2015. szeptember 30., szerda

~ Szeptemberben történt.

Az ősz első hónapja is elszaladt, alig vettem észre és most itt róla a beszámoló!

A postásnak már tuti tele van a hócipője velem, de a hónap első napján már hozta az Ebay-en rendelt nyakláncomat, ami iránt nem gyenge érzelmeket táplálok és ezután be fogok szerezni még pár ilyen szépséget.


Őszre való tekintettel elindítottam egy őszi ötletbörze sorozatot, amiben mindenféle őszi inspirációt válogatok majd össze. Eddig divat és otthon témakörben lehet inspirálódni!

Sőt még receptekkel is megleptelek titeket, amikben nagyon könnyű, de annál finomabb reggeliket készítettem. A linket itt találjátok! Ezt követően valahogy nagyon sok időt töltöttem a konyhában, a zabkeksz is nagy sikert aratott a család férfi tagjainál is, ami csoda! :D

Meghoztam a döntést és ezentúl már nem csak szépségápolás lesz a blog fő profilja, hanem helyet kap a divat, az öltözködés is. Minden kedden és csütörtökön az Instagram oldalamon összeállításokat osztok meg, az aznapit. Ahogy észrevettem nektek is tetszik, ami engem örömmel tölt el. Remélem a jövőben az ilyen posztokat is fogjátok szeretni! :)

Egy Avonos ajándékcsomag is megérkezett, amiről lesz teszt. Sok olyasmi volt benne,amit amúgy is akartam.

Sikerült mindkét VKP kihívást megírnom, nagyon tetszettek, az első a gyűjteményekről szólt, míg a második a stresszkezelést fejtette ki.
A blog kapott két díjat, az egyikről már írtam itt, a másik még kicsit várat magára, de ami késik, az nem múlik! :)

Kihasználtam végre az egyik Müller-szombatot és beszereztem pár szükséges dolgot, majd ez után végre megszületett az első Elfogytak poszt, sokáig egyből kidobtam az üres flakonokat, tubusokat, de újonnan egy Flormar-os szatyorba gyűjtöm őket, így a kisebb, egy egész posztot azért nem érdemlő dolgokról is tudok írni, hogy mit tapasztaltam, újravenném-e.

Eddig is az olasz konyha rabja voltam, de újonnan rákaptam a torellini-re, amihez kifejlesztettem egy saját paradicsom-szószt is. Ti hogy álltok az olasz ételekkel?

Ismét postás-járás volt, Zitu blogján nyert csomagom hipersebességgel érkezett meg, amiben miniviaszok, rúzs, fürdőmuffin és felnőtt kifestő volt. Mindet imádom, mert a rúzst és a viaszokat készültem beszerezni! A kifestő megfogott, nagyobbak a minták, mint a Titkos kert esetében, de ezek állatkák! :)

3 nap múlva pedig Ingridtől nyert nyereményem is megjött, amiben szárazsampon (most már el vagyok látva egy életre, na jó, csak fél életre :D), ecset, ajakápoló, rúzs (ebből így már van utánpótlás) és körömlakk volt.


Valamint Alexandrától, a Pink Dust blog írójától is megkaptam a gluténmentes gyömbéres-citromos kekszemet, ami otthon mindenki tetszését elnyerte, már meg is kaptam, hogy karácsonykor mit kell készítenem, ha már én vagyok a keksz-kiránynő! :D

Konyhai másik sikerem: elkészítettem életem első pörköltjét, minden segítség nélkül, nokedlivel. A kóstolóra a szüleim annyit mondtak: ezentúl én készítem, mert ez jobb, mint anyukámé. (még ő maga is ezt mondta, teljes őszinteséggel)

Havi újságkészletemet a Cosmopolitan+Marie Claire és a Glamour tette ki, mindegyikből szuperül tudtam inspirálódni, a Glamour-napok lista is elkezdett készülni, ahol egy aprócska infót el is szórtam! ;) Majd megszületett a konkrét lista, amit még a Glamour a Facebook oldalukon meg is osztottak, ennek köszönhetően több, mint 1500-an látták a listámat!



Az utolsó meleg napot egy jegeskávéval búcsúztattam. Ezentúl jönnek a forró italok.

A hétvégén volt Apukám szülinapja, amire Anyukám készített egy kakaós piskóta alapot, amit baracklekvárral és vajkrémmel töltött meg, a tetejére olvasztott csoki és grillázs került. Isteni volt! Mind e mellé egy üveg orosz pezsgő koronázta az estét!

A Milani Instagramos játékán nyert pirosító is megérkezett, amiről lesz teszt a közeljövőben! Sőt pont azon a napon nyitott meg a webshopjuk!

Nemrég érkezett meg a Baba mélyhidratáló tesztelő csomag is a trnd.hu-tól. 10db minta van mellékelve továbbadásra.



A hónap végére hagytam a jó hírt, amiben elárultam, hogy a divat nem véletlenül kezd belefolyni a blog életébe, ugyanis cikkíró blogger lettem az Elite Fashion öltönyháznál, meg is osztottam veletek az első megjelenésemet, ami egyben a próbamunkám is volt. Egyébként próba-cseresznye alapon jelentkeztem és sikerült! :) Emellett egy másik cég is lecsapott rám, egy hamarosan induló oldalra is írok cikkeket.

Hihetetlen tempóban suhant el a hónap és még ennél is jobban várom az elkövetkezőt, ugyanis két hét múlva lesz a szülinapom, után a Digital Divas (igen, idén megyek, már nagyon várom, kezetek fel, ki jön? ugyanitt keresek útitársat Szolnok-Keleti vonalon! :D) és a hónap végén egy meglepetéssel is készülök nektek! Szóval ez a hónap is mozgalmas lesz, holnap reggel a kórházban kezdek, délután pedig várom az endokrinológus, a szülinapom után jön a fogorvos. Ezek miatt kevésbé lelkesedem...

A végére pedig a megszokott statisztika, kicsit számokban is lássuk a dolgokat.

Oldalmegjelenítések: 19 485 (ez az előző hónaphoz képest 4300-al több!)
Feliratkozók: 41 fő
Facebook oldal: 117 lájk

Annyira jó látni ezt a gyarapodást, hogy szerettek olvasni és részei vagytok a mindennapoknak! Nagy virtuális puszit küldök ezért mindenkinek! :) 
Nektek milyen volt az ősz első hónapja?

4 megjegyzés:

  1. Az Öltönyházas cikkhez gratulálnék leginkább. Örülök a sikerednek, remélem a továbbiakban még többen lecsapnak rád :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Ildi, pár napig először el se hittem, aztán elkezdtem végre örülni. :D

    VálaszTörlés
  3. Szuper cikk, mindenhez gratula!
    Digital Divas... kéz fent! Elméletileg találkozunk! :D

    VálaszTörlés
  4. @Szandi: Köszönöm szépen, azon agyalok, hogy megosszam-e a blog fb oldalán a heti megjelenő cikkem.
    Végre-végre! :D Gyakorlatban is jó lenne :D

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena