2015. július 17., péntek

Holika Pig-Nose mitesszereltávolító TESZT

Már jó ideje megérkezett az ebayről rendelt Holika Holika Pig-Nose Clear Black Head 3-step kit mitesszereltávolító szett. Most végre le is teszteltem.



Maga a termék nagyobb, mint amire számítottam. A 3 lépés 3 különböző színű tasakban volt, rajtuk cuki röfifejekkel. A hátoldalon pedig koreaiul vannak az infók, szerencsére a rajzok segítenek.

Van hely bőven szétvágni őket, nem nyílnak ki annyitól még.
Az 1. és a 3. tasak nagyobb egy kicsit, azokon érezni is, hogy folyadék van bennük, ezért ezekkel óvatosabban bántam.

Az első nagyon minimálisan citrusos illatú,semmi tolakodó. Puha kis textiles anyag, amit nagyon könnyű feltenni, alkalmazkodik 100%-ig az orrhoz. Ezt 15percig hagytam fent, 10perc eltelte után éreztem, hogy "lélegzik" a bőröm alatt, kellemesen bizsergett. Majd az utolsó 2-3percben néha-néha csípett. Amikor levettem, láttam, hogy a pórusaim kitágultak, de semmi pirosságot nem tapasztaltam.

A második nincs lében. Két különböző oldalú: rózsaszín picit ragadós (ami belül lesz) és fehér textiles (ami kívül lesz). Egy átlátszó műanyagon van rajta, erről leszedve nagyon picit ragadt a rózsaszín fele. Viszonylag merev. Mielőtt feltesszük, picit be kell nedvesíteni a nózinkat és a környékét. Itt egyetlen, tiszta mozdulattal kell dolgozni, mert a nedvesség hatására iszonyatosan ragad és nem lehet korrigálni. Igyekeztem minél jobban ráilleszteni , majd rányomkodni a tapaszt az orromra vizes kézzel, de éreztem, hogy lesz, ahol nem fekszik majd elég jól. Igen büdös, olyan tipikus pakolás illata van, amit nem a hatás miatt veszünk, hanem mert jó, de nincs acetonos "kémialabor" szag hála.
20percet vártam vele, ezalatt megszáradt és megkeményedett. Féltem, hogy mennyire fog fájni a leszedés, de abszolút nem fájdalmas, maximum picit kellemetlen. Először csalódott voltam, hogy semmit nem láttam rajta, majd miután elfordítottam, láttam a sok-sok kis mitesszert rajta! Ahol éreztem, hogy nem feküdt fel rendesen, ott be is jött, hogy nem működött jól. Főleg az orrom alsó harmadáról szedett le sokat és a környékéről.

A harmadik lépés tasakja megviccelt, felül, ahol mutatta, felvágtam, venném ki a tapaszt és nem jött... Azt hittem a vákuum behúzta, erőszakoskodtam egy kicsit, ekkor vettem észre, hogy az oldalához van hozzárögzítve! Ezért oldalt is kinyitottam és onnan már gond nélkül kijött.
Ez egy nagyon csúszós, zselés, nyálkás tapasz, ami már nem illeszkedik az orrhoz annyira, épphogy fennmarad, de 10perc után szépen összehúzta a pórusaimat.

Szerintem van különbség, mint látványra, mint érzésre, ugyanis nagyon puha lett a bőröm az orromon és a környékén.
Később, amikor tonikkal azért áttöröltem az egész arcomat, éreztem, hogy picit csípi azt a részt, ahol kijöttek a kis vendégek és dolgozott a tonik. Felfrissült az arcom.
Valószínű nem egy használat kell ahhoz, hogy eltűnjön az összes, de én ezek után azt hiszem, még fogok rendelni. Főleg, hogy ez a 300Ft-os verzió, nem voltak magasak az elvárásaim.


Ti próbáltatok már ilyen mitesszereltávolító tapaszt? Mi a véleményetek? Hogyan szabadultok meg tőlük?

6 megjegyzés:

  1. Én is ezt vettem meg, bár van egy olyan gyanúm, hogy nem az eredeti lehet, pláne, hogy nekem nem csinált semmit :D Pedig elég fancy, örültem volna, ha működik :(

    VálaszTörlés
  2. Szerintem sem eredeti, ennyi pénzért esélyes, sajnálom, hogy neked semmit nem csinált! :( Én nem számítottam semmire, de az eredetire ezek után már kíváncsi vagyok! :)

    VálaszTörlés
  3. Ez az eredeti. Kínában több helyen kiárusítják, valószínűleg azért olcsóbb ebayen is pár eladótól.
    Kis megfigyelés. Pólusai a Földnek vannak. Az embernek pórusai vannak. :)
    Nekem amúgy jól működött, azóta rendeltem belőle többet is tartalékba.

    VálaszTörlés
  4. Köszi, hogy szóltál, nem is tudom, miért írtam azt, ki is javítottam! :D
    Ezt jó tudni, még nagyon új vagyok az ilyen termékekkel, ez az első koreai, amit kipróbáltam, de én is fogok még belőle rendelni. :) Gondolom neked se szedte ki az összeset elsőre.

    VálaszTörlés
  5. Nekem se szedte ki az összeset elsőre, de már rendeltem belőle újat :) Új fogok legközelebb csinálni, hogy gőzölöktetek előtte és felpuhítom a bőrt hátha akkor jobban kiszedi. :)

    VálaszTörlés
  6. Ez jó ötlet! :) Szerintem nekem sem nyíltak ki kellően a pórusaim, sőt picit szárazak is, nehezen adják magukat, de így ki kell próbálnom! :D

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena