2016. július 5., kedd

Teszt | Perspirex Comfort izzadásgátló

Még mindig újdonságnak számít a Perspirex izzadásgátlója, ami hosszútávú megoldást kínál, én is kipróbáltam!
Az izzadás annak ellenére, hogy teljesen természetes folyamat, nem túl kellemes, főleg ha túlzott mennyiségben és kellemetlen szaggal társulva jelentkezik. Az izzadságfolt, a szagok és maga a tudat is roppant kellemetlen szituációkat szül, hát még ha ez fokozódik, például nyáron. A Womanity fesztiválon járva egy számomra be nem vált dezodorért cserébe kaptam a Perspirex Comfort 5ml-es izzadásgátló mintáját. Az elmúlt pár hét hősége tökéletes körülményeket teremtett a teszteléshez!

Dániában gyártják, 3 verzió is rendelkezésre áll (Comfort, Plus és Original), jelenleg kis hazánkban a DM üzletekben és a Takemeshop.hu oldalán vásárolhatjátok meg. Az eredeti kiszerelés 20 ml illetve a másik kettő az 25 ml. Az ára 4499Ft, ami elsőre drágának tűnik, viszont mivel heti 2x elég használni, sokkal tovább elég, mint a sima dezodor.
Természetesen a túlzott, kóros izzadás okát érdemes felkutatni és azt kezelni, ám amíg például nem jutunk el orvoshoz, átmeneti megoldást nyújthat.
Dobozban kapható, amiben a használati útmutató van az egyébként teljesen hagyomány, golyós dezodor kivitelű termék mellett. 


Ez a Comfort verzió zöld díszítésű dobozt kapott, rajta egy cseppel, egyszerű és egyértelmű.

Amit ígér:

A Perspirex Comfort roll-on a legújabb termékünk, és úgy terveztük, hogy gond nélkül felvegye a harcot még a legerõteljesebb verejtékezéssel szemben is. A Perspirex Comfort segítségével legalább 5 napig elfeledkezhet az izzadásról, és az új CPX Skin Care System technológiának köszönhetõen még az irritációtól sem kell tartania. Ha Önre jellemzõ a testszaggal járó erős és gyakori izzadás, és ez negatívan befolyásolja a mindennapi életét, akkor Önnek nem egy hétköznapi dezodorra van szüksége, hanem egy olyan hatékony izzadásgátlóra, mint amilyen a Perspirex Comfort roll-on.

Tudományosan bizonyított, hogy a Perspirex tartós és hosszan tartó védelmet nyújt az izzadás és az erõteljes testszag ellen legalább 5 napig.

 
Lényegesen nagyobb védelmet biztosít a verejtékezés ellen, mint amit a nemzetközileg elismert osztályozási rendszer * megkövetel az izzadásgátlókkal szemben.
 * az amerikai Food and Drug Administration
  
Extra védelem kellemetlen érzés nélkül. Az egyedi CPX Skin Care System technológiának köszönhetően a Perspirex megvédi a bőrt és minimálisra csökkenti azt az irritációt, amit a hatékony izzadásgátlók okoznak.


Rólam tudni kell, hogy nem mondanám magam túlságosan izzadós fajtának, csak stresszhelyzetben, sajnos olyankor jelentkeznek a szagok is. Valamint télen, amikor egy meleg helyiségbe megyek be a hidegről... Egyébként pedig sportoláskor és a nagy melegben se túl sok hála, engem a foltok zavarnak a legjobban!

A leírásnak megfelelően használtam: esti fürdés után, a megszáradt, ép bőrre vittem fel. Ilyen esetben érdemes előtte való nap szőrteleníteni, frissen szőrtelenített bőrt irritálhat! Az illata uniszex, nem túl kellemes számomra, picit szúrós, de hamar el is illan. Pár percig még nedves a felület, ekkor érezhető, hogy összehúzza a pórusokat, minimális csípő érzés volt, pirosság nem. Nem hagyományos dezodor használat utáni érzés.
Reggel lemostam, már ekkor is száraz volt a hónaljam, de azért még felkentem a saját dezodoromat. Aznap este megismételtem ezt a procedúrát és másnap reggel már teljesen száraz voltam! Lenyomtam egy félórás edzést is a melegben, de semmi!
A zuhanyzás sem nagyon hatotta meg, ugyanúgy hatékonyan működött és így két használat után még 4napig nem volt semennyi izzadság, ez után már egy kis nedvesség megjelent, tehát fokozatosan tért vissza az izzadás és 2nap volt mire teljesen visszaállt a régi kerékvágásba minden. Így célszerű volt elkezdeni használni mellé a saját dezodoromat, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés. Tehát két használat után 4 napig teljesen száraz voltam, összesen pedig 6 napig tartott a hatása! Szuper szerintem! :)
Számomra furcsa érzés volt egyébként az izzadás hiánya, mindig számítottam rá, de ugye nem történt semmi.

Hosszútávon nem szeretném ezt a folyamatot felfüggeszteni, főleg, hogy az izzadás, a méreganyagok távozása valahol máshol megtörténik és nagyon nem vágyok rá, hogy ez az arcomon történjen meg. Ha sportolok, akkor utána megfürdök, a melegben pedig azért jól jön az izzadás, egy kis szauna hatás. Viszont most a közelgő esküvős időszakban (3 vár ránk idén nyáron) jól fog jönni, hogy a ruhákon nem lesznek foltok! Így még a kis minta is sokáig ki fog tartani, az tuti!
Télen lehet jobban jönne több időre, nem sokra akkor sem, max egy hétre, hogy a felsőkön ne látszódjanak a foltok és ne érezzem magam kellemetlenül, mert hidegből melegbe jövés-menéskor nincs egyáltalán melegem, mégis megizzadok... Azt hiszem akkora fogom beszerezni a teljes kiszerelést, hogy ha tudom, hogy rohangálósabb napok jönnek, ezzel enyhítsek a dolgon.

Ti milyen izzadásgátlót használtok? Mit gondoltok a hosszútávú megoldásokról?

2 megjegyzés:

  1. Nemrégiben kaptam lehetőséget Kremmanian , a nagyméretű termék tesztelésére. Nekem is nagyon bevált a termék , azóta szinte semmi izzadás. Nagyon szeretem:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól ki lett találva! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena