2015. szeptember 14., hétfő

The Body Shop Eye&Face pearls TESZT

Egy érdekes TBS termékről hoztam nektek egy picike tesztet. Hátha valaki hozzám hasonlóan rábukkan.

A The Body Shop többfunkciós, szemre és arcra használható "gyöngyökből" álló szépségét ebayen ütöttem le, 1 dollárért kb. Ez volt az első licitálós termékem.

Megpróbáltam utánajárni, de szinte semmit nem találtam róla. Ezért a saját tapasztalataimra támaszkodom.

A csomagolása masszív, jól záródik, a karcok azonban nem kímélik. A kis applikátor nem járt hozzá, így arról nem tudok nyilatkozni, de ahogy elkezdtem használni rájöttem, hogy nem is lenne hozzá jó.

Érintetlenül érkezett, de voltam olyan béna, hogy amikor felnyitottam, belenyúltam kapásból két színbe is...

A textúra krémes, testhő hatására könnyen kenhető, emellett vízálló és tartós. Olyannyira vízálló, hogy vízzel abszolút nem mosható le, de még le is pereg róla! Ebből adódik, hogy a nagy melegben sem mozdult el.
6db ilyen kis fél gömb található benne, amik hihetetlenül pigmentáltak.
A színek felkenve látszanak igazán jól: halvány citromsárga, világoskék, ezüstös-fehér, világoszöld, meleg barna, halvány rózsaszín.
Csillogó színek mind, de ez minimálisan csökkenthető matt szemhéjpúderrel, nem 100%-osan ugyan, de lehet. Nagyon kevés kell belőlük, a karomon lévő swatchokhoz egy apró kört tettem a félgömbök tetején. Szóval nagyon kiadósak, óvatosan kell velük bánni, különben könnyű sokat felvinni sokat belőlük, ami elég csúnya látványt ad.
Fényben még jobban csillognak.
Én elsősorban a fehéret, a barnát és a rózsaszínt használom, a sárga, a kék és a zöld még várat magára.
A fehér hihetetlen jó highlighter, főleg szemöldökcsont alá, minden sminkemnél ezt használom. A barnát és a rózsaszín minimálisan használom sminkalapnak, beleragad a szemhéjpúder és tartósabbá teszi.
Lemosni csak olajos alapú sminklemosóval lehet maradéktalanul, simán vízzel nem igazán, akkor csak a szín jön le, az alapja nem.

Az eredeti ár, ami fel van tüntetve az enyém hátulján, az 14 font, átszámolva 6.000Ft, én 2 fontért vettem, szóval a töredékéért, ennyit bőven megért!

Ti milyen highlightert használtok? Hogy álltok a TBS termékekkel, miket használtok tőlük?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena