2015. szeptember 16., szerda

Maybelline Master Precise tus TESZT

Sokáig váratott magára, pedig már annyira használni akartam, de megfogadtam, hogy csak azután, ha elfogyott a másik. Pár hete végre használatba vehettem ezt a tust!

Még a Joy-napokon szereztem be ezt a Maybelline Master Precise szemhéjtust, ami pár héttel ezelőttig a tartalékos-tesztre várós dobozomban lapult. Az Essence vízálló filces tusát mindenképpen el akartam használni előtte, amivel ha vastagabb vonalat húztam nem teljesített jól, folyton a szemöldökcsontomon vagy a mélyítővonalban kötött ki egy szürkés másolat a tusvonalamról a nap végére, hiába vártam meg a száradását, maga a vonal tökéletes volt, matt fekete, tartós, de a szemhéjam melege nem tetszett neki, pedig vízálló, csak vékonyhoz tudtam használni. Utódnak pedig erre esett a választásom, mert nem lehet mindig vékony tusvonallal sminkelni.

A csomagolása letisztult, fényes fekete, rajta szép kézírással a neve, az egyik tag vastagabbal, a másik vékonyabbal, ebből már lehet rá következtetni, hogy lehet vele vastag és vékony vonalat is húzni. Nem nyikorog-recseg a műanyag. Szép, igényes külső!



A hegye nagyon vékony, nem hiába van rajta, hogy Ultra-fine tip, 0.4 mm-es jelzéssel. A legvége is használható, nem kell kiimádkozni belőle a festéket, leheletvékony vonalat is lehet vele készíteni, de az egészen vastag sem gond neki hála. Én valahol a kettő között vastagságot szoktam használni. Ez az első tus, amivel szépen tudtam cicás vonalat húzni. Hihetetlen precíz munkára találták ki.


Noir - Black árnyalatról van szó, ami mélyfekete és erőteljes, félmatt nagyjából és dörzsölésálló. Pont ilyet kerestem! A festék nem folyós, de nem is száraz, jól siklik a szemhéjon, elég hamar megszárad, de azért pár másodperc kell neki. Szépen korrigálható, nem maszatolódik el, ha sminklemosós fülpiszkálóval javítjuk, de satírozni minimálisan lehet, mielőbb megszárad.


Nem vízálló, azonban nálam meg se mozdult a nagy melegekben, amik az utóbbi egy hónapban voltak. Ez volt a legnagyobb meglepődésem, ezt nem vártam tőle! Nem ül fel a mélyítővonalamba, szemöldökcsontomra, ami áldás és a nap végén is ugyanolyan volt, mint reggel, amikor kihúztam vele a szemem. Volt, hogy elfelejtkeztem magamról és hozzányúltam a szememhez, az első mozdulat után szoktam észrevenni, hogy nem kéne, de ennél tényleg nem okoztam kárt.
Lemosni gyerekjáték, nem vízálló sminklemosóval lejön maradék nélkül.

Egy hónapnyi használat után (heti 2 alkalommal használom átlagosan) még semmi nyoma a festék fogyásának, a hegye sem tompult, szöszölődött. Hosszabb távon is kíváncsi leszek rá.

Az eredeti ára 2000-2200 Ft között van, én a Joy-napokon a Müllerben fél áron vettem 1050Ft-ért, ami megegyezik az Essence árával, de így messze jobb annál. Felkerült a mostani kívánságlistára is, hisz féláron szerintem abszolút megéri!

Ti milyen tust használtok? Hogy álltok a filces tusokkal?

8 megjegyzés:

  1. Ez most nagyon felkeltette az érdeklődésemet. :)

    VálaszTörlés
  2. Ajánlani tudom, nekem impulzusvásárlás volt, nem olvastam utána előtte, de Krémmánián is 4 csillagos. :)

    VálaszTörlés
  3. Már több, mint egy éve használom ezt a tust! Nekem még nem okozott csalódást! Imádom! :)

    VálaszTörlés
  4. Remélem, hogy jóban leszünk a jövőben is, mert eddig én is imádom! Főleg, hogy benne szokott lenni az ilyen akciókban. :)

    VálaszTörlés
  5. Én is őt néztem ki magamnak. Korábban Catrice és Manhattan filces tusaim voltak, azokat is szerettem, de sajnos a Catrice hegye viszonylag hamar tönkrement, a Manhattan pedig elég gyorsan (1 hónap) alatt fogyni kezdett.
    Kuponnal akarok majd lecsapni rá. :) Általában zselés tust használok, de ha sietek jobb a filces. :)

    VálaszTörlés
  6. @Moon Angel
    A Catrice-el sokáig szemeztem, de vegyesek voltak az olvasott vélemények, így végül nem vettem meg. Az egy hónap tényleg nagyon gyors fogyás :\
    Azzal nagyon megéri, még nem vettem meg a Glamourt, de remélem megint akcióban lesz, mert akkor szerzek neki egy tesót.
    A zselésekkel hadi lábon állok, nem bízok magamban, hogy tudnám használni... :D A filces viszont bevált, a leggyorsabb megoldás. :)

    VálaszTörlés
  7. @Nóri
    Igen, a Krémmániás vélemények is jók, az eddigiek alapján nálam is bevált, most listavezető! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena