2015. október 12., hétfő

Glamour-napos szerzemények 2015

Amennyire vártam, nagyjából olyan gyorsan suhant el ez a 3 napos shopping-őrület. Ebben a posztban pedig mindenről beszámolok, hogy mit vettem és milyen érzésekkel zártam mindezt.

Szerdán és csütörtökön csak körülnéztem, felpróbáltam előre, amit szerettem volna, ekkor egyébként nálunk vidéken alig voltak, csodálkoztam is.
Majd pénteken, borítékokban a kuponokkal és rajtuk a listával érkeztem a Rossmannhoz 8órára, pont nyitásra.
Mindent kipipálhattam, ugyanis mindenből volt, igaz sokszor az utolsót vettem el. Mivel előző napokban jártam bent, menet közben kapkodtam le a polcról a dolgokat.
Két dolgot álltam meg megszimatolni: naracsvirágos Isana tusfürdőt, ami egyébként mindig veszek, tartaléknak szeretem és M.-nek választottam egy Playboy spray-t. A Prodigy 3.0-ás hajfestéke, az Isana borotva és a Signal White Now Men már szokásosnak számít, így legalább olcsóbbak voltak. A festékre amúgy péntekig alapból járt 25% kedvezmény.
A JimJams Fekete Szappanból az utolsót vettem el, ekkor a mögöttem érkező hölgy arca eltorzult és meglepve nézett rám, belőlem pedig előbújt a kisördög, akaratlanul és kb. úgy néztem vissza rá egy pillanatra, hogy "keltél volna te is 6-kor, hogy ideérj időben". :D Egyébként a bolt másik felében volt egy polc, csak JimJams termékekkel tele... Mindenképpen lesz róla teszt a blogon!
A Catrice Camouflage folyékony korrektor szintén az utolsó volt, de hála volt kitéve teszter és meg tudtam nézni a két árnyalat közötti különbséget, így a 010-es Porcellain jött velem haza. Erről is lesz teszt!
Két tranzakcióra bontotta az eladó a vásárlásomat, hogy érvényesíthető legyen a 10% végösszeg kupon is, ezt nagyon emberségesnek tartom! 6.000 volt a keretösszeg, amit erre szántam és pontosan ennyit költöttem, 3231Ft+2762Ft = 5993Ft ! :D Összesen spóroltam 2920Ft-ot (lebontva: JimJams 50% 1250Ft, Isana 30% 350Ft, Általános dekorkozmetika 25% 325Ft, Playboy 50% 425Ft, Signal 33% 265Ft,  végösszeg 10% 305Ft).

Ez után jött a DM, ahol már kevésbé volt jó kedvem... Rögtön miután bementem szembesültem a felkészületlen vásárlókkal, akik ott, akkor tipródnak a dolgokon. Egy lány, amikor bementem a S-he előtt állt és egy szájfényt próbált ki, végigmentem a bolton, mindent beszereztem, ez elég sok idő volt, ekkor ő még mindig ott állt és ugyanazt a szájfényt nézte, próbálgatta, miközben sétált a polcok előtt, nem lehetett tőle odamenni a többihez, mert nem tágított onnan! Oké, szóltam neki, mert én is szerettem volna megnézni a dolgokat, akkor úgy nézett rám, hogy megöl, mert ő ott akarja nézegetni! Sőt a fel-alá sétálásában kis híján nekem jött, meg még másoknak is. Miután megállapítottam, hogy nem akarok S-he szemöldökceruzát és mentem a pénztárhoz, fizettem és elpakoltam, kifelé láttam, hogy még mindig ott van, most már két szájfénnyel a kezébe.
Az igazi szívinfarktusom az volt (amit a Rossmannban is láttam délután egyébként az Essence polcnál), hogy bejött pár iskolás korú lány (iskolatáskából  ítélve) és megrohanták a drágább termékek polcait (Maybelline, Astor, Rimmel) és bontogatták ki a nem teszter termékeket, miközben amúgy őket se lehetett arrébb tessékelni, hogy esetleg én is lássak valamit, szívem szerinte légycsapóval mentem volna, hogy rácsapja a kezükre. Biztonsági őr reggel egyik üzletben sem volt!
Ezek után én a kis papírállványról vadásztam le a Maybelline Master Precise tust, amihez még erő is kellett, hogy kivegyem, ezen látszott, hogy nem volt kibontva.
Adidas deo spray több helyen volt hála kitéve, ebből bőség volt. Na de Fa tusfürdőből, volt pár fajtából 1-2 még, az a kettő, amit én vettem, az 1-1 volt. A többit, ami volt még, megszimatoltam, de nem nyerték el a tetszésem. A Blend-a-Med Glamour White volt a márkától legjobban elkapkodva, ebből is pár darab volt még hátul. Ekkor hallottam az eladókat, ahogy egyébként az egyik sor végén bandában állnak és beszélgetnek, nevetnek, hogy "nem, nem fognak már polcot feltölteni, rendelni főleg, az akció miatt, ami kint van, az van, jövőhéten lesz feltöltve, szombatig már nem". Silan öblítőt szerettem volna, egy darab sem volt, csak, ami nem volt akciós.
Hipersebességgel kapcsoltam ez után amúgy és siettem a hajápolós részlegre, ahol az utolsó Garnier Desify hajpakolást kaptam le gyorsan a polcról. Megkönnyebbültem, ebből akartam egyet pluszba, hogy legyen. Tesztgyanús! :D
Szerettem volna Rimmel csomagocskát kiváltani, de helye sem volt, nem is volt nekik, legközelebb 30km-re lévő boltban talán (!!) van. De a blokkon szembesültem azzal, hogy ki se tudtam volna váltani, mert levontak 30pontot, elévültek... 
4.000Ft volt itt a keret, összesen ugye egy 10-es, 3020Ft-ot fizettem. Összesen itt spóroltam 3025Ft-ot, mert lényegében minden féláron volt (lebontva: Adidas 50% 400, Fa tusfürdő 50% 500Ft, Blend-a-Med 50% 550Ft, Maybelline szemhéjtus 50%, 1000Ft, Garnier 50% 600Ft).

Ezzel a két bolttal amúgy 35perc alatt végeztem, ami azt hiszem új rekord! :D


Az Tescoban az F&F részen sajnos csak egy harisnyát vettem végül, 1590 Ft helyett 1270Ft-ért hoztam el, mert amit szerettem volna, az valamiért eltűnt, még a helye sem volt meg! A többi pedig nem fogott meg.
Csütörtökön betévedtem délután a turiba, ahol ezt a 3/4-es ujjú fekete felsőt, rövidujjú kardigánt és pihe-puha hosszú, szűkített szárú pizsialsót vadásztam le (ennek a felsőjét láttam a Tescoban). Ezek együtt 1000Ft-ba kerültek, kilós áron.


Az Auchan-ban meglett a tökéletes papucs! :D Puha, belesüppedős talppal és meleg belsővel, ráadásul lila! A másik pedig M-ékhez megy, oda is kellett egy papucs igazából és volt 36-os, ami nem nagy rám!
Innen az autóval való kijutás telt 15percbe, lépésben...

 A Mülleres körben már tényleg csak azt gondoltam megvenni, így hazajött egy kiárusított szájvíz, ami 600Ft helyett volt 250Ft (egy próbát megér) az utolsó csomag mécses (igen, a képen már ki van bontva, mert anyukámmal elfeleztem) és egy sebtapaszt M-nek, mert rendszeresen elvágja a kezét a melóban. Itt amúgy közepes tömeg volt, hála, 2 ember volt előttünk a sorban.
A szomszédos Deichmannban találtunk egy teljesen érintetlen kuponfüzetet, sehol sem volt a gazdája, üres volt minden környékbeli sor, ezért elhoztuk! :D
A Takko-ból kifordultunk, mivel 10-en álltak csak sorba és amúgy se láttunk sok értelmeset.
Az Eucerin nem sikerült, ugyanis a készlet 1db volt belőle, abban a patikában, ahol voltam és elvitték, a másik pedig már bezárt.
Így én ilyen szempontból picit elszomorodtam a végére, hiába spóroltam, hiába múltam alul a keretet, mert kicsit kiszúrásnak éreztem több dolgot, már érződik a marketing fogás dolog a boltok részéről, pedig szuperül lehetne spórolni szerintem és nekik még így is megérné.
Ami esetleg nem került ide, de láttátok Facebookon/Instagramon a képeken, az nem véletlen ám, csak azokkal tervem van! ;) A hajlakkot pedig anyukám kimarkolta a fotó után, mert szüksége volt rá. :D

Ti végül Glamour-napoztatok? Mit zsákmányoltatok? Várom a beszámolókat! :)

4 megjegyzés:

  1. Bennem is felmegy a pumpa amikor a lánykák bontogatják a sminktermékeket!!! Szerintem határ nagy tahóság, amikor a körömlakkból is kennek ott a boltban a körmükre, utálatos szokás...

    VálaszTörlés
  2. Főleg, hogy akkor onnan ketyeg a lejárati idő is és ki tudja, mikor nyitotta ki... :S

    VálaszTörlés
  3. Klassz dolgokat szereztél be.
    Nagyon fel tudom magam húzni, ha azt látom hogy belenyúlkálnak egy eladásra szánt termékbe ha van teszter. Én egy ideje szólok az eladónak vagy a biztonsági őrnek ha ilyet látok. Lehet genyóság, de nem akarok valami fertőzést kapni, mert belenyúlkáltak egy sminkcuccba. :D
    Mondjuk múltkor egy babakocsis anyukát láttam, ahogy szépen kirúzsozta magát, feldobott egy kis highlightert meg parfümöt aztán kisétált a boltból. Értem én hogy a gyerek sok időt elvesz, de ez az ért duuurva! :D

    VálaszTörlés
  4. Köszi :)
    Na, ez az eladós-biztonsági őrös dolog viszont jó! Eszembe se jutott, pedig a legegyszerűbb. :D
    Az úgy baráti :D A gyerek mire fel nem jogosít :O :D

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena