2016. június 29., szerda

Teszt | ColourPop szemhéjfestékek, highlighter, szemceruza

Már jó ideje érkezett meg hozzám egyenesen Kanadából Ilditől ez a kis csomag, amit nyertem nála és most be is mutatom Nektek őket!
Hatalmas mennyiségű pukipapírba (és egy kis ajándék cicaszőrrel) csomagolva érkezett meg a kis csomagom, amiben összesen 6 ColourPop termék lapult. 

ColourPop Créme Gel Liner - Call me
A csomagolása nagyon szép, csillogó, egyszerű. A végén lévő kék szín miatt azt hittem, hogy kék szemceruza lesz, aztán ahogy kinyitottam, rájöttem, hogy ez a szín nem jelent ott semmit és egy matt középbarna, tekerős szemceruza fogadott. Igazán matt barna szemceruzába ritka belefutni! Az állaga kenve nagyon krémes, könnyű vele dolgozni, erősen pigmentált, azonban ez után jön a meglepetés: megszárad pár pillanat alatt és utána onnan meg se mozdul! Tehát ezt nem lehet korrigálni szemhéjon pl fülpiszkáló pálcikával, de satírozni sem, mert csak húzza a szemhéjat és lepotyog darabokban. Viszont melegben és zsírosabb szemhéjról képes hamar eltűnni nyom nélkül, amit furcsállok. Így most a melegben biztos nem fogom használni, viszont hűvösebb időben jól működik. Egyébként nem vízálló, tehát sima vízzel is lejön, gondolom ez az oka a fent említetteknek.


ColourPop Super Shock Cheek highlighter 

Wisp
Ez a csomag legnagyobbja, 4,2g-os, hihetetlen mennyiség! Gyöngyházas, barackos-aranyos szín, rengeteg selymes csillámmal. Nagyon szép, visszafogott sminket lehet vele készíteni, vezeti a fényt, egyenletesen kopik, nem ül bele a bőrbe.


ColourPop Super Schock Shadow szemhéjpúderek

Fringe
Ezek már kisebbek, 2,1g-os kiszerelések, de ez a metál pezsgő szín az, ami nagyon sokáig elég lesz szintén, mert ennek már a csillámossága számomra a mozgószemhéj közepére elég. Erőteljes és feltűnő, viszont könnyű beledolgozni más színekbe, hogy feldobjuk azokat.


Game Face
Na ezt a színt én nem tudom hová tenni, aranyos-barnás árnylat, de a szemhéjra ez nem akar felapplikálódni! Oda maximum egy kis leheletnyi arany és a sok-sok erős csillám jön. Az ecsetre is csak nagyon-nagyon nehezen kerül szín. Így ehhez nyúlok a legkevesebbet, mert nálam nem akar működni.


Bandit
A matt szemceruza tökéletes párja ez a matt rozsdás-barna szemhéjpúder. Szuper a színe, könnyű felvenni, eldolgozni, picit porzik csak, de ez megbocsájtható. 


Weenie
A kakukktojás, mert bőrön már sokkal visszafogottabb, inkább ez is egy vöröses-barna árnylatba megy át. Meglepetett, mert egy rózsaszínes-barnás árnylatra készültem ránézésre. Azonban ez is nagyon szép, bár ezt is kicsit nehéz felvenni ecsettel.



A szemhéjpúderek "dinómintázata" nagyon tetszik, különösen a pigmentáltság, hihetetlen, még akkor is ha ecsettel van, amelyik nem akar együttműködni. Az állaguk különleges, mert ahogy belenyúltam éreztem, hogy puhák, de nem krémesek, csak lágyak, púderesek, látni a képen a benyomódást, pedig csak egyszer nyúltam bele. Nem találkoztam még ilyenekkel korábban, elsőre fura volt. Meg kell tanulni bánni velük, mert nem olyanok, mint amikhez szokva vagyok. A csomagoláson a menetes rész lehetne rövidebb, örökkévalóságnak éreztem egymás után lecsavargatni őket. :D A dobozuk külön tetszik a cuki feliratokkal "made with love in the U.S.A." és "made in the city of angels".
Innen is köszönet Ildinek a csomagért!

4 megjegyzés:

  1. Kézzel a legjobb ezeket felvinni, próbáld meg úgy. Pár színem nekem is megvan, köztük a Weenie is, ujjal egyszerűen meseszépen pigmentált :). Ezeknek a szemhéjfestékeknek ez a trükkje. A highlighter nekem Beautyblenderrel a legszebb és konkrétan egész nap rajta van az arcomon. Nagyon imádom <3

    VálaszTörlés
  2. nagyon jók lehetnek ezek a szemhéjpúderek, Szép színeid vannak!!!
    A külföldi youtube bloggerek áradoznak róla, én aliexpresszről rendeltem 598ft-ért a smash árnyalatban ez egy arany bronzos színű! :)

    VálaszTörlés
  3. @Niki: Eddig tényleg a kézzel vált be a legjobban, bár mindet nem próbáltam még így, de most már meg fogom! Hozzá kell szokni az tuti! A highlightert imádom én is, gyönyörű! *-*

    VálaszTörlés
  4. @Szöszi:Köszönöm, valóban szépek és sokáig nem is akartam belenyúlni, csak nézegettem őket! :)
    Nem is drága akkor, főleg hogy ilyen sok van benne :O

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena