a következőt! :) 

Nálatok mi vagy mik fogytak el?

5 megjegyzés:

  1. Szia!
    A hajbalzsamról jut eszembe... A Kallos tejproteines pakolást, és a hajvégápoló olajukat nem használod? Nekem nagyon bevált mindkettő, amikor festés után lenövesztettem a saját színemet, szívből ajánlom mind a két terméket :]

    VálaszTörlés
  2. Szia! :)
    Nem, mindig csak nézegetem, de most már szerintem megnézem egész közelről őket, mert amúgy milyen olcsók azok is :O
    Köszönöm a jó tanácsot, jól jött, mert az olajam kezd fogyni, Gliss Kur. :)

    VálaszTörlés
  3. Szia! ^^
    Az original source tusfürdőkből ajánlom a rózsaszínt (vaníliás-málnás), hihetetlen finom illata van, párszor csak bámulom, és azon gondolkodok, hogy legközelebb rányomom egy frissen sült muffinra, hátha ehető is. :D Már egy ideje ezt használom, de a kókuszosat is próbáltam már, azzal is hasonlóan állok, csak az első valahogy mégis előkelőbb helyet foglal el nálam. :3

    VálaszTörlés
  4. Jó, hogy láttam most nálad ezt a Kallos hővédőt, mert a múltkor pont jártam egy fodrászkellékesben, de nem tudtam eldönteni melyik hővédőt vegyem meg, a Lisap tetszik legjobban, de elég drága a többihez képest, úgyhogy lehet kipróbálom majd ezt.

    VálaszTörlés
  5. @ Cynterella: Hű, azt ki kell próbálnom, vagy minimum megszimatolnom! :D Nagyon szeretem az olyan illatokat, amik hasonlítanak valami ehetőre :D

    @Barbi: Én nagyon szeretem, sokfélét kipróbáltam már, drágábbakat is, de visszatértem ehhez a végén. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena