2015. augusztus 21., péntek

Rúzspéntek ~ Max Factor Colour Elixir rúzs + ecset

A Max Factor Studió játékán nyertem ezt a rúzs + ecset szettet és most meg is mutatom nektek, mit tud! 
 Engem már maga a csomagolás is elbűvölt, aranyszínű, nagyon nőies, elegáns, rajta a Max Factor emblémával. Könnyen nyílik, mégis biztosan záródik. Az alján a benne lévő színt adja vissza a színes rész.
Kinyitva a rúzs oldalán is fellelhető az X jelzés és szintén aranyszínű a csomagolás.
Nagy általánosságban ezt kell tudni ezekről a rúzsokról:
Hidratálja és táplálja az ajkakat csodálatos színt kölcsönözve azoknak. A titok a 60%-os Elixir tartalmában rejlik, melyben olyan aktív összetevők vannak, mint shea,- avocado,- és aloevaj, valamint antioxidáns hatású fehér teakivonat. Az Elixir formula hidratálja az ajkakat, melyek akár egy hét alatt puhábbak lesznek, így a magas pigment tartalmú ajakrúzs még intezívebb színnel burkolja be őket, tökéletesen ragyogó ajkakat varázsolva.
 
A képen látható árnyalat a 715-ös, Ruby Tuesday elnevezésű tűzpiros szín, megkopva málnás piros. Ez számomra egy alkalmi árnyat, halványabban használva hétköznapra is használom.


A textúra nagyon krémes, egyáltalán nem szárít, se rá, se alá nem használok hidratálót, gond nélkül. Nem nehéz, mégis magas fedést biztosít és tartós is. Mivel szuperül pigmentált, tehát elég hozzáérni és már fog, ezért nagyon kevés kell belőle, gazdaságos is. Fényes finishe van.
Simán picit felvinni, a szín miatt, valamint borzasztó nehéz a korrekció a pigmentáció miatt. Ezért inkább ujjal vagy ecsettel érdemes dolgozni vele.
Ujjal enyhébb színhatást lehet elérni, persze itt is , de az ujjakat is jól megfogja. (alapos kézmosás ajánlott utána!)
Ecsettel már erőteljesebb a szín is és ezzel lehet a legprecízebben dolgozni vele. Egyenletesen, anélkül, hogy beleülne a ráncokba, szépen felvihető. (a mellékelt képen ezzel a módszerrel dolgoztam)
 

Ez a rúzs azonban fog, tehát annyira nem csókálló. :) Cserébe azonban nagyon lassan kopik, persze ellensége az evés-ivás, a poharakon/szívószálakon garantáltan ottmarad a nyoma, de este is van mit még lemosni, ami vízálló sminklemosóval a leghatékonyabb.



Röviden pedig írok még a hozzá kapott ecsetről is, aminek hihetetlenül örültem, ugyanis kívánságlistás volt! 
Igazán táska/utazás barát megoldás, hogy az ecset kupakja egyben a hosszabbítója is, amit ha összeillesztünk, egy hosszú, ám de stabil ecsetet kapunk. Magában pedig picike, toll méretű ( M. felkapta az asztalomról, amikor tollat keresett és majdnem írt is vele :) ) 
A fekete testen szép az ezüst felirat. Közepes méretű az ecset. A barna szőre szépen vágott, formázott, nem állnak ki szálak és puha, de nem csiklandoz. Én nagyon jól tudok vele dolgozni és abszolút elégedett vagyok vele. Könnyen mosható és gyorsan szárad. 
A rúzs ára a drogériákban egyébként 3500 Ft körül mozog, ami nem kevés, de egy igazán multifunkciós színért, amiből ennyire kevés kell (és ha akciós ráadásul) szerintem megéri!

Ti milyen rúzsokat szerettek? Milyen Max Factor termékeket szerettek?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena