2015. november 2., hétfő

Jimjams fekete szappan teszt!

A Glamour-napokon beszerzett Jimjams beauty Fekete szappanjáról írok nektek, az elmúlt hetek tapasztalatai alapján!

A kis közvélemény kutatásom után, ami még mindig folyik a blog Facebook oldalán (itt a teljes lista, de ti is kérhettek, nyugodtan írjátok meg, melyik posztnak örülnétek, sőt ha eddig nem lájkoltátok, akkor bepótolhatjátok! ;) ) és az Instagramon is, ez a termék nyert.

 Jimjams beauty Clean&Matt feketeszappaja zsíros/vegyes bőrre

Korábban is szemeztem vele, de valahogy nem volt bátorságom nyitni felé. A végső lökést a Glamour-napos kupon adta meg és haza is jött vele. Azóta is használom is és megérett a teszt leírásra.

A csomagolása egyszerű, lefelé keskenyedő, homályos flakon, aminek a fogása gumis, nem csúszik ki a kézből. Pumpás kiszerelése van, így szuperül szabályozható a kinyomott mennyiség, főleg, hogy kicsi adagokat ad. Ami nekem nem tetszett, hogy az aljára van ragasztva a lopásgátló papír, ráadásul ha ezt levesszük, ragadós marad az alja. Körömlakklemosóval mentem neki, így is maradt egy pici.
A leírás nem kopik le. A papír akasztó hátlapján sok-sok információval árasztanak el minket.


A Jimjams Fekete Szappant a zsíros, pattanásos vagy vegyes bőr mindennapos tisztítására ajánljuk. Bőrkímélő, kókuszolaj-alapú felületaktív összetevői biztosítják a tisztátlan bőr kíméletes, de alapos tisztítását. Lúgos kémhatásának köszönhetően az elhalt hámsejtek fellazításával segíti a bőrfelszín megújulását és bőrpuhító hatású. Az levendulaolaj, valamint a bőrnyugtató és faggyúműködést csökkentő ichtiol szinergens hatása segíthet a bőr nyugtatásában és mindennapos tisztításában.
Az ichtiol faggyúmirigy-működést szabályozó, hámképző, fertőtlenítő, érösszehúzó és nyugtató hatású. Így csökkenti a viszketést, jó hatással van a korpásodásra és csökkenti a gyulladásos folyamatokat. A levendulaolaj baktériumölő, gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású. Serkenti a bőr anyagcsere folyamatait, tisztítja és kiegyensúlyozza a faggyúmirigyek működését. Nem szárít, használat után a bőr hidratált és puha marad.

Alkohol- és parabénmentes.

A külleme becsapás, mivel a neve alapján fekete színre számítanánk, de eközben a kinyomott zselé állagú, kicsit rozmaringos (levendulával keverve) illatú (kézben és arcon elég erős, lemosás után eltűnik, de aki érzékeny az illatokra, annak lehet nem fog tetszeni) szappan borostyán színű.


Egy nyomással ekkora mennyiséget ad, 5-6nyomásnyit javasol a leírás, én kb 3-4nyomásnyit használok, mert az is bőven elég. Ne várjunk tőle nagy habzást, minimálisan habzik. Kézben kell felhabosítani pici vízzel, ekkor lesz kb. 8-as pH értékű és így mehet az arcra. Töményen inkább 9-10-es ez az érték. Nekem az Ebay-es arctisztító koronggal habzik a legjobban.


Ilyen színű a hab, fehér lesz, nagyon picit vizes kézzel csináltam, arcon ez erősebb azért.
20-30 másodpercig kell masszírozni vele az arcot, majd leöblíteni.
Lévén, hogy vegyes bőröm van, foltokban szokott húzódni, a T-vonal pedig csillogni, főleg szappan esetében, ez után viszont ez nem tapasztaltam, nem is csípett sehol. Lemostam és a bőröm tényleg puha volt, nem szárította sehol, tömörebb lett a bőröm, sokáig pedig matt. Ami pedig a legnagyobb előrelépés vele, hogy szebb az arcom összképe és a piros foltokat, pattikat is lehúzza, nem gyulladnak be, maximum megérnek és a steril kinyomás után szépen eltűnnek. Mitesszerek szempontjából még azért kell neki idő, de már így is örülök, hogy valamivel kevesebb van az orromnál. Reggel és este használom, néha persze kell az Eveline 3in1 lemosóját, hogy radírozzam és ne szokja meg a bőröm, mivel ez a kis szappan most nekem csodaszer lett. Sokkal kevesebbre számítottam.
Az ára is ezt tükrözi, hisz a 125ml 2500Ft-ba kerül, de azt hiszem, ha egy termék beválik, megéri a pénzét, főleg ha épp akciós, mint a Glamour-napok alkalmával, akkor fél áron juthattunk hozzá. A holnap megjelenő Pixibag-ben is lesz Jimjams beauty termék, esélyes lehet ez is, szóval, ha ez lesz és zsíros, problémás, vegyes bőrötök van, szerintem nem bánjátok meg. Én még be fogok belőle tárazni.

Remélem tudtam segíteni nektek, ha eddig esetleg Ti is így vegetáltatok ezzel kapcsolatban és nektek is be fog válni! :)

Ti használtok valamilyen JimJams terméket?

6 megjegyzés:

  1. Most bánom, hogy nem vettem meg Glamour napokon! Köszi a tesztet :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szívesen! Remélem mielőbb lesz újra egy jó kis akció, hogy be lehessen szerezni/tárazni! :)

    VálaszTörlés
  3. Szuper, jöhet a Pixi, hátha tényleg ez lesz benne;)

    VálaszTörlés
  4. Szorítok, hogy ez legyen benne, akkor főleg megérné! :)

    VálaszTörlés
  5. Imádom, nekem is nagyon bevált, már a 2. flakont használom, nekem elég sokáig elég is, mindennap használom de 3 hónap után ürült ki, megéri az árát. Soha nem cserélem le :D

    VálaszTörlés
  6. Én is ahogy elnézem, lassan fogy, kb egy ujjnyi hiányzik és 3hete használom. De az, hogy tényleg nem szárít, már megéri! :D Amint lesz valamilyen akció rá, lecsapok az utánpótlásra! :D

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha megosztod velem a véleményedet/észrevételedet!
FIGYELEM: technikai okok miatt nem tudok közvetlen választ írni, ezért pipáljátok ki az "értesítést kérek" lehetőséget, így kaptok értesítést a válaszomról!

Üzemeltető: Blogger.

© Nóra tükre, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena