2016. április 22., péntek

Tavasz tag 2016

Ezer éve nem volt tag, de a tavasz középső hónapjában, amikor már tényleg érezzük, hogy jó idő van és ez a tavasz, ideálisnak láttam az időpontot kitölteni ezt a kis tag-et újra!

Melyik a kedvenc tavaszi sminkterméked?
Most befutó a rúzs, végre nincsenek vastag sálak, amik elkennék vagy amit befogna véletlenül. Méghozzá a Rimmel Kate Moss Nude kollekció 45-ös árnyalata és az Isadora Perfect Matte 03-as Red Carpet árnyalata. Amúgy pedig a szempillaspirál, amit mindig feldobok ilyenkor. 



Melyik a kedvenc tavaszi körömlakkod?
A márciusi kedvences videóban említett Colortrend Icon és Blush árnyalata az abszolút kedvenc, annyira szépek és meg is leptek, hogy mennyire tartósak!
 

Kedvenc tavaszi virág?
Nárcisz és a jácint. Az illatuk is csodás, nem csak a megjelenésük.


Hordasz tavasszal napszemüveget?
Tavasszal és nyáron is. Bár szemüveges vagyok, azért a kocsiban pl. mindig felveszem, mert a napellenző tuti, hogy nem ott takar, ahol kéne. :D Lassan kéne egy dioptriás napszemüveg.

Miben változik az öltözködésed tavasszal?
Jönnek az ujjatlan vagy póló-kardigán összeállítások és a vékonyabb hosszú ujjú felsők, kiskabátok. Végre nem kell harisnyát húzni a farmer alá, hogy ne fagyjak meg! :D De azért a kiscsizmák még maradnak.

Tavasszal eszel fagyit?
Igen, sőt már túl is vagyok az első igazi gombócos-tölcséresen. 


Milyen a tavasz ott, ahol élsz?
Cegléden a tavasz szeles, de napsütéses, viszonylag ritkán esik hála. Imádom, ahogy a közeli iskola előtti fák elkezdenek rózsaszínbe borulni és bezöldül az egész város! 

Mit szeretsz a tavaszban?
A levegő illatát, hogy érezhetően meleg, a napsütést, a virágokat, a korai napkeltét (még ha emiatt kell a szemkötő) és az egyre később nyugvó napot, ami melegít.

Tavaszi nagytakarító vagy?
Igen, mindig van egy nagy takarítás, szelektálás, amikor minden olyasmitől megszabadulok, amit nem használok. A ruháknál is, mielőbb kicserélődni a tavasz-nyári ruhákra a téli, átválogatom őket. Ennek az apropója a Blogsale is! :)

Tervek tavaszra?
A legközelebbi most a fodrász, pár nap múlva, már nagyon várom, ugyanis nagyobb projekt lesz, nem csak egy sima vágás, de nem lövöm le a dolgot! :) De a legfontosabb most: munkát találni és pénzt gyűjteni!



Ha van kedvetek töltsétek ki Ti is, akár itt kommentben vagy jelöljetek meg a posztban, szívesen elolvasnám a Ti válaszaitokat! :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena