2015. május 12., kedd

Vichy Idéalia TESZT.

A Vichy Idéalia nappali kréme érkezett meg hozzám több, mint 1hónapja és azóta aktívan használom. Így mostanra megérett a véleményem is, amit ebből a bejegyzésből megtudhattok!



A mintát egy bőrdiagnosztika kitöltése után lehetett megkapni és nekem ez alapján az Ideália nappali krémét sikerült megkapnom, abból is a normál/zsíros bőrre való változatát.
Viszonylag sokat kellett rá várni, mivel a lezárás után egy hónapra érkezett meg a kis buborékfóliás csomag. De megérte! Benne lapult egy levél társaságában a kocka alakú doboz.


A doboz tartalma a 15ml-es kis üveg tégely, ami a nagy hasonmása. Nagyon tetszik, hogy nem egy műanyag tubusban vagy egyszerűen papíros-műanyagos tasakban adták, igényes, nőies.

Lecsavarva a tetejét a halvány rózsaszín, tiszta, friss, mégis édeskés illatú krém fogadott. Hihetetlen kellemes, azonnal beleszerettem. A textúrája nagyon könnyed, lágy, nem zsíros.

Mit lehet még tudni róla:
Bármilyen korosztály használhatja, arcszín megkötés sincs, ami valljuk be előnyös dolog. A legérzékenyebb bőrön is alkalmazható, hipoallergén és parabénmentes, bőrgyógyászatilag ellenőrzött (érzékeny bőrre is). Nyugtató és regeneráló Vichy termálvíz van benne.
A benne található kombucha terapeutás, antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik. A Vichy Laboratoires az első olyan aktív hatóanyagnak tulajdonította, amely képes átalakítani a bőr minőségét. Fekete tea kivonat, AHA-t, vitaminokat és polifenolokat tartalmaz: egy ritka kombináció, ami a bőr minden rétegére hatással van.

Arclemosó, tonik és pattanások elleni gél (ezekről a korábbi Aknéstop sorozatban olvashattatok) után használom.


Felkenve azonnal beszívódik, nem is érezni pár másodperc múlva, hogy egyáltalán van a bőrömön krém. Csak a puhaságot és a simaságot.  Mattra szárad, a sminket pedig szinte mágnesként vonzza, nagyon szépen lehet rá sminkelni.


Bár a képeket a bőröm egyik rossz időszakában készítettem, de azért szerintem látni a különbséget. :)


Sokkal élettelibb az arcom (a piros pöttyöket sajnos kiemeli, de kb. fél óra múlva ez eltűnik, ezek a képek a felkenés után 10perccel készültek), a bőröm rózsaszínes tónusát kiemeli, kisimul az egész. Smink nélküli napokon is jó hasznát veszem, mert alapozó nélkül egységes lesz az arcom.
Sőt este a smink lemosása is könnyebb, másnap reggel pedig kifejezetten szép az arcom, mint aki 1 napot aludt :D Tényleg összehúzza a pólusokat, nem komedóképző, ami hatalmas pozitívum számomra!

A mennyiséget el kell találni, ahogy általában a hidratálóknál, hisz ha túl sokat viszünk fel, akkor zsírosíthat.
Nincs benne fényvédő! Ezt érdemes figyelembe venni, önmagában így nem igazán ajánlom, csak ha kiegészítjük. Nekem az alapozómban van 20-as fényvédő, ezért ez egyáltalán nem gond.
Nem csípett, semmit, még az esetleges sebeket sem, ami elég ritka, mégis elősegítette a gyógyulásukat.
Vannak szárazabb foltok az arcomon (szemöldök felett, orr mellett) és ezeket kiválóan hidratálta, egész nap puha maradt, nem hámlott.

Ha az árát nézem, elsőre dobtam egy hátast, hogy "úristen, mennyi?", majd a használat után, mikor rájöttem, hogy milyen kevés kell belőle és cserébe ilyen frissnek, teltnek néz ki az arcom, nem annyira sokalltam az egyébként 6.000Ft körüli árát (akciókat ki lehet fogni) amiért 50ml-t kapunk. Ami ha beválik, mivel nálam elég kevés krém működik megfelelően, megéri az árát.

A termékcsalád többi tagja is felkeltették a figyelmemet, főleg, hogy most dobták piacra az új, éjszakai krémjüket. Én kifejezetten a szemkörnyékápolóra és a BB krémre lennék kíváncsi.

Nektek van olyan termék, amit szerettek a Vichy-től? Esetleg ebből a termékcsaládból?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena