2015. július 15., szerda

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Kedvenc és hasznos alkalmazásaim

A VKP keretein belül bemutatom milyen alkalmazások vannak a telefonomon, amiket hasznosnak találok.


Sony Xperia L okostelefonom van, amit imádok, hiába nem számít már nagy hűű-nek, nekem megfelel.

Lássuk az én kedvenc alkalmazásaimat, betűrendben, mert nem akarok kihagyni egyet sem.

Akksi: widget mutatja mennyi idő van hátra a lemerülésig az adott töltöttségi szinten, ami alkalmazkodik a használathoz. Nem mellesleg többféle kinézet közül választhatunk.

Candy Camera: egy szépség/szépítő kamera, amivel már a kép elkészülte előtt filtereket, hatásokat lehet a képhez adni, utólag pedig rengeteg extra közül választhatunk. Beleszerettem!

Emoji Keyboard: ezzel a billentyűzettel tudom bárhol használni a különböző hangulatjeleket. Ebben még a "régebbi" fekete-fehér (számomra jobban kivehető) jelek vannak.

Facebook: csak nézelődni, maximum lájkolni szoktam ezen keresztül, inkább elmentem a linkeket, hogy gépről később megnézzem az adott dolgot. Valahogy gépről jobban szeretek írni, utazás közben vagy gép hiányában néha posztolok telefonról, ilyenkor hasznos. Sajnálom, hogy borzasztó sok helyet foglal.

Feljegyzés: sok-sok receptet írok ki ebbe, ha nincs kedvem kivinni a konyhába a gépet vagy nem akarom a leendő maszat miatt. Általában ide szoktam a bloggal kapcsolatos dolgokat is gyorsban  leírni, ha nincs a közelben a noteszem, pl. lefekvés után lusta vagyok felkelni. Vonatmenetrend és címek, filmcímek is vannak elfekvőben rajta. :D
 
Instgram: azt hiszem nem kell magyaráznom ezt a képmegosztót. Gyönyörű képek, érdekes emberek, márkák és újdonságok, játékok. @norah8051 néven találtok meg engem.

MyTelenor: itt szoktam ellenőrizni mennyi adatforgalom/mp van még a havi keretből. Hasznos számomra, hogy nyomon követhetem ezeket a dolgokat.

Naptáram: periódus naptár, ami minden tünet/hangulat bejegyezhető, szerkesztőek ezek ráadásul. A gyógyszerjelzője szuperül működik, jelez időben. Külön, picike, diszkrét widget van arra, hogy még hány nap van hátra a kritikus időszakig. Állatkák közül lehet választani, nekem most zsiráfom van. :)

Skype: ezen keresztül szoktam a szüleimmel és M.-mel üzenetet váltani. Telefonálásra nem használom.

Szókereső: ha várnom kell valahol, akkor ezzel foglalom el magam. Nagy ritkán játszunk egymás ellen M.-mel.

TagForLikes: innen szoktam hashtag-eket kimásolni Instagramra, de hiányolok azért pár kategóriát, viszont rengeteg időt és energiát spórolok ezzel. Sajátokat is elmentettem már.

Zedge: háttereket, csengőhangokat szerzek be ennek segítségével, szeretem, hogy így nem kell szerkesztgetnem a zenéket, képeket. A sok-sok kategória tetszik, lehet válogatni.

Készítettem nektek egy képet az összesről, egyben. A bal felső sarokban az Akksi és a Naptáram widget van, mutatóba. :)


Várom a többiek bejegyzéseit, hogy ki, milyen alkalmasokat kedvel. :)
Remélem az enyém tetszett! 

2 megjegyzés:

  1. Facebook és az instagram nálam is kedvenc!
    A candy camera érdekel rá is keresem ;)

    VálaszTörlés
  2. Remélem Neked is tetszik majd! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena