2015. szeptember 18., péntek

Elfogytak #1

Sosem volt még a blogon elfogytak poszt, mert valahogy mindig a kidobás áldozatai lettek az üres flakonok,, de 2hónapja rászántam magam, hogy összegyűjtök őket ezentúl és beszámolok róluk, hogy melyik milyen volt, hogy vált be, újravenném-e.
Egy Flormar-os szatyrot neveztem ki erre a célra, mert nem túl nagy, de nem is túl kicsi. Nekem ettől függetlenül sikerült jól megtömni, mint láthatjátok. :)
Csoportokra bontottam a termékeket: testápolás, hajápolás, arcápolás, sminktermékek és egyebek.

Testápolás

Treacle Moon those lemonade days citromos tusfürdő: Ettől a márkától már korábban használtam a vaníliás verziót, amit imádtam, igazi süti illatú. Ez is ugyanolyan hihetetlen jó illatú tusfürdő, nagyon citromos, nem mű vagy más, jól habzik, sokáig elég és ráadásul nem tesztel a márka állatokon! Akciósan az 500ml 800Ft körül van, ilyenkor szoktam beszerezni. Ez igazi nyári tusfürdő volt, ezért télre valószínű valami más illatot fogok választani, de megszerettem ezt a márkát.
Újravenném-e? Igen.

Nivea kakaóvajas zuhanyzás közbeni tusfürdő: a sima testápolókkal még hadi lábon állok, télen használom szívesebben őket, a nagy melegben pedig áldás volt ez a gyors testápolózás. Az illata nagyon tetszett, engem vaníliás-csokis sütire emlékeztetett. Mindig puha volt utána a bőröm, előfordult, hogy jobban le kellett mosnom, mert úgy éreztem, marad egy fura réteg a bőrömön, de ez hála ritka volt. Nehéz volt kinyerni az utolsó használatnyit, pedig sok volt még benne, így inkább szétvágtam. :D
A 250ml 1300Ft körül van.
Újravenném-e? Akciósan, más fajtát is szívesen, de télen a hagyományosak lesznek porondon, szóval most nem.

Adidas Get ready! deo spray: Szuperül beváltak nálam az Adidas spray-k. Ennek az illata édeskés-gyümölcsös, tetszett, főleg, hogy nagyon tartós és hatásos, a nagy melegekben sem kellett aggódnom a kellemetlen szagok miatt. A 150ml-es kiszerelés 950Ft-ba kerül, de sokszor akciós szerencsére.
Újravenném-e? Igen, már többször is újravettem, más illatokban is.

Magnificora Intense Pour Pink parfüm: oh igen, minket is behúztak, de hála 6000Ft-ért kaptunk 3darabot, ebből lett egy ajándék is, utólag nem bántuk. Azóta is viccelődünk M.-mel hogy "garantáltan egy évig, azaz egy évig elég". Nekem nagyon tetszett az illata, kizárólag ruhára fújva használtam, ott sokáig megmaradt az illata. Amúgy nem fogok kidobni, mert ez az a parfüm, ami még a kapcsolatunk elején használtam és valahogy összekapcsolta az agyam, jó érzéssel szimatolom meg mindig. :)
Újravenném-e? Nem.
 Hajápolás

Isana festett hajra való sampon: Szilikonmentes sampon, amit nem tudtam először, mert lekaptam a polcról a Joy-napokon, azóta használtam kisebb kihagyásokkal, tehát sokáig elég volt, ráadásul igen olcsó, akciósan 300Ft. Az illata engem valami erjedő gyümölcsre emlékeztet, de hála az égnek nem marad meg a hajban. Habzik, nem túl folyós. Egyébként szép fényes lett tőle a hajam és könnyű volt kifésülni.
Újravenném-e? Talán, most van rengeteg más samponom, így azok élveznek elsőbbséget, ha kifogok és nem találok valami jót, akkor igen, tartaléknak mindenképpen jó. A balzsamját vettem meg most, akciósan, próba alapon.

L'oréal Prodigy festék balzsama: Magáról a festésről itt olvashattok. Ez a balzsam jár hozzá. Őszintén nem csinált semmit, az illata nagyon tetszett amúgy és az állaga is nagyon sűrű, tetszett, de a hatása nem volt jó. Aztán most volt a következő festés és valami történt, mert működik! Nagyon puha és fényes tőle a hajam. Egyetlen gondom, hogy nem olyan könnyű kinyerni belőle a balzsamot az első használat után, mert többre elég, a tubusa túl merev, kicsit imádkozós.
Újravenném-e? A festéket is, szóval igen.

Toni & Guy sötétbarna hajra való színélénkítő balzsam: Hatalmas kiszerelés, amiben furán kellemes illatú, csillogó barna elég sűrű állagú balzsam van. Pumpás, ami áldás a hajmosáskor, de a kinyerésnél a végén nem, ezt is fel kellett nyitnom, mert több használatra elegendő volt még benne. Sajnos gyorsabban zsírosodott tőle a hajam és alig hidratált, picit seprű lett tőle, ami nagyon nem tetszett, hisz ezért balzsam, ugyan fényes lett tőle, sötétebb lett a színe a hajamnak, de ennyi. A 250ml 2500Ft körül van.
Újravenném-e? Nem, drága és nem hidratál.

L'oréal Excellence hajfesték balzsama: Ez az a balzsam, amit szeretném, ha vödörben árulnák, mert imádtam! Annyira sajnáltam, hogy pár használatra volt elég. Látszik is, mert az utolsó cseppekért is felvágtam. :D
Az illata is tetszett, de nagyon puha volt tőle a hajam és könnyed, nem zsírosodott.
Újravenném-e? Ha árulnák önállóan, simán!

Pantene festett hajra való balzsam, utazó méretű: Az illata kellemes volt, közepesen volt sűrű és hidratált, a kis mérethez képest sokáig használtam, főleg az utazós szettemben volt. 130Ft-ért hoztam el a DM-ből, mert ki volt árusítva.
Újravenném-e? Ha ismét látnám ekkorában, ennyiért, tuti.

Arcápolás

Neutrogena Visibly Clear Blackhead eliminating tonik: Ez még a régi csomagolás. Eleinte kipirosodott tőle az arcom, ezért félretettem, majd kapott még egy esélyt és bevált. Azóta lényegesen kevesebb a pattanásom, a homlokom abszolút nincs már mitesszer, az orromnál is sokat segít, szépen összehúzza a pórusokat. El kell találni a mennyiséget, a túl kevés semmit nem csinál, a túl sok után pedig zsírosodik az arcom. Akciósan szoktam lecsapni rá, a 200ml 1200Ft körül mozog.
Újravenném-e? Igen, már meg is történt.

 Eveline Pure Control SOS Step 1: lemosó, hámlasztó és maszk egyben. Én elsősorban lemosóként használom, napi 2x, reggel és este. A cink és szalicilsav tartalma nagyon tetszik az arcomnak, meglátszik, ha nem használom. A mitesszereken és a pattanásokon is sokat segített, előbbiekkel szépen küzd, utóbbiakat pedig leszárítja. Heti 1-2x használom maszkként, amíg lezuhanyzom, addig hagyom fent, ilyenkor arctisztító szivaccsal mosom le és imádom, hogy puha, selymes lesz a bőröm. Ez már a 3. tubus volt. Szépségbolt.hu-n szoktam venni, ingyenes szállítás napon, ott alapból 750Ft.
Újravenném-e? Már meg is történt, van 1 tartalék is.

Eucerin AtopiControl SOS bőrnyugtató krém: nagyon sok idő alatt használtam el, arcra nem vált be, de a lábamon lévő foltra igen, azóta nem viszket. Részletes teszt itt.
Újravenném-e? Nem, nem az én bőrtípusomnak való.

Tesco Value vattakorong: Olcsó és jó, nem esik szét, jól szívja a nedvességet, kellően vastag. A 80db 200Ft körül van. 
Újravenném-e? Igen, meg is történt, van 3 csomag a szekrényemben.

Smink és egyéb

Isana mandulás körömlakklemosó: Már a sokadik flakonnal használom el, mindent lemos, jó az illata, nem fojtó, terjengős. Akciósan Rossmann kártyával, 10%-os kuponnal verhetetlen az ára.
Újravenném-e? Igen, meg is történt.

Mometason sandoz 50 mg orrspray: azért került be, mert amikor beteg voltam a nyár elején, annyit fújtam az orrom, hogy szép piros volt és hámlott, éjjel nem aludtam. A dokitól ezt kaptam, napi 2x2fújás és ez innentől megszűnt, később is ezt kértem! Szóval, ha van ilyen gondotok, tudom ajánlani, vényköteles, de kérni lehet általában a dokitól.

Avon Nail Experts Peel And Brittleness Solver körömerősítő: átlátszó körömerősítő gyenge, törékeny körmökre. Amíg gyakran festettem a körmöm, alapnak használtam és teljesen meg voltam vele elégedve. Hamar sűrűsödik sajnos, de lakkhigítóval tartható az állapota. Amióta nem festem annyit a körmöm nem vettem újra, ezt elhasználtam és ennyi. 1200Ft körül van a 12ml, akciósan érdemes venni.
Újravenném-e? Ha festeném a körmöm, igen, de most nincs rá szükségem.

Avon Kohl szemceruza: fekete, a színe nagyon szép, a satírozó részt szeretem, most is használom néha máshoz, de sajnos nem tartós. Vízvonalon egyáltalán nem, szemhéjon csak satírozva. 3 darabot használtam el összesen az évek alatt, van még egy fél, az a táskámban van, vésztartalék szemceruzának. Azt hiszem 1500Ft körül mozog az ára a 4g-os ceruzának, ami így elég sok. Kár érte.
Újravenném-e? Nem.

Alverde Eyecatcher szempillaspirál: minimálsminkem elengedhetetlen kelléke, annyira szépen dúsít, észrevétlenül, mégis szépen kinyitja a tekintetet. Főleg, hogy később nem kell sokat bíbelődni a lemosásával.
Újravenném-e? Már megtörtént.


Remélem tetszett nektek az elfogytak poszt első része és a későbbiekben is szívesen olvasnátok ilyet, ezt jelezzétek nekem, ha szeretnétek! :)
Nálatok mi fogyott el mostanában?

4 megjegyzés:

  1. Szeretem az elfogyott dolgok bejegyzéseit. Itt meg lehet említeni , mindent ami volt, azokat is, amikról az ember nem ír posztot, mint a vattakoron, vagy párszázas tusfürdő, sampon. A haul bejegyzéseket kis kipróbálassal és kedvences hasonló okokból tartom hasznosnak, sok dologról rövid tömör vélemény.
    Jó ötlet és ideális a mennyiség is.

    VálaszTörlés
  2. Na a Magnificora engem is megtalált, hihetetlenül meggyőző volt a csaj, nekem azt hiszem a Happy illat volt meg, amit sikeresen leejtettem, letört a pumpája, amit nem lehetett megjavítani, így dobhattam ki , félig volt még az üveg :S

    VálaszTörlés
  3. Igen, pont ez jutott nekem is eszembe, hogy pl. a vattakorongról nem lehet teljes értékű posztot írni.
    A későbbiekben lesznek ilyenek :)
    Köszönöm a visszajelzést! :)

    VálaszTörlés
  4. Igen, nagyon durva a marketing náluk! :S
    Uh, sajnálom, hogy ráadásul még ez is rátett :\. Nekünk azt mondták, hogy garanciális, de pl. barátomnak a pasi illat folyik, ha használja, ezért ő mellőzi.

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena