2015. szeptember 28., hétfő

Ebay arctisztító masszázskorong

Vajon mit tud a kínai hasonmás?
Eddig rendszeres használója voltam az arctisztító szivacsoknak, de amikor az Oriflame magazinban alig találtam, ritkán jutottam hozzá és a legutolsó alkalommal a két darab helyett egy vastag jött, éreztem, hogy ez nem lesz hosszútávú megoldás ezentúl. Ekkor megjelent az Ebeline peeling hatású masszázspárna, de egyszerűen nem tudtam megszerezni, mert ki volt fosztva hetekig a DM-ben a helye. A második alkalom után nem akartam várni és Ebay-en néztem körül, ahol megláttam ezt a kis cukiságot, 8 munkanap alatt megérkezett. Ma ezt mutatom be nektek!

Közepesen puha szilikonból készült, csepp alakú darab. Kicsi kezem van és ez pont megfelelő méretű, nem túl pici, nem túl nagy. A hátoldalán van a két ujjat befogó fülecske, nem tapadókorongos, de én nem is tudnám sehová feltenni így a fürdőben, az ilyesmit hurcolom magammal.
Az akasztófül nem csak akasztáshoz jó, de ezen át is kell dugni az ujjakat, sokkal biztosabb fogást ad.
A csepp alakú, hegyes végnek köszönhetően jól hozzáférek az orromhoz, de kisebbre, hegyesebbre hajtható, még jobb hozzáférésért.
Az első használat előtt pár másodpercre forró vízbe mártottam, fertőtlenítés céljából és alkohollal is áttöröltem.

Féltem, hogy karcolni fog vagy túl erős lesz.
De ilyen, lekerekített sörtéi vannak és legnagyobb meglepődésemre szuperül felhabzik az arclemosóm, gyengéd, még akkor is ha jobban rányomom és mindeközben szuperül tisztít, a bőröm felfrissül tőle. Úgy gondoltam, hogy a lemosóm így is jó, de ezzel ez megsokszorozódott! 1,5 hete használom és elkezdtek halványodni a mitesszerek az orromon és mellette, sőt amióta használom, az államon felbukkanó pattik is megérnek, leszáradnak, az apró göbök is csökkentek. Ennek még jobban örülök, ezzel vett le a lábamról!

Napi 2x használom, reggel és este, az estinél látom, hogy néhol a hab elszíneződik, tehát még a maradék szennyeződést is fellazítja.
A szivaccsal ellentéttel azonnal megszárad, rázok rajta kettőt és már száraz is, nem kell félni attól, hogy penészes lesz, visszafertőzi a bőrt és egyéb "finomságokat" okoz. Cserélni úgyis kell majd szerintem bizonyos idő után.
Így ugyan én nem használtam a DM-es verziót, ezért ahhoz nem is hasonlítanám, jobb vagy rosszabb (bár azért olvastam róla véleményeket és azt láttam, hogy sokan inkább csak ecsetmosásra használjak), egy dolgot tudok: nekem ez bőven megfelel, teszi a dolgát és olcsóbb, könnyebben beszerezhető, pótolható.
Ezt így ajánlom azoknak, akik hozzám hasonlóan esetleg nem tudták beszerezni vagy olcsóbb alternatívát keresnek.

Az ár pedig nevetséges, 197Ft-ért vettem Ebayen, ingyenes szállítással, itt találjátok a linket. Kék vagy rózsaszín színben küldik, véletlenszerűen.

Ti használtok valamilyen arctisztítót eszközt? Kipróbáltátok az Ebeline-t?

4 megjegyzés:

  1. Hű nekem kell ilyen :) Jobb, mint az arcradír talán, nem? Most a glamour kuponok miatt nézegettem a JimJam elektromos arctisztítóját, de ez sokkal olcsóbb és kíméletesebb.

    VálaszTörlés
  2. @theodora: azt én is néztem, eléggé drágálltam és eléggé visszatart, hogy mi van, ha durva :S Szerintem ez jobb, egy jó arctisztítóval, az enyém 3 az 1-ben, peeling is, kíméletesebb. Lehet több idő mire látszik az eredmény, mert nekem is most 1,5hét után látszik, de sehol se pirosodott ki a bőröm utána, ami azért számít. :)

    VálaszTörlés
  3. Délelőtt rendeltem belőle kettőt is :D

    VálaszTörlés
  4. Majd írd meg, hogy hogy tetszik! :)
    Én is rendeltem egyet a nővéremnek, megtetszett neki is :D

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena