2015. december 6., vasárnap

Mikulás Gift Swap 2015

Idén én is részt vettem a nagy Mikulás Gift Swap ajándékozásban és ma beszámolok arról, hogy mit kaptam!

Rami szervezésében zajlott le idén is a Mikulás Gift Swap, ami végre valahára én is részt vettem  és engem Emy ajándékozott meg, én pedig Bellát.

Most pedig megmutatom mit kaptam Tőle! :)

A csomagolás, hát valami eszméletlen cuki lett, amikor megláttam már nagyon örültem! Alig volt szívem kibontani. :D

Miután azért csak rávettem magam és óvatosan kinyitottam, a sok pukipapír alatt (Emy nagyon biztonságos csomagot küldött! :) ) csupa-csupa szuper, csajos dolog tárult elém! Lássuk is!


Egy ezüst színű, karácsonyi mintás mécsestartó, amiben volt egy hópihés mécses is, gyönyörűen szórja a fényt, annyira hangulatos! A mécsest mondjuk még nem volt szívem meggyújtani. :D
Egy puha, bolyhos barna hajgumi (ez volt az én kívánságom, amikor megkérdezte, van-e valami, amit szívesen látnék a dobozban).
Az Yves Rocher Aranyalma tusfürdőjének mini verziója, az illatával levett a lábamról, annyira kellemes, igazi almás-vaníliás, mintha egy süti lenne előttem! Ez a 2015-ös limitált kiadás.
A két Moyra körömlakkot én magam se találtam volna el ennyire! Az egyik egy gyönyörű gél finishű lila, a másik pedig egy rózsaszínes csillámos lakk. Külön-külön is megállják a helyüket, de én együtt próbáltam ki őket és imádom! Majd nemsokára kerül fel mani az Instagramra.
Emy nem hagyott éhen halni, az biztos! :) Egy csomag Oreo, egy fehér- és tejcsokis Heidi hóember és két Dr Oetker forrócsokival lepett meg (kókuszos és mézeskalácsos ízben). Az Oreo a forrócsokival tökéletes páros lesz, kicsi cukorsokk, de ilyenkor megengedhető! :)
A végére pedig a levélkét hagytam, ami az egészet igazi ajándékká tette. 


 A családom is odagyűlt körém a bontogatásnál és ők is megállapították, hogy olyan, mintha egy nagyon régi ismerős küldte volna a csomagot, aki nagyon jól ismer, ezért pedig hálás vagy Emynek, ez az ő érdeme! Innen is köszönöm szépen a csomagot, egytől-egyig minden elnyerte a tetszésem! <3 :)

Remélem jövőre is lesz ajándékozás és ismét részt vehetek benne! A többiek posztját a lenti linkeken olvashatjátok!
Ezzel is kívánok mindenkinek nagyon boldog Mikulást és sok-sok csokit!

3 megjegyzés:

  1. Jajjj nagyon-nagyon szuper ez a csomag, és a levélke annyira édes :) Szuper ötlet. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon-nagyon örülök, hogy tetszett a kis csomag! :)

    VálaszTörlés
  3. Még egyszer köszönöm! :) Biztos vagyok benne, hogy a rokonok, barátok is szupi ajándékokat kapnak tőled! :) :D
    Igen, a levélke levett a lábamról, anyukámék is olvasgatták még, mondták, hogy nagyon édes! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena