2015. október 9., péntek

Yves Rocher Pure System termékcsalád

Az Yves Rocher Pure System termékcsalád egyik tagját, pontosan a tonikot fogom nektek ma bemutatni, elmondani a véleményemet róla. A másik két tagjáról pedig Evelinnél, a Zoara kuckója blogon olvashattok, kollab veszély! :D

Ez a termékcsalád problémás, pattanásos bőrre való, de szerintem azoknak is jó lehet, akiknek ritkábban fordulnak elő pattanások az arcán vagy szeretné szinten tartani a bőrét, mint én is, hogy nagyon ritkán de találkozok még pattanásokkal.
A másik problémás bőrre való termékcsalád a Sebo Végétal, ami inkább csak a zsírosodás ellen van, mattító hatással.

Kezdjük a "száraz" résszel, avagy mit ígér, mi van ráírva.

A ragyogóan egészséges, üde és tiszta bőrért használja a pórusösszehúzó tonikot, amely megtisztítja és összehúzza a pórusokat, enyhíti a gyulladásban lévő területeket, simává és mattá varázsolja a bőrfelületet.

Póruscsökkentő hatás:
- Kitisztítja a pórusokat
- Finomítja és mattítja a bőrfelszínt
- Csillapítja a pattanások miatti kipirosodást

Előnye: zselés állaga és olajmentes összetétele révén szárítás nélkül tisztítja a bőrt.

Orvosi ellenőrzés mellett kialakított és tesztelt összetétel. Parabén-mentes. Bőrgyógyászati ellenőrzés mellett kifejlesztett összetétel, bőrgyógyász tanácsadók ajánlásával.

A csomagolás: egyszerű, a 150 ml-es flakon kék színű, kupakja nagyon erősen zár, néha kell egy kis erőfeszítés, hogy ki tudjuk nyitni, de így táskabiztos, utazáskor nem kell félni, hogy kinyílik, kiömlik. A címke papír, tehát le fog kopni egy idő után, amit én nem szoktam szeretni ugye, mert hajlamos vagyok nekiállni olvasgatni a fürdőben, amíg várok pl. a hatóidőre. :D
A flakon maga kemény, ezért a zselés tonik kinyerése a vége felé lesz nehéz.


Az állaga: így is derült, hogy zselés textúrája van, picit zöldes átlátszó, nem folyós, de nem is túl sűrű, mint a képen is látszik, nem folyik azért le, de elindul.
Az illata kellemes, tiszta érzést juttat eszembe, hamar elillan, ez az egy olyan összetevő van benne, ami annyira nem szép és talán el is lehetne hagyni.

Amibe én is beleestem  hiba, hogy először túl sokat nyomtam ki és használtam, így zsírosított, nem volt kellemes érzés utána. Ennél a terméknél is igaz, hogy a kevesebb néha több. Egy nagyobb borsónyi mennyiség elég belőle, a vattakorong szereti felszívni, ezért érdemes vele gyorsan dolgozni. Én elsősorban a T-vonalamon használom, az orrom mellett és csak a végén az arcom összes többi részén.

Könnyen siklik a bőrön, nem csíp, nem pirosodik ki tőle a bőröm, nem húzódik után, ami elég nagy pirospont! Alkohol van benne, tehát aki erre érzékeny, ezt jobb ha tudja.

Ezen kívül azonnal összehúzza a pórusokat, szemmel láthatóan, tisztítja őket, a korongon szoktam ezt látni. Az arcom többi része pedig olyan tömör és puha lesz utána, felfrissíti. Este szívesebben használom a minimális réteg miatt, reggel csak koncentráltan a problémás helyekre kenek belőle.
Nagyjából 1 percig még marad utána egy minimális réteg az arcon, de nálam ez elmúlik, sima bőrt eredményez. Mattítása minimális, én nem is vártam tőle, hisz arra ott a hidratáló, az alapozó és a púder.
A legnagyobb meglepetés, amit okozott, hogy ha ki akar jönni egy patti, már látom, hogy lesz valami, reggelre megérleli, kinyomható és reggel használva lehúzza a pirosságot! Na ez az, amire nem számítottam és meglepett.

Ami még a másik pozitívuma, hogy borzasztó lassan fogy! Így viszont az árához képest, ami szerintem közepes, talán a felső határhoz közelít, attól függ, mihez hasonlítjuk, nyerő.
1990Ft a 150 ml, sőt sokszor van rá mindenféle kedvezmény, most is pl. 40%-os kedvezménnyel lehet megvenni a Glamour-napok kuponnal.


Ezt a bejegyzést Evelinnel, a Zoara kuckója blog írójával közösen álmodtuk meg, hogy így kollab formájában dolgozunk egy kicsit. Én nagyon örültem ennek, hisz így teljes a termékcsalád, Ti is többet tudhattok meg róluk. :)
Tehát a termékcsalád két másik tagjáért látogassatok el Hozzá! 

2 megjegyzés:

  1. De érdekes! Nem ilyenre számítottam egy toniktól, de nagyon örülök, hogy kollaboráltunk, mert így igencsak felkeltetted az érdeklődésem! :D

    VálaszTörlés
  2. Ugye? Nem egy átlag tonik!
    Én most megyek hozzád olvasni! :3 Már nagyon kíváncsi vagyok! :D

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena