2015. október 14., szerda

Eucerin® DermoPurifyer hidratálók TESZT

Két Eucerin® DermoPURIFYER hidratálót teszteltem az elmúlt időben, az egyik nappali hidratáló, a másik pedig egy fényvédős speciális hidratáló.

Még augusztusban érkezett ez a két kis minta, aminek nagyon örültem, mert sajnos kétségbeesetten kerestem a megfelelő hidratálót, amitől nem lesz pattanásos a bőröm.

Addig rendben van a dolog, hogy elmúlt az akném, de ezt szinten is kell tartani, mivel a hajlam megmarad rá. Erre a problémára nyújt megoldást az Eucerin® DermoPURIFYER termékcsalád, ami 8 termékből áll: 2 nappali arcápoló, egy éjszakai hidratáló, egy aktív szérum, egy arctisztító zselé, egy  mélytisztító arcradír, egy fedő stift és egy mélytisztító tonik.

A hajlam kialakulásának és a látható tünetek 4 oka:
  • Túlzott faggyúmirigykiválasztás
  • Mitesszerek kialakulása
  • Baktériumok abnormális elszaporodása
  • Gyulladás


Eucerin® DermoPURIFYER hidratáló arcápoló



Amit tudni kell róla és ígér:  
Arcápoló gyulladáscsökkentő licochalcone A hatóanyaggal
Az Eucerin® DermoPURIFYER Hidratáló arcápoló csökkenti a mitesszeres, pattanásos bőr problémáit.
Olaj- és illatanyagmentes olaj-a-vízben (O/V) típusú emulzió zsíros, problémás és aknéra hajlamos bőrre. Gyulladáscsökkentő licochalcone A hatóanyagot, antibakteriális hatású decandiolt és a faggyútermelést szabályozó karnitint tartalmazó egyedi összetételével hatékonyan lép fel a bőrhibák ellen, faggyúelnyelő részecskéi pedig láthatóan finomítják a pórusokat és mattítják a bőrt. Ez a mindennapi használatra ajánlott termék kiváló alapot nyújt a sminkeléshez is. 

3400Ft körül mozog az 50ml-es kiszerelés ára.

Amit én tapasztaltam:
Átlátszó-zöldes zselés állagú hidratáló, amit nagyon könnyű eloszlatni. Természetes illata van, lévén, hogy illatanyamentes a termék, az a kevés is csak akkor érezhető, ha direkt szimatoljuk, közelről, elillan amúgy hamar. 
Borsónyi elég belőle és felkenés a bőr nagyon puha lesz, matt (!) és sima. A mattítása pár óráig tart, ha nem sminkelek rá. Finomítja a bőrt, de a hibákon nálam kevésbé segített sajnos.
Tökéletesen lehet rá sminkelni, nem kukacosodik az alapozó, a korrektor. A púder is megtapad benne.
Én ehhez egyébként is ritkábban nyúlok, mivel nincs benne fényvédő, ami egy nappali sminknél számomra fontos, mert gyakran nem használok az egész arcomra alapozót, hanem csak korrektort vagy még azt sem. 

Erre is van megoldás...

Eucerin® DermoPURIFYER Speciális hidratáló arcápoló FF30


Amit tudni kell róla és ígér:  
Glüko-glicerol hatóanyag tartalmával aktívan hidratálja a bőrt, hogy csökkentse az akneterápia miatt kialakuló bőrszárazságot és a bőrproblémák kiújulását.
Az Eucerin® DermoPURIFYER Speciális hidratáló arcápoló FF30 jelentősen csökkenti a szokásos gyógyszeres akneterápia főbb mellékhatásait.
Az Eucerin® DermoPURIFYER Speciális hidratáló arcápoló FF30 megnyugtatja és intenzíven hidratálja a kiszáradt bőrt, ami azért nagyon fontos, mert a bőrszárazság a gyógyszeres aknekezelés egyik leggyakoribb mellékhatása. A termék faggyútermelést szabályozó, antibakteriális és gyulladásgátló hatású, erősíti a bőrbarrier funkciókat és fényvédelmével óvja a bőrt a napsugárzás káros hatásai ellen.
 
Amit én tapasztaltam:
Fehéres-nagyon minimálisan zöldes sűrű krém, az előzőhöz hasonló illattal. Ebből is bőven elég egy kisebb borsónyi. Attól függetlenül, hogy testes krém, könnyű eloszlatni és a bőr is azonnal felszívja, de várni kell vele 2-3 percet, mielőtt a következő fázisba lépnénk, mert sokkal stabilabb alapja lesz így a sminknek. Nem mattít sajnos, de a pórusokat nem tömíti el, ami nálam nagyon fontos, azokból alakulnak ki a pattik.
Nekem ez a krém hozta meg az áttörést, ugyanis amióta használom, azóta lényegesen kevesebb a pattanásom, ha ki is jön egy, ezzel hamarabb múlik el, lehúzza a pirosságot, nem szárad ki a bőröm a pattanástalanítótól. Egyébként nem csípi az érzékeny foltokat és nem is pirosodik ki tőle az arcom.
Így ezt én szívből tudom ajánlani azoknak, akik bőrproblémákkal küzdenek, vagy hozzám hasonlóan igyekszenek fenntartani a bőr állapotát. 

Az 50ml-es kiszerelés ára 3500Ft körül mozog.

Én ezt szerettem volna megvenni a Glamour-napok alkalmával, de sajnos abban a patikában, ahol jártam, már nem volt, a készlet is 1db volt elvileg, a másik mire odaértem, már bezárt. Nagyon szomorú vagyok most emiatt, mert fogyóban van és mivel ez vált be, nem akarok másikat venni. Most a Joy-napokban reménykedem, mert a kuponok között szerepel az Eucerin.

Ti szeretitek az Eucerin termékeit?

2 megjegyzés:

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena