2019. február 11., hétfő

Valentin-napi ruha ajánló - Manzara webshop


Közeleg a Valentin-nap és tudom, elég megosztó ünnep, de úgy vélem, hogy ez csak egy újabb lehetőség, hogy igenis figyeljünk egymásra, elmenjünk vacsorázni kettesben vagy randizni egyet és minőségi időt tölteni szerelmünkkel.
Az internet ilyenkor jobbnál-jobb Valentin ajánlatokkal van tele és hát, a női szívet (és a férfiakét is!) megdobogtatja egy-egy szép ruhadarab. Én most a Manzara ruha webshop oldalán nézelődtem és szedtem össze pár randi ruha tippet Nektek.




Azt vallom, hogy egy ízléses fehérneművel kezdődik az alaphangulat, mert, ahogy Te érzed magad, az kihat a környezetedre!
Magam kifejezetten rajongok a body-kért, szerintem nagyon szexik, egy kis alakformálással egybekötött sejtelem. Kell ennél több Valentin-napon? 

Azért a fenti linken találtok merészebb fehérneműket is, ha azokat kedvelitek! 



Ezek fölé pedig aztán bármi jöhet, attól függően hová mentek, mit csináltok.
Például egy mozgalmas várósnézős, kirándulós randira a hűvös időben érdemes meleg ruhadarabokat választani, nehogy a Valentin-nap után közös szipogás legyen!Pihe-puha pulcsiban a pasi alig várja majd, hogy megérintsen!



Ha pedig étterembe/színházba/elegáns helyre mentek, jöhetnek a női ruhák, amik alá, ha fázósak vagytok, vehettek egy meleg harisnyát! Ezekben a ruhákban nem lehet nem nőnek érezni magunkat!



Illetve ha még keresitek az ajándékot a pasiknak, nézzetek be a férfi részlegükre is! :)
Érezzétek jól magatokat! :)



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena