2015. szeptember 25., péntek

~ Glamour napok és szülinapi wishlist!


Két hét múlva már javában a Glamour-napokban leszünk, ráadásul utána lesz közvetlenül a szülinapom is!

Most pedig a végtelen hosszú lista jön, mert fel kell tankolnom és új dolgok is kellenek! Hozzatok rágcsát és kávét/teát/forrócsokit! :D

Ismét nagyon jól össze kell majd szerveznem, mint a Joy-napokat, hisz úgy lehet az ember lánya hatékony és ügyes. Valószínű a DM és a Rossmann magányos program lesz, a többiben pedig M. is csatlakozik, mert bizony ő is lecsapott pár kuponra, rájött, hogy nem olyan ördögtől való dolog ám ez! ;)

Ismét a ruházat, amiben vannak kinézett darabok, mint köntös, mert iszonyatos fázós vagyok télen fürdés után, a vállam főleg.
Ez tökéletes alkalom a melltartó utánpótlásra, főleg egy fekete és egy testszínű a cél, azok hiánycikkek, mert ráadásul még mindig csak náluk találok magamra méretet, formát, ami nem túl push-up-os, max egy vékony szivacsot kap, hogy ne üssenek át az üvegkarcolók. :D Nem tudom, hogy ti ezzel hogy vagytok, de én néha falnak tudnék menni, hogy annyira kevés a normális, lehetőleg nem horroráron!
Őszre/télre vastagabb zoknit is kinéztem már, aminek vastagabb a talpa (igen, az is fázós, de ennek is megvan az oka sajnos), nem csak ilyen mintásat, hanem a sportzoknijukat is. M. kapcsolata ezekkel a sportzoknikkal elválaszthatatlan, így én is merek venni női verziót.
Egy szörnyű otthoni csőfolyás eredményeként elveszítettem a kedvenc (melyik másik?!) házi papucsomat, valami sárga trutyi volt a csőben és nem mentette meg a mosás, ami  egyébként belül egy puha, de mégis tartással rendelkező, egyszerű, masnis, szürke papucs volt. Ennek most utód kell, mert csak mamuszom van, abban viszont képtelen vagyok főzni, takarítani, arra nekem papucs kell, amibe csak belelépek és a talpa kívül műanyag. Ez a 3 fajta levett a lábamról, a cicás külön! Ha nem is F&F, akkor Auchan lesz, ott is láttam olcsó, de számomra pont megfelelő pappert.



Kell egy szemhéjalap, mert eddig egy erősebb korrektort használtam az essencetől, ami az arcomon elütött, de a szemhéjamon egyezik a színe, valami jobb kell, így kihasználom majd a Milani nyújtotta 20%-ot.
Nem akarom lelőni egy leendő poszt eredményét, de egy dolgot elárul az, hogy ide került az Eucerin DermoPurifyer speciális hidratáló FF30: az első hidratáló, ami minden gond nélkül bevált hosszútávon! Lesz teszt, mert szereztem mintát és szeretnék egy nagyot is belőle most már.
Korrektort is kell vennem a színeltérésből adódóan, főleg a szemem alatti karikákra, mert egy másik termékről szintén lesz teszt, de annak az állaga miatt szem alá nem megfelelő. A Catrice Camouflage és az Essence Stay All Day (Rossmann bármilyen dekorkozmetikai termék 25%) jött szóba, ahogy véleményeket olvastam.
Valami új arclemosót be kell iktatnom, mert nem szeretném, hogy a nagy kedvencemet megszokja a bőröm, ezért felkerült a JimJams beauty feketeszappan (Rossmann 50%), már rég ki akarom próbálni, kicsit feledésbe is merült, de most itt a lehetőség. Illetve lehetőség a Nivea is, amiből talán ez a Pure Effect Clean Deeper arclemosó (DM 50%), ami leírás és vélemények alapján jónak láttam, főleg, hogy nem komedogén. 
Kiváló lehetőség, mint már korábban írtam, a Maybelline Master Precise filces tus beszerzésére ez a pár nap. (Rossmann 40%) A tesztet róla itt találjátok!
A Rossmann Isana termékek között vannak kedvenceim, nem is egy, ezért a több termékre használható 30% a kedvező árak mellett nagyon olcsóvá teszik a termékeket, ráadásul ugye van a végösszeg 10% is, ami mindent még olcsóbbá tesz (tudom, hogy rá van írva többre, hogy nem lehet összevonni, de ha nem egy dolgot vesz az ember, ezzel nem foglalkoznak, legalábbis is és idén a Joy-napokon tavaly simán lehúzta a pénztáros azt is, mert mást is vettem, arra pedig él...) amit én most betárazok az: Isana duplapengés borotva, hajlakk, hajhab (Anyukám bármikor meglephető korlátlan mennyiségű hajápolási termékkel :D ) és balzsam.
Fogápolás terén is ráfekvés van, mivel mint kiderült, hogy az akihez szerettem volna menni, magándoki, a körzetim is, így nem kell fizetnem! Ehhez beszerzek majd fehérítő fogkrémet, a Blend-a-med Glamour (DM 50%) és szülinapi kívánságom egy elektromos fogkefe, ami így még kedvezményes is (Media Markt 20%). Valamint szájvizet is beszerzek, a Listerine-ről jókat olvastam, kipróbálom most. (DM 25%) Ha esetleg nektek van tapasztalatotok, osszátok meg velem!
A kedvenc spray dezodoromat is ilyenkor szoktam betárazni, ami az Adidas Action 3 Control, mert szuperül bevált, tényleg izzadásgátló is, az illata visszafogott, kellemes, nem a legolcsóbb, de ha hatásos... így ráadásul 1 áráért 2-t vehetek. (DM 50%)
A Play Boy aftershave ajándék lesz M.-nek, imádom rajta ezt az illatot! (Rossmann 50%)
A Fa kakaós-kókuszos tusfürdője a kedvencem, mert nem szárít, jól habzik és az illata is kellemes, kókuszos-csokira emlékeztető, betárazok majd, mert az Isana tusfürdők sajnos nagyon gyorsan fogynak, hígak.. Ez viszont testes és krémes. (DM 50%).




Szülinapom közeledtével mindenki elkezdi kérdezgetni, hogy mit szeretnék, minek örülnék. Idén ahogy belegondoltam rájöttem, hogy mindenem megvan! Semmi olyan nincs, ami SOS vagy nagyon akarnám, de azért persze van, aminek örülnék, mint fentebb említett elektromos fogkefe és a pinkpanda.hu-n is körülnéztem, ahol két paletta fogott meg: Iconic Pro 1 és Iconic Element.A Chillearings oldalán egy nyakláncot néztem ki és a Deichmann-nál egy piros-fekete táskát.
Persze ezen kívül bárminek örülnék, egy kávézás, egy beszélgetés, stb., hisz a szándék a lényeg! :)

A kuponokat illetően sokat félre tettem, viszem majd magammal, csak konkrét kinézett termék nincs, rábízom az impulzusra, inkább legyen nálam, mint hogy megtetszik valami és nincs nálam...
Egy haul bejegyzésben ti is minden megtudhattok utána! :) 

Nektek mik a kiszemelt termékek? Esetleg valami az én listámról?

5 megjegyzés:

  1. szia.:) tök jó listát írtál, sok dolog nekem is felkeltette érdeklődésem. azt szeretném kérdezni, hogy ezeket a kuponokat netről szedted? vagy melyik magazinba van/lesz? (szept/okt)
    köszönöm szépen! :) Nina

    VálaszTörlés
  2. A Jimjams fekete szappanból szeretnék én is betárzani, már hónapok óta használom és nagyon megvagyok elégedve vele , mindkenképp szeretnék lecsapni a CT Permanent Taupe árnyaltára, akkor szükségem lenne egy korrektorra is, valószínű nálam is a Catrice tégyelyes csodája jön haza velem ismét, nagyon szeretem, szempillaspriált szeretnék még, a Max Factor Creme Puff pirosítójára is régóta fáj már a fogam. Még nem véglegesítettem a listámat. :D

    VálaszTörlés
  3. @Nina: ez konkrétan a Glamour októberi magazinjában van, azt nem tudom, hogy esetleg lesz-e más magazinban, de előfordul női magazinokban, azt érdemes lesni. :)
    Örülök, hogy tetszett és remélem tudtam ötletet adni! :)

    @Zitu: Én még nem használtam és jókat olvastam róla, most már itt a lehetőség a kipróbálásra. A korrektor szerintem ebből a legjobb, utána van az Essence esetleg, ha nem lenne, mert sajna benne van a pakliban :S
    Szempillaspirálon én is gondolkodom, de fogalmam sincs milyet :D
    Majd kíváncsi leszek a listádra, lesz poszt? :)

    VálaszTörlés
  4. A mézis papucsot honnan lehet beszerezni? *.*

    VálaszTörlés
  5. Az F&F-es, Tesco-ban még szerintem fellelhető, tavalyi kollekció. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena