2016. május 11., szerda

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Ha csak 5 blogot olvashatnék...

A mostani VKP keretén belül 5 blogról írok, akiket olvasnék, ha úgy adódna, hogy le kéne szűkítenem a listámat. Remélem azért ez sose fog bekövetkezni!



Ő az első blogger/vlogger, akit követtem, lassan 5 éve már, hogy rendszeresen olvasom/nézem és tőle nem is válnék meg soha. Annyira megszerettem. Nagyjából az egyetlen teljesen angol nyelvű blog, amit szeretek, mert könnyű a nyelvezete, közvetlen és emberi. A posztok ritkábbak, de cserébe szuperek! Végigkövettem mindkét (sőt legutóbb a majdnem 3.) terhességét, annak ellenére, hogy annyira nem érint, mégis kíváncsi voltam és tetszett.


Szerintem őt senkinek nem kell bemutatnom! :) Bizony ő is az elsők között volt, akiket követni kezdtem közel 5 évvel ezelőtt. Bármit elolvasok tőle, mert a személye fogott meg. Nála is végig követtem a babavárást, tetszett és szeretem, hogy Szandra önmagát adja, barátságos és kedves!


Ildi stílusa tetszik, imádom, hogy ki meri mondani, amit gondol, legyen ez szép vagy mégsem. Vagány csajszi és ezt vállalja is. Sajnálom a fizikai távolságot köztünk, de örülök, hogy rátaláltam a blogjára, így legalább egy kicsit közelebb van. A cicák plusz pontot érnek! :)


4. Djkaty Beauty
Őt is régóta követem, szintén plusz pontot értek a cicák, annyira szeretem a hangját, mindig megnyugtat, az összeszedettségét, a kedvességét és a kisugárzását, olyan pozitív a személye! :) A körmös és sminkes posztokat kedvelem tőle, mert mindig olyan szépek, még az egyszínű körmök is.


5. Krémmánia
Ami nélkül nincs élet. Az újdonságok, a kedvencek és a többi infó mindig, mind nagyon hasznos és nem mondnék le róla. Egyszerűen a legjobb oldal a vásárlások előtt, hogy megtudjon az ember ezt-azt. A mobil verzió sem utolsó, tehát a boltban is lehet csekkolni.


 Ezen kívül egyébként én még legalább 20-30blogot tudnék mondani, akiket imádok olvasni és szeretném is a jövőben, szóval remélem soha nem kell 5-re korlátoznom őket. :)

2 megjegyzés:

  1. Ó, hát blogajánlóért jöttem, és meglepve találtam itt az én blogomat is. Nagyon örülök, hogy kedvenc Nálad, és remélem, a továbbiakban is az marad majd. A cicáknak pedig átadok egy-egy simit a nevedben :-)

    VálaszTörlés
  2. Ugye milyen dolgokra lehet bukkanni? :) Tuti, mindig szeretek hozzád menni legyen szó bármiről, jöhet, a cicákkal kétszer nézősek a dolgok! :) :D

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena