2015. augusztus 14., péntek

Rúzspéntek ~ Aden folyékony, tartós rúzs

A blog Facebook oldalán volt egy kis közvélemény kutatás és most jön is az első rúzs tesztje, rúzspéntek alkalmával!
 

Akik olvasták a júliusban történt posztot vagy követnek Facebookon, azok láthatták, hogy még az Aden cosmetics nyereményjátékán szerencsém volt és egy folyékony rúzzsal gazdagodtam, amit most bemutatok nektek.

A csomagolás nekem nagyon tetszik, üveghatású négyzet alapú hasáb, ami átlátszó, a tartalom látszik, tükrözik a színt, amit rejt. Könnyen lecsavarható a kupak, de a nyaka (mint a képen is látszik) összekenődik, később még jobban ilyen lett), ezt nehéz kiküszöbölni, mivel ha a kupak tekerős része olyan lesz, vége, visszakeni, de én azért letörlöm mindig.
 
A folyékony ajakrúzs egy gyors mozdulattal felvihető. Briliáns fényt, optimális hidratálást, hosszan tartó fedőképességet és dús ajkakat biztosít. Fényűző, fénylő hatást nyújtó termék, amely nem ragad.

Az applikátor pálcájának hossza számomra pont jó, könnyű vele dolgozni, a vége sem csikizi a számat, ami nálam gyakori gond. Egyetlen pici hibája van: ha erősebben nyomjuk rá, a festék kimegy a végére, és a száj szélére többet visz fel. Egyébként le kell húzni egy keveset az üveg szájánál, mert többet vesz fel a kelleténél.
A festék nem túl sűrű, de nem is túl híg, jól eltalált. Az illata tipikus, édeskés rúzsillat. A 13-as Sweet peach árnyalat nagyon szép, visszafogott, mégis mutatós, rózsaszínes árnyalat.

Ajánlott korábban aláhidratálni, nem közvetlen előtte, hanem hagyni, hogy az ajakápolót felvegyék az ajkak. Ha közvetlenül előtte kerül rá, akkor nem lesz túl tartós. Nagyon minimálisan szárít csak. Én rászoktam, hogy szájfénnyel tuningolom, hogy picit élénkebb legyen, csillogjon. Ezzel valamivel csökken a tartóssága. (a képen a H&M-es szájfényt kentem rá)
Gyorsan szárad, nem lesz csontszáraz, ennek ellenére nem hagy nyomot sehol és semmin, még akkor sem, ha megnedvesítjük az ajkainkat. A legnagyobb piros pontja pedig, hogy nem ragad! A korábbi ebay-es matt rúzs itt vérzett el...
Minimálisan beleül a ráncokba, de nálam pl. ez mindenféle rúzsnál előfordul.
Ha nincs alatta közvetlen előtte felkent ajakbalzsam vagy egyáltalán nem kenünk fel (akinek nem hajlamos a szája a kiszáradásra) akkor bizony nagyon sokáig, akár 8 órát is kibír. Az evés az egyetlen nagy ellensége. Ennek ellenére lemosni eddig 100%-os eredménnyel csak sminklemosóval tudtam.

Ahogy a képen is látszik, nagyon szép szín, világos bőrhöz is jól passzol.
Szerintem a kopása rendben van, ennyi minden után abszolút vállalható és még mindig élénk, inkább csak a szájfény kopott le, mert a lemosás után, ahogy a mellékelt kép mutatja, maradt bőven a sminklemosó kendőn (arról is lesz teszt).

Egyébként a termék 7 ml-es, több, nagyon szép árnyalatban kapható az Aden cosmetics webáruházában, fodrászkellékesekben, 1200Ft-ért. Állatkísérleteket nem végző cégről van szó, ami szintén nagy előnyük! :)

Mi a véleményetek? Ti milyen Aden termékeket használtok?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena